bertha
Fanka BB :)
A co jesli usg bedzie ok, pappa wyjdzie zle i bedzie miała racje - czyli dziecko bedzie chore? Po usg by sie tego nie wiedziało. Mamaginekolog mówiła wlasnie o takich scenariuszach.Popieram, decydowalabym się po usg na pappa dopiero.
Moja klientka zrobiła odrazu usg i pappa, usg wyszło cudownie, że wszystko ok, a pappa wyszła jej zła i musiała dla pewności robić nifty, z których wyszło, że wszystko ok. Tylko się stresow niepotrzebnych najadla więc chyba bez sensu.
ale tak nawiasem mówiąc, to jest Actifolin 2mg, bo sama kiedyś taki kupiłam moze cos zmienili teraz.I na tym polega umiejetnosc korzystania z umiejetnosci, jaka jest myslenie
A zdobywanie wiedzy majac dostep do internetu stalo sie tak banalnie proste, ze ciezko mi sie patrzy na ludzi kompletnie niekorzystajacych z tej mozliwosci, chcacych najlepiej by wszystkie potrzebne informacje ktos podetknal im pod nos. Kurcze, ostatnio w pare sekund dziewczynie znalazlam informacje o skladzie "leku" Actifolin, czym sie rozni od innych, jakie dawki sa dostepne, jezu no pod nos jej podetknelam wszystko (pomijam, ze niewiele zrozumiala z artykulow) a ona bezradna odpisala, ze nie ma dawki 2mg a ona ma przepisane tyle. Ku*wa a ciezko pomyslec, ze jak nie ma zamiennika o dawce 2mg to mozna wziac 2x1mg?! Wymagam za wiele od ludzi, serio sie pytam?
[emoji22] 67,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku