ten espiro ladny nam sie dlugo podobal bebetto torino, ale jakos opinie nas zniechecily poza tym u mnie na ulicy co drugi wozek to torino, a murano strasznie mi sie podoba, jest sliczny i te kolorki, nie wiem tylko jak opinieA ja nad bebetto murano też się zastanawiam widziałam też ładny wczoraj espiro next, ale pewnie wiele mi się pozmienia jeszcze ;D
reklama
Nesii cudowny brzusio,buziakiLuxia pozdrowienia masz .... zobacz jak się pcha jak Cię widzi
Zobacz załącznik 800414
A jak Cię nie ma to się chowa
Zobacz załącznik 800415
gabrika
Fanka BB :)
Kochana, w którym tygodniu teraz jesteś?
Dzisiaj 7t0d według USG.
Jak dla mnie to owu w 18dc
Też tak pisałam!
Owulacja była 14 dc testy potwierdziły i
Ja zawsze ja czuje i bądź ty madry lol
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale testy pokazują, że owu dopiero przyjdzie od 24 do 36 godz od pierwszego pozytywnego testu. Jajniki nie są dobrym wyznacznikiem owulacji. Ja myślałam dokładnie tak jak Ty, ale okazało się, że bolą jednak przed owulacją - na etapie przygotowywania się do niej. I tak też było w ostatnim cyklu, byłam pewna że owu była 14-15 dc - wtedy bołały mnie jajniki, a ona jednak była w 20 dc - wiem na 100%, bo ten cykl był słabo obstawiony, a akurat wtedy dokładnie się udało
renia200
mama Victorki :)
hahaha niesamowite malenstwo buziaczkiLuxia pozdrowienia masz .... zobacz jak się pcha jak Cię widzi
Zobacz załącznik 800414
A jak Cię nie ma to się chowa
Zobacz załącznik 800415
NeSSi
Moderatorka
Trzymam kciuki! Koniecznie daj znać!Jadę po pracy do labolatorium, to moja ostatnia deska ratunku...
renia200
mama Victorki :)
To jak to jest z tymi testami ?? Pokazywał mi od zeszłego piątku ze bede miec owulacje a w zeszły poniedziałek pokazywał ze mam ? I staraliśmy sie cały poprzedni weekend aż do wtorku a z temperatury wyszło ze
Miałam teraz owulacje w piatek albo sobote ... normalnie zgłupiałam
Miałam teraz owulacje w piatek albo sobote ... normalnie zgłupiałam
reklama
Hej dziewczyny. Mam dylemat, może mi coś poradzicie. Mój M chce zarezerwować wakacje, co wiązało by się później z lotem samolotem, poniżej 4 godzin. Trochę się boję latania we wczesnej ciąży, a moge do tego czasu zajść. Nie wiem co robić. Nie chcę zawieszać starań, a M bardzo chce lecieć.