reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co ile podlewasz storczyki??

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Zależy.. w zimie raz na tydzień lub nawet dwa tygodnie.
Podnoszę je w tej doniczce w ktorej sa od początku i podlewam od dołu w sensie na podstawkę - nigdy od góry ( bo to nie jest dobre )

A latem tez tak raz na tydzień - wszystko zależy jak sobie piją wodę ze spodeczka :-)

Kiedyś, kiedyś, gdy miałam swoje pierwsze storczyki to nie wiedziałam jak sie trzeba nimi opiekować i nawet nie czytałam nic na ten temat w internecie. Doszłam do tego droga wykluczenia i pozbawienia życia pierwszego storczyka. W sumie to
Nawet myślałam, ze one jak zrzuca kwiaty to juz sa do kosza , a one po
Prostu sobie odpoczywają ;-) ;-)

reklama
Oo i jeszcze mam takiego :-D
Zamiokulkas! [emoji23] też kocham kwiaty, ale średnio potrafimy się dogadać [emoji1] moja teściowa zawsze balkon w kwiatach... Za to mam dryg do ziół, w zeszłym roku jak mi wywaliło bazylię i miętę na pół metra w górę to nie wierzyłam. Ani ja ani ona. Jak mieszkali tutaj to podobno nawet koperek na tym balkonie nie chciał rosnąć [emoji1]

A z tą kupą to dał czadu, nie ma co [emoji1] jak to będzie pierwsza oznaka ciąży to chyba skisne [emoji23]

Zamiokulkas! [emoji23] też kocham kwiaty, ale średnio potrafimy się dogadać [emoji1] moja teściowa zawsze balkon w kwiatach... Za to mam dryg do ziół, w zeszłym roku jak mi wywaliło bazylię i miętę na pół metra w górę to nie wierzyłam. Ani ja ani ona. Jak mieszkali tutaj to podobno nawet koperek na tym balkonie nie chciał rosnąć [emoji1]

A z tą kupą to dał czadu, nie ma co [emoji1] jak to będzie pierwsza oznaka ciąży to chyba skisne [emoji23]

Oo widzisz ;-) mnie za to zioła zdecydowanie nie lubią :-)

Pamiętaj, ze razem jeździmy na spacery z dzieciakami :-D

reklama
Do góry