reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja nad bebetto murano też się zastanawiam :) widziałam też ładny wczoraj espiro next, ale pewnie wiele mi się pozmienia jeszcze ;D
ten espiro ladny :) nam sie dlugo podobal bebetto torino, ale jakos opinie nas zniechecily :( poza tym u mnie na ulicy co drugi wozek to torino, a murano strasznie mi sie podoba, jest sliczny i te kolorki, nie wiem tylko jak opinie :)

reklama
Luxia pozdrowienia masz .... zobacz jak się pcha jak Cię widzi :D
WP_20170327_011.jpg
A jak Cię nie ma to się chowa :D
WP_20170327_012.jpg

Załączniki

• WP_20170327_011.jpg
    WP_20170327_011.jpg
    177 KB · Wyświetleń: 184
  • WP_20170327_012.jpg
    WP_20170327_012.jpg
    151,7 KB · Wyświetleń: 175
Kochana, w którym tygodniu teraz jesteś?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dzisiaj 7t0d według USG.

Jak dla mnie to owu w 18dc

Też tak pisałam!

Owulacja była 14 dc testy potwierdziły i
Ja zawsze ja czuje i bądź ty madry lol

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale testy pokazują, że owu dopiero przyjdzie od 24 do 36 godz od pierwszego pozytywnego testu. Jajniki nie są dobrym wyznacznikiem owulacji. Ja myślałam dokładnie tak jak Ty, ale okazało się, że bolą jednak przed owulacją - na etapie przygotowywania się do niej. I tak też było w ostatnim cyklu, byłam pewna że owu była 14-15 dc - wtedy bołały mnie jajniki, a ona jednak była w 20 dc - wiem na 100%, bo ten cykl był słabo obstawiony, a akurat wtedy dokładnie się udało ;)

To jak to jest z tymi testami ?? Pokazywał mi od zeszłego piątku ze bede miec owulacje a w zeszły poniedziałek pokazywał ze mam ? I staraliśmy sie cały poprzedni weekend aż do wtorku a z temperatury wyszło ze
Miałam teraz owulacje w piatek albo sobote ... normalnie zgłupiałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Mam dylemat, może mi coś poradzicie. Mój M chce zarezerwować wakacje, co wiązało by się później z lotem samolotem, poniżej 4 godzin. Trochę się boję latania we wczesnej ciąży, a moge do tego czasu zajść. Nie wiem co robić. Nie chcę zawieszać starań, a M bardzo chce lecieć.

Do góry