Cześć kochane [emoji6] u mnie dziś gorszy nastrój.. w nocy nie umiałam spać, a później cieżko było mi rano wstać.. w pracy nerwowo, Kuba zrobił mi scenę i nie chciał do domu od babci wracać, a do tego boli mnie głowa i 3 raz od krótkiego czasu mam zapchany nos.. normalnie cud, miód..
StorAnia, trzymam kciuki żeby wynik był jutro lepszy !
Nessi, ale brzusio cudny [emoji7]
Ja to będąc w ciąży miałam tak, że faceci od razu ustępowali miejsca itd a kobiety zerkały śle udawały, że nie widza [emoji53]
Windy, trzymam kciuki może wreszcie się udało !! [emoji8] brak objawów bardzo obiecujący [emoji16]
Tak was czytam od rana i moze faktycznie coś jest na rzeczy z ta owu.. ja mojego molestuje do 15-16dc a potem juz nie hmm i może tu jest moj błąd ! [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
StorAnia, trzymam kciuki żeby wynik był jutro lepszy !
Nessi, ale brzusio cudny [emoji7]
Ja to będąc w ciąży miałam tak, że faceci od razu ustępowali miejsca itd a kobiety zerkały śle udawały, że nie widza [emoji53]
Windy, trzymam kciuki może wreszcie się udało !! [emoji8] brak objawów bardzo obiecujący [emoji16]
Tak was czytam od rana i moze faktycznie coś jest na rzeczy z ta owu.. ja mojego molestuje do 15-16dc a potem juz nie hmm i może tu jest moj błąd ! [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom