reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć kochane [emoji6] u mnie dziś gorszy nastrój.. w nocy nie umiałam spać, a później cieżko było mi rano wstać.. w pracy nerwowo, Kuba zrobił mi scenę i nie chciał do domu od babci wracać, a do tego boli mnie głowa i 3 raz od krótkiego czasu mam zapchany nos.. normalnie cud, miód..
StorAnia, trzymam kciuki żeby wynik był jutro lepszy !
Nessi, ale brzusio cudny [emoji7]
Ja to będąc w ciąży miałam tak, że faceci od razu ustępowali miejsca itd a kobiety zerkały śle udawały, że nie widza [emoji53]
Windy, trzymam kciuki może wreszcie się udało !! [emoji8] brak objawów bardzo obiecujący [emoji16]
Tak was czytam od rana i moze faktycznie coś jest na rzeczy z ta owu.. ja mojego molestuje do 15-16dc a potem juz nie hmm i może tu jest moj błąd ! [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się! [emoji11]

@marc jak tam dzisiaj humor? Mam nadzieję ze lepszy [emoji4]

@StorAnia [emoji20] cholera by to wzięła! Trzymam kciuki za kolejny wynik. Ale rozumiem że przełożą ci to hsg czy już całkiem lipa? No przecież zdarzają się takie rzeczy, kurde no...

@NeSSi jaki brzuchol cudny [emoji7] [emoji7] [emoji7] takie małe a jak się mocuje. Wonder woman normalnie [emoji16]

@renia200 dziewczyny mają rację, owu jest do 36h (w niektórych artykułach mówią że nawet więcej!) po ostatnim pozytywie. A to jeszcze od czułości testów zależy. Jedne pokażą ci pozytyw 12h przed a bardziej czuły 36h przed... Także wiesz, trzeba bzykac na zapas [emoji1] Ale trzymam kciuki, plemniory się pewnie pochowaly i będzie ok [emoji1]

Co do imion... U nas będzie Gabrysia albo Franek. [emoji16] chociaż mi się podoba jeszcze Liliana, Marcelina. Dla chłopaka Marcel, ignaś. Ale zostanie Franek, B nie da się przekonać do innego. Co lepsze, typy nam soe od 6 lat nie zmieniają [emoji1]

Widzę że następne w kolejce do testowania to ja i marc [emoji16] u mnie 28dc, zero pmsu, zero pryszczy... Śluz wodnisty, w końcu jakieś nowości [emoji12]

My też pozdrawiamy z ławki w parku [emoji23]
WIOSNA!! [emoji255] [emoji271] [emoji255] [emoji295]

1490628518-aaaaaa.jpeg

Dziękuje Słonko juz lepiej :-*
Wlasnie wróciłam z pracy - ogarnęłam dom :-) i wietrze teraz go w całości :p
Uwielbiam sprzątać :D
W brzuchu mi burczy Hehehe, a głodna nie jestem- tyle dzisiaj zjadłam kanapek z tuńczykiem :-) u nas w pracy to rarytas :-) dzieci nie chcą jeść to Panie wcinają

Jest spoko :-) na szczęście :-D

Witam się! [emoji11]

@marc jak tam dzisiaj humor? Mam nadzieję ze lepszy [emoji4]

@StorAnia [emoji20] cholera by to wzięła! Trzymam kciuki za kolejny wynik. Ale rozumiem że przełożą ci to hsg czy już całkiem lipa? No przecież zdarzają się takie rzeczy, kurde no...

@NeSSi jaki brzuchol cudny [emoji7] [emoji7] [emoji7] takie małe a jak się mocuje. Wonder woman normalnie [emoji16]

@renia200 dziewczyny mają rację, owu jest do 36h (w niektórych artykułach mówią że nawet więcej!) po ostatnim pozytywie. A to jeszcze od czułości testów zależy. Jedne pokażą ci pozytyw 12h przed a bardziej czuły 36h przed... Także wiesz, trzeba bzykac na zapas [emoji1] Ale trzymam kciuki, plemniory się pewnie pochowaly i będzie ok [emoji1]

Co do imion... U nas będzie Gabrysia albo Franek. [emoji16] chociaż mi się podoba jeszcze Liliana, Marcelina. Dla chłopaka Marcel, ignaś. Ale zostanie Franek, B nie da się przekonać do innego. Co lepsze, typy nam soe od 6 lat nie zmieniają [emoji1]

Widzę że następne w kolejce do testowania to ja i marc [emoji16] u mnie 28dc, zero pmsu, zero pryszczy... Śluz wodnisty, w końcu jakieś nowości [emoji12]

My też pozdrawiamy z ławki w parku [emoji23]
WIOSNA!! [emoji255] [emoji271] [emoji255] [emoji295]

1490628518-aaaaaa.jpeg

Ile masz dniowe te cykle :-)? Boże żeby sie Wam udało :-) :-) BŁAGAM :)

Masz pięknego piesiurka :-) ;-) ;)
Ja do okresu jeszcze 6 dni..... lojejku ile to jeszcze czasu :-)

Lux rozumiem Cie ale to chyba wszędzie takie sytuacje sa niedawno stalam w kolejce a obok dziewczyna z małym dzieckiem które plakalo piszczalo oczywiście nikt nie puścił bo wszystkim się spieszylo był komentarz nawet czemu taka z bachorem w domu nie siedzi tylko lazi i dziecko ciaga no ludzie są okropni

@oczekiwanie może i znak. Pewnie taki że okres mi sie spóźni [emoji23] nie nastawiam się żeby nie walnąć potem mentalnie o beton [emoji12] jajniki pieką jak zwykle, zobaczymy czy
Coś się z tego wykluje [emoji16]

@renia200 na mój test to jeszcze poczekasz [emoji1] najwcześniej w termin @ , ale obstawiam weekend, nie będę się stresować [emoji1]

Właśnie @leeleeth lajkujesz z krzaczorow, mów co u ciebie, który tc? [emoji173] [emoji11]

@Paraplu gdzieś się schowala, nadal orbitujesz po ciachu? [emoji23]

Lux rozumiem Cie ale to chyba wszędzie takie sytuacje sa niedawno stalam w kolejce a obok dziewczyna z małym dzieckiem które plakalo piszczalo oczywiście nikt nie puścił bo wszystkim się spieszylo był komentarz nawet czemu taka z bachorem w domu nie siedzi tylko lazi i dziecko ciaga no ludzie są okropni
Wiele takich sytuacji już widziałam i sama miałam.. zapomnialy już kobiety jak same dzieci miały. Inna rzecz ze teraz kobiety nie dają się zamknąć w domu i dobrze.

Wiele takich sytuacji już widziałam i sama miałam.. zapomnialy już kobiety jak same dzieci miały. Inna rzecz ze teraz kobiety nie dają się zamknąć w domu i dobrze.
tylko szkoda, ze ludzie nie potrafia szanowac sie nawzajem :( kuzwa mlody tak mi plakal, ze naprawde az siny sie robil i nic, tyle co sie ogladali ludzie i nic

reklama
@NeSSi sliczny brzusio proszę jak najwiecej takich dajacych radość zdjęć :-) rosnijcie zdrowo kochana ....
@Windy91 &&&& trzymam za Ciebie tak jak pisalam obyście wraz z @marc zaczely kwiecień od dobrych wiadomości ktore są też dla nas starajacych się nadzieją na to ze.każda z Nas zostanie mamusia wcześniej czy później...:happy:
@StorAnia wierzę naprawdę w to ze i Tobie się uda spełnić swoje marzenie .... myślami jestem z Tobą i zawsze bede Tobie gorąco kibicować a jak nas kiedy zaskoczysz pozytywnym testem to chyba "sie upije" ze szczęścia(jesli bede mogła) :laugh2::laugh2:
@Luxuorius niestety w takim teraz zyjemy społeczeństwie gdzie wieksza połowa ludzi patrzy tylko na siebie i nikt nie zwraca uwagi na to czy kobieta w ciąży czy z wózkiem czy z malusim dzieckiem na rękach :no: ja będąc w ciąży spotkalam sie tez z taka niemiła sytuacja.gdzie wlasnie grupka mlodych ludzi stala przede mna w kolejce i wrecz śmiali sie z mojego brzucha a poniewaz bylam juz w 9 miesiacu to i tez po przejsciu super marketu nieźle juz wzdychalam.przy kasie i marzylam by usiąść a tutaj jeszcze okazalo sie ze sobie postoje i to w niemilym towarzystwie wrrrr nie rozumiem takich ludzi i takiego zachowania ... :baffled:
@renia200 poki co nie zachodz w głowę wiesz tak naprawdę do konca nie znamy dnia ani godziny kiedy ciąża moze nas naprawdę zaskoczyć badz dobrej mysli....

Do góry