reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[emoji8] [emoji8] u mnie to zależy jak leży [emoji1] obstawiam że ten będzie miał 32. A tak swoją drogą to u mnie 29dc a nie 28, nadal nie umiem liczyć [emoji23] więc trochę jak na szpilkach, moze przyleźć w każdej chwili [emoji15] uda się nam obu, nam wszystkim! Zobaczysz [emoji11] może to będą kolejne zwiastuny wiosny!

Jeju, jak to zlecialo [emoji15] masz jakieś przeczucia? Pochwal się nam po wizycie [emoji11]

Dokładnie! Nie ma co zakładać, bo człowiek musiałby na tyłku cały czas siedzieć i odmawiać sobie wielu rzeczy, bo "a może wtedy juz będę w ciąży"... Trzeba żyć i się cieszyć życiem! [emoji4]

@basia89 @MartaBarbaraWeronika [emoji8] [emoji8] kochane wy moje! Wysyłam
Dobrą, słoneczna energię do jajec [emoji16]

Swoją drogą, ostatnio B wdeplnal w psią kupe [emoji23] dzwoni do mnie i z tekstem "mała, wdepnalem w kupę, weź sprawdź ile jej w totolotka do wygrania albo test ciążowy rób" [emoji23] [emoji23]
Cerze się że ktoś się że mną zgadza. Ale taka jest prawda.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja też pracuję w sklepie i szczerze Wam powiem,że nikt nikogo nie szkoli jeśli chodzi o takie sytuacje :( wiele razy dostałam po tyłku za wywołanie kobiety w ciąży czy z małym dzieckiem,od ludzi w kolejce a nawet od kierownika zmiany...a najbardziej pyskuja Ci co dzieci mają :) niestety jeśli sami nie mamy do siebie szacunku na wzajem to dzieją się takie sytuacje :( nie lubię swojej pracy bo spotykają mnie czasem przykre rzeczy...ludzie potafia być gorsi niż zwierzęta

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji8] [emoji8] u mnie to zależy jak leży [emoji1] obstawiam że ten będzie miał 32. A tak swoją drogą to u mnie 29dc a nie 28, nadal nie umiem liczyć [emoji23] więc trochę jak na szpilkach, moze przyleźć w każdej chwili [emoji15] uda się nam obu, nam wszystkim! Zobaczysz [emoji11] może to będą kolejne zwiastuny wiosny!

Jeju, jak to zlecialo [emoji15] masz jakieś przeczucia? Pochwal się nam po wizycie [emoji11]

Dokładnie! Nie ma co zakładać, bo człowiek musiałby na tyłku cały czas siedzieć i odmawiać sobie wielu rzeczy, bo "a może wtedy juz będę w ciąży"... Trzeba żyć i się cieszyć życiem! [emoji4]

@basia89 @MartaBarbaraWeronika [emoji8] [emoji8] kochane wy moje! Wysyłam
Dobrą, słoneczna energię do jajec [emoji16]

Swoją drogą, ostatnio B wdeplnal w psią kupe [emoji23] dzwoni do mnie i z tekstem "mała, wdepnalem w kupę, weź sprawdź ile jej w totolotka do wygrania albo test ciążowy rób" [emoji23] [emoji23]

Hahahaha niezły jest :-D :-) :p

Dziewczyny ja też pracuję w sklepie i szczerze Wam powiem,że nikt nikogo nie szkoli jeśli chodzi o takie sytuacje :( wiele razy dostałam po tyłku za wywołanie kobiety w ciąży czy z małym dzieckiem,od ludzi w kolejce a nawet od kierownika zmiany...a najbardziej pyskuja Ci co dzieci mają :) niestety jeśli sami nie mamy do siebie szacunku na wzajem to dzieją się takie sytuacje :( nie lubię swojej pracy bo spotykają mnie czasem przykre rzeczy...ludzie potafia być gorsi niż zwierzęta

Prawda... święta prawda... niestety

Doskonale Cię rozumiem. Mogę AGD pocieszyć od lipca mamy niedzielę wolne- jeżeli oczywiście masz pracujące. O ile dobrze pamiętam pracujesz w biedronce:)?

Doskonale Cię rozumiem. Mogę AGD pocieszyć od lipca mamy niedzielę wolne- jeżeli oczywiście masz pracujące. O ile dobrze pamiętam pracujesz w biedronce:)?

Nie kumam co? Ja pracowałam w biedrze a teraz w Lidlu się męczę :/

reklama
Do góry