reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Będę za miesiąc jyz z całym pakietem badan u niego to się wszystkiego dowiem. Ostatnio w październiku czy we wrześniu miałam torbiele czynnościowe po 7cm :/. Teraz pęcherzyk miał 20mm w 12dc to może być, że przerosl bo cykl był obstawiony cały. I w sumie niski progesteron wyszedł, który by potwierdzal brak owulacji . Czy źle rozumuje???
Dobrze nie pękł i progesteron niski

Oczekiwanie, i mnie tak pobolewa brzuch po owu. Ja spróbuję teraz z nowym lekarzem więc wspomnę o tym.
StorAnia kciuki za wynik.
Nataaala każda ma lepsze i gorsze dni. One też coś dają. Mnie kopa do walki dalszej, choć nie ukrywam, że coraz trudniej.
Caltha mój synek też urodzony w hipotrofii.

Urodzony w 38 tyg waga 2500, wylew do komorowy i zero odruchu ssania na początku. 2200 gram przy wypisie. Potem jeszcze nerki i pęcherz szwankowaly, ale ze wszystkiego pięknie wyszedł. Nie ma śladu. Wtedy ja badań nie robiłam. Nikt nie wspomniał nawet. Na usg mniejszy był ok 36 tygodnia ciąży, komentarz był taki że dlatego, że ja drobna.

Dobrze nie pękł i progesteron niski
Dziękuję. Kurde ile człowiek musi się jeszcze dowiedzieć żeby to dziecię chciało zamieszkać w brzuszku. Mój M już się ogląda za różnymi rzeczami dla maluszków. Zwraca uwagę na każdą reklamę, która dotyczy noworodka. Fajnie się to obserwuje. Teraz trzeba coś zrobić żeby można było to kupować co wypatrzy ;).

Zapmarta kiedy idziesz na wizytę?? Ja dopiero pod koniec kwietnia.

Hej dziewczynki. U mnie dziś 28 dc. Pobolewal mnie trochę brzuch jak na @ ale na razie nic. Pojawił się sluz w ilości minimalnej. Temp od kilku dni które mierze ;) 37.4. Mam nadzieję ze to objaw przyszłych 2 kresevzek a nie @.
Ściskam Was wszystkie życzę powodzenia we wszystkim :) i miłej nocki

reklama
Do góry