reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja bedac w ciąży i juz mając dziecko nie spotkalam się osobiście ale z boku takich sytuacji widzę wiele wiem może ktoś nie lubić dzieci ale u mnie w pracy koleżanki jak przychodzi ktoś z dzieckiem i nie daj Boże zaplacze to zaraz kur .. Lecą kiedy to się zamknie i czemu ryja drze kurcze juz nawet nie myślę co będzie jak zajde w ciążę wtedy złość i na mnie będzie skierowana

reklama
@NeSSi sliczny brzusio proszę jak najwiecej takich dajacych radość zdjęć :-) rosnijcie zdrowo kochana ....
@Windy91 &&&& trzymam za Ciebie tak jak pisalam obyście wraz z @marc zaczely kwiecień od dobrych wiadomości ktore są też dla nas starajacych się nadzieją na to ze.każda z Nas zostanie mamusia wcześniej czy później...:happy:
@StorAnia wierzę naprawdę w to ze i Tobie się uda spełnić swoje marzenie .... myślami jestem z Tobą i zawsze bede Tobie gorąco kibicować a jak nas kiedy zaskoczysz pozytywnym testem to chyba "sie upije" ze szczęścia(jesli bede mogła) :laugh2::laugh2:
@Luxuorius niestety w takim teraz zyjemy społeczeństwie gdzie wieksza połowa ludzi patrzy tylko na siebie i nikt nie zwraca uwagi na to czy kobieta w ciąży czy z wózkiem czy z malusim dzieckiem na rękach :no: ja będąc w ciąży spotkalam sie tez z taka niemiła sytuacja.gdzie wlasnie grupka mlodych ludzi stala przede mna w kolejce i wrecz śmiali sie z mojego brzucha a poniewaz bylam juz w 9 miesiacu to i tez po przejsciu super marketu nieźle juz wzdychalam.przy kasie i marzylam by usiąść a tutaj jeszcze okazalo sie ze sobie postoje i to w niemilym towarzystwie wrrrr nie rozumiem takich ludzi i takiego zachowania ... :baffled:
@renia200 poki co nie zachodz w głowę wiesz tak naprawdę do konca nie znamy dnia ani godziny kiedy ciąża moze nas naprawdę zaskoczyć badz dobrej mysli....
szkoda,ze kasjerki nie sa nauczone by wolac ciezarnana przod kolejki, ale w rossmannie wolaja i tez nieraz jak mnie wolaly to inni ludzie sie stawiali, ze jak to, dlaczego

Ja bedac w ciąży i juz mając dziecko nie spotkalam się osobiście ale z boku takich sytuacji widzę wiele wiem może ktoś nie lubić dzieci ale u mnie w pracy koleżanki jak przychodzi ktoś z dzieckiem i nie daj Boże zaplacze to zaraz kur .. Lecą kiedy to się zamknie i czemu ryja drze kurcze juz nawet nie myślę co będzie jak zajde w ciążę wtedy złość i na mnie będzie skierowana
ne rozumiem jak mozna sie wsciekac, ze dziecko placze? jak bylam u pediatry niedawno to tam pisze, ze co drugie wchodzi male dziecko i przedemna bylo z 5-6 mamus z dziecmi i jedna z nich, ktora miala wchodzic mowi, ze mam wejsc, bo mam najmlodsze dziecko, jak ja jej dziekowalam :) rzadkosc takie zachowannie trafic

@Magda36 @Windy91
U mnie już 17 tc [emoji15]
Brzusio rośnie, nadal nie wiemy kto tam zamieszkał ale mam nadzieję, że pojutrze sie dowiem [emoji5]

Z krzaczorów ale wysyłam wciąż fluidki i oko mam na wszystko [emoji6]

Trzymam kciuki za Was bardzo mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Bo trzeba być człowiekiem poprostu zrozumieć ze male dziecko czy kobieta w ciąży powinny być obsługiwane poza kolejnością są tez kasy pierszenswta ale tam tez różnie racja kasjerzy powinni być przyuczeni.
Kiedyś w przychodni jak mój miał 2 lata może juz nie niemowle ale pielęgniarka nie potrafiła mu pobrać krwi prawie żyłę przerwała płacz dziecka ta krzyczy przyszła druga kazała za 15 minut przyjść w tym czasie wypić wodę i nikt wtedy nie chciał nas puścić chociaż niektórzy wiedzieli co się działo to raz się zdarzyło tym było ze złośliwości nie puszcze być nie a tak to na szczęście często została puszczana ale ten jeden raz został mi w pamięci

Ja wam powiem
Ze jak przyjechałam
Do polski po 9 latach to byłam przerażona obsługa w sklepach . Pamietam jak weszłam do h&m i zobaczyłam fajne spodnie ślą mojej corci i pytam sie czy ma jej rozmiar a ta do mnie jak nie ma wystawionych to nie ma [emoji15] tyle ze takim tonem ze od razu wyszłam z tego sklepu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Mam dylemat, może mi coś poradzicie. Mój M chce zarezerwować wakacje, co wiązało by się później z lotem samolotem, poniżej 4 godzin. Trochę się boję latania we wczesnej ciąży, a moge do tego czasu zajść. Nie wiem co robić. Nie chcę zawieszać starań, a M bardzo chce lecieć.
Gdybym wszystko planowała pod starania to nie wiem czy z domu bym wyszła. Ja mam zarezerwowane wakacje. Jeśli do tego czasu będę w ciąży to super. Możecie zaplanować wakacje np autem będzie bezpieczniej

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wam powiem
Ze jak przyjechałam
Do polski po 9 latach to byłam przerażona obsługa w sklepach . Pamietam jak weszłam do h&m i zobaczyłam fajne spodnie ślą mojej corci i pytam sie czy ma jej rozmiar a ta do mnie jak nie ma wystawionych to nie ma [emoji15] tyle ze takim tonem ze od razu wyszłam z tego sklepu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pracuje w sklepie i powiem tobie szczerze że muszę być miła dla tych najgorszych. Tylko uśmiechać. Jedna baba jak mnie kiedyś zdenerwowała bo przyszła o 7 rano i buczy że bułek nie ma, już dawno powinny być, itd.że mam się spieszyć. Powiedziałam że ja przychodzę do pracy na 7. I pracuje na godziny a nie ma akord. Ma tyle innych sklepów jeśli jej się nie podoba to droga wolna. Chciała moja kierowniczka powiedziałam że jest na urlopie:)

reklama
Ile masz dniowe te cykle :-)? Boże żeby sie Wam udało :-) :-) BŁAGAM :)

Masz pięknego piesiurka :-) ;-) ;)
Ja do okresu jeszcze 6 dni..... lojejku ile to jeszcze czasu :-)
[emoji8] [emoji8] u mnie to zależy jak leży [emoji1] obstawiam że ten będzie miał 32. A tak swoją drogą to u mnie 29dc a nie 28, nadal nie umiem liczyć [emoji23] więc trochę jak na szpilkach, moze przyleźć w każdej chwili [emoji15] uda się nam obu, nam wszystkim! Zobaczysz [emoji11] może to będą kolejne zwiastuny wiosny!
@Magda36 @Windy91
U mnie już 17 tc [emoji15]
Brzusio rośnie, nadal nie wiemy kto tam zamieszkał ale mam nadzieję, że pojutrze sie dowiem [emoji5]

Z krzaczorów ale wysyłam wciąż fluidki i oko mam na wszystko [emoji6]

Trzymam kciuki za Was bardzo mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png
Jeju, jak to zlecialo [emoji15] masz jakieś przeczucia? Pochwal się nam po wizycie [emoji11]
Gdybym wszystko planowała pod starania to nie wiem czy z domu bym wyszła. Ja mam zarezerwowane wakacje. Jeśli do tego czasu będę w ciąży to super. Możecie zaplanować wakacje np autem będzie bezpieczniej

Dokładnie! Nie ma co zakładać, bo człowiek musiałby na tyłku cały czas siedzieć i odmawiać sobie wielu rzeczy, bo "a może wtedy juz będę w ciąży"... Trzeba żyć i się cieszyć życiem! [emoji4]

@basia89 @MartaBarbaraWeronika [emoji8] [emoji8] kochane wy moje! Wysyłam
Dobrą, słoneczna energię do jajec [emoji16]

Swoją drogą, ostatnio B wdeplnal w psią kupe [emoji23] dzwoni do mnie i z tekstem "mała, wdepnalem w kupę, weź sprawdź ile jej w totolotka do wygrania albo test ciążowy rób" [emoji23] [emoji23]

Do góry