reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiecie co, bylam dzis na zakupach min w biedrze i akurat weszlam do tej kolo gimnazjum wiec pelno gimbusów, no i wszystkie kasy czynne, tlok, halas, krzyk, przepychanie sie itp no i w koncu ktos wpadl mi na wozek i obudzil mi dziecko, mlody rozdarl sie po calosi, kolejki takie, ze masakra, mowie do malego: no widzisz synek nikt nas nie chce wpuscic i akurat przechodzila inna mama z dzieckiem w takim nosidelku na ciele i mowi: halllo co jest?! glusi, slepi, tu pani stoi z wozkiem, dziecko placze, prosze ja przepuscic! Stare pierdusnice w kolejce przedemna obejrzaly sie oburzone a w kasie obok jeden chlopak mnie wpuscil...masakra, co za znieczulica, dziecko by sie zabeczalo, to by zadna kwoka nie wpuscila :( ale tydzien temu wpuscila mnie inna pani w kolejke czym wywolala oburzenie innych, co za ludzie....:wściekła/y:

reklama
Wiecie co, bylam dzis na zakupach min w biedrze i akurat weszlam do tej kolo gimnazjum wiec pelno gimbusów, no i wszystkie kasy czynne, tlok, halas, krzyk, przepychanie sie itp no i w koncu ktos wpadl mi na wozek i obudzil mi dziecko, mlody rozdarl sie po calosi, kolejki takie, ze masakra, mowie do malego: no widzisz synek nikt nas nie chce wpuscic i akurat przechodzila inna mama z dzieckiem w taim nosidelku na ciele i mowi: halllo co jest?! glusi, slepi, tu pani stoi z wozkiem, dziecko placze, prosze ja przepuscic! Stare pierdusnice w kolejce przedemna obejrzaly sie oburzone a w kasie obok jedn chlopak mnie wpuscil...masakra, co za znieczulica, dziecko by sie zabeczal to by zadna kwoka nie wpuscila :( ale tydzien temu wpuscila mnie inna pani w kolejke czym wywolala oburzenie innych, co za ludzie....:wściekła/y:
Ostatnio przepuściłam ciężarną kobietę przy kasie w sklepie. Tak jej było duszno, ze się o ladę podpierała. Zapytała innej kasjerki czy ją obsluży- miala ostatniego klienta i zamykała kasę, a ten babsztyl jej odmówił...ehhh brak słów

Ostatnio przepuściłam ciężarną kobietę przy kasie w sklepie. Tak jej było duszno, ze się o ladę podpierała. Zapytała innej kasjerki czy ją obsluży- miala ostatniego klienta i zamykała kasę, a ten babsztyl jej odmówił...ehhh brak słów
ja bym zglosila taka kasjerke....i gnoju jej narobila, dzis zreszta powiedzialam kasjerce, widziala pani, ze malenki mi placze, powinna pani sama mnie zawolac

Mnie udają wszyscy, że nie widzą ..znam ten ból. Byłam ostatnio w Castoramie, i słabo mi się zaczęło robić, nogi jak z waty to usłyszałam ...''o pijana'' :D

Luxia pozdrowienia masz .... zobacz jak się pcha jak Cię widzi :D
Zobacz załącznik 800414
A jak Cię nie ma to się chowa :D
Zobacz załącznik 800415
Cudny[emoji7]

1usavcqgt1dml95x.png

Witam się! [emoji11]

@marc jak tam dzisiaj humor? Mam nadzieję ze lepszy [emoji4]

@StorAnia [emoji20] cholera by to wzięła! Trzymam kciuki za kolejny wynik. Ale rozumiem że przełożą ci to hsg czy już całkiem lipa? No przecież zdarzają się takie rzeczy, kurde no...

@NeSSi jaki brzuchol cudny [emoji7] [emoji7] [emoji7] takie małe a jak się mocuje. Wonder woman normalnie [emoji16]

@renia200 dziewczyny mają rację, owu jest do 36h (w niektórych artykułach mówią że nawet więcej!) po ostatnim pozytywie. A to jeszcze od czułości testów zależy. Jedne pokażą ci pozytyw 12h przed a bardziej czuły 36h przed... Także wiesz, trzeba bzykac na zapas [emoji1] Ale trzymam kciuki, plemniory się pewnie pochowaly i będzie ok [emoji1]

Co do imion... U nas będzie Gabrysia albo Franek. [emoji16] chociaż mi się podoba jeszcze Liliana, Marcelina. Dla chłopaka Marcel, ignaś. Ale zostanie Franek, B nie da się przekonać do innego. Co lepsze, typy nam soe od 6 lat nie zmieniają [emoji1]

Widzę że następne w kolejce do testowania to ja i marc [emoji16] u mnie 28dc, zero pmsu, zero pryszczy... Śluz wodnisty, w końcu jakieś nowości [emoji12]

My też pozdrawiamy z ławki w parku [emoji23]
WIOSNA!! [emoji255] [emoji271] [emoji255] [emoji295]

1490628518-aaaaaa.jpeg

Owulacja była 14 dc testy potwierdziły i
Ja zawsze ja czuje i bądź ty madry lol

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie też 18 dc owu. U mnie test już dzisiaj negatywny, więc obstawiam, że owu znowu nie było, albo się coś zmieniło i będzie później. 4 i 6 kwietnia zrobię znowu progesteron to sie zobaczy co w trPrzytulanki z rana były.
Jadę po pracy do labolatorium, to moja ostatnia deska ratunku...
Aniu kciuki zacisniete. O której wyniki???
Luxia pozdrowienia masz .... zobacz jak się pcha jak Cię widzi :D
Zobacz załącznik 800414
A jak Cię nie ma to się chowa :D
Zobacz załącznik 800415
Wow, jak super.

@Windy91 to może to jakiś znak. U nas też tak słonecznie, byliśmy na plaży młody z psiurem się wybiegali za całą zimę hehe.

Witam się! [emoji11]

@marc jak tam dzisiaj humor? Mam nadzieję ze lepszy [emoji4]

@StorAnia [emoji20] cholera by to wzięła! Trzymam kciuki za kolejny wynik. Ale rozumiem że przełożą ci to hsg czy już całkiem lipa? No przecież zdarzają się takie rzeczy, kurde no...

@NeSSi jaki brzuchol cudny [emoji7] [emoji7] [emoji7] takie małe a jak się mocuje. Wonder woman normalnie [emoji16]

@renia200 dziewczyny mają rację, owu jest do 36h (w niektórych artykułach mówią że nawet więcej!) po ostatnim pozytywie. A to jeszcze od czułości testów zależy. Jedne pokażą ci pozytyw 12h przed a bardziej czuły 36h przed... Także wiesz, trzeba bzykac na zapas [emoji1] Ale trzymam kciuki, plemniory się pewnie pochowaly i będzie ok [emoji1]

Co do imion... U nas będzie Gabrysia albo Franek. [emoji16] chociaż mi się podoba jeszcze Liliana, Marcelina. Dla chłopaka Marcel, ignaś. Ale zostanie Franek, B nie da się przekonać do innego. Co lepsze, typy nam soe od 6 lat nie zmieniają [emoji1]

Widzę że następne w kolejce do testowania to ja i marc [emoji16] u mnie 28dc, zero pmsu, zero pryszczy... Śluz wodnisty, w końcu jakieś nowości [emoji12]

My też pozdrawiamy z ławki w parku [emoji23]
WIOSNA!! [emoji255] [emoji271] [emoji255] [emoji295]

1490628518-aaaaaa.jpeg

Kiedy bedziesz sie testować bo cos cicho ostatnio tutaj z testami [emoji6]

reklama
To jak to jest z tymi testami ?? Pokazywał mi od zeszłego piątku ze bede miec owulacje a w zeszły poniedziałek pokazywał ze mam ? I staraliśmy sie cały poprzedni weekend aż do wtorku a z temperatury wyszło ze
Miałam teraz owulacje w piatek albo sobote ... normalnie zgłupiałam

Nie dziwie sie Tobie Kochana... mi z testów sie nie udało .... zreszta sama nie wiem jak to wszystko działa :-)

Do góry