reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia powodzenia [emoji1377]

Natalka kazdy ma gorszy dzien, ja tutaj nie raz juz ryczalam, zalamywalam sie, przeklinalam, ehh ciezkie chwile byly i nadal sa. Oby wiecej bylo tych slonecznych dni [emoji1377]

Zobaczcie co mi K kupil [emoji23] ciastko z haszem [emoji23] zaraz bede probowac
77de8c9609b608ff55f77c9991f8b84c.jpg

[emoji22] 67,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
@StorAnia powodzenia [emoji1377]

Natalka kazdy ma gorszy dzien, ja tutaj nie raz juz ryczalam, zalamywalam sie, przeklinalam, ehh ciezkie chwile byly i nadal sa. Oby wiecej bylo tych slonecznych dni [emoji1377]

Zobaczcie co mi K kupil [emoji23] ciastko z haszem [emoji23] zaraz bede probowac
77de8c9609b608ff55f77c9991f8b84c.jpg

Super smacznego :) tak akurat na poluzowanie :)

Super smacznego :) tak akurat na poluzowanie :)

Pierwszy raz w zyciu bede probowac hasz [emoji33][emoji85] no i nie wiem ile tego moge zjesc [emoji848] w sklepie powiedzieli zeby podzielic to na 4 czesci i zjesc jedna. Ale ja w zyciu tego nie jadlam i nie odwazylam sie na 1/4. Zjadlam 1/8 i zobaczymy czy cos poczuje [emoji28]

Pierwszy raz w zyciu bede probowac hasz [emoji33][emoji85] no i nie wiem ile tego moge zjesc [emoji848] w sklepie powiedzieli zeby podzielic to na 4 czesci i zjesc jedna. Ale ja w zyciu tego nie jadlam i nie odwazylam sie na 1/4. Zjadlam 1/8 i zobaczymy czy cos poczuje [emoji28]

Z haszem nie jadłam wiec nie wiem[emoji39]
U was tam są legalne miękkie narkotyki? Bo u mnie to wiesz, state of freedom[emoji1308] wole zjeść ciastko z Marysia niż pic, ale na poczatku kiedyś tez tylko pół ciasteczka wystarczylo[emoji4]
Miłego wieczoru!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na kaszel? Za półtora tygodnia mam mieć operację a od 2 miesięcy nie mogę pozbyć się kaszlu. Pierwszy raz w życiu nic nie pomaga. A z kaszlem operacji mi nie zrobią. Byłam u lekarza, jestem po antybiotyku, sterydach wziewnych, inhalacjach z soli, po 4 różnych syropach na kaszel. Juz nie mam pomysłu co mam zrobić. Mój lekarz chyba tez nie.

1usavcqgt1dml95x.png

@StorAnia [emoji110] [emoji110] [emoji110]

@Paraplu żeby cię te ciastka w kosmos nie wyslaly [emoji23]
1/8 i nic nie czuje. Chyba sobie jeszcze ugryze kawalek :)

Z haszem nie jadłam wiec nie wiem[emoji39]
U was tam są legalne miękkie narkotyki? Bo u mnie to wiesz, state of freedom[emoji1308] wole zjeść ciastko z Marysia niż pic, ale na poczatku kiedyś tez tylko pół ciasteczka wystarczylo[emoji4]
Miłego wieczoru!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, w Holandii legalne. A ja nie mam porownania co wole bo hasz pierwszy raz w zyciu probuje. Trawke raz zapalilam i myslalam, ze wykaszle pluca - od tamtej pory nawet nie probuje zapalic.

@Magda36 na mnie najlepiej dzialaja inhalacje.
Taki zestawik mam, brakuje jedynie na zdjeciu soli, miety i rumianku.
f6bad7f754edc5e377dd19ef40c84702.jpg

reklama
Do góry