reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1/8 i nic nie czuje. Chyba sobie jeszcze ugryze kawalek :)

Tak, w Holandii legalne. A ja nie mam porownania co wole bo hasz pierwszy raz w zyciu probuje. Trawke raz zapalilam i myslalam, ze wykaszle pluca - od tamtej pory nawet nie probuje zapalic.

@Magda36 na mnie najlepiej dzialaja inhalacje.
Taki zestawik mam, brakuje jedynie na zdjeciu soli, miety i rumianku.
f6bad7f754edc5e377dd19ef40c84702.jpg

[emoji22] 67,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

Ja rzuciłam fajki a w styczniu 2014 weszła u nas legalna marysia stwierdziłam ze do palenia nie wrócę wiec próbowałam gumisiow i ciastek, spoko[emoji106] naprawdę nie rozumiem czemu to nie jest legalne wszędzie jak fajki czy alko. Zreszta odkąd zalegalizowali płyną grube miliony w taxach[emoji385]
Za to spróbuj gdzies poza stan wyjechać obojętnie w która stronę to za same blachy zatrzymują czy nie wywozimy z naszej mekki ziola[emoji849]
Choć w zeszłym roku duzo kolejnych stanów zalegalizowało chociaz medyczna, to juz coś.

Magda, a tradycyjny syrop z cebuli i cukru?
Na polskich medykamentach nie znam sie za bardzo[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry[emoji2] ja na wyjeździe i nadrabiam Was z rana na szybko.
@magda 36 goździk do buzi i ssać/rzuć. Początek ciężki ale pięknie działają antybakteryjnie i znieczulająco. Możesz odczuwać nawet minmalne drętwienie warg. Kiedyś rzuto goździki u stomatologa jak jeszcze nie było znieczulaczy[emoji2].

@StorAnia za badanie[emoji110][emoji110][emoji110]

@oczekiwanie mi pękały pęcherzyki a progesteron i tak miałam niski, ale też brzuch mnie nie boli po owu. Musisz iść na monitoring i to sprawdzić.

@Paraplu jak kiedyś byliśmy w Amsterdamie to kolega kupił takie ciasteczko tylko z marysia. Zjedliśmy z m 1 na pół, stwierdziliśmy, że nie działa, a że już było późno to poszliśmy spać[emoji23] rano przeczytaliśmy, że na efekt czeka się pół godziny[emoji24][emoji24][emoji24]. Więc przespaliśmy.... następnego dnia już nie popełniliśmy tego błędu[emoji6].

@nataala każdy ma czasem gorsze chwile. Wysmęć się, będzie Ci lżej

@marc [emoji110] za wykres.

@Jayska kiedy test?

Witam nowe staraczki, i wszystkim życzę pięknego weekendu[emoji2]

Kobitki co wy tu wieczorem pisałyscie o marihuanie, wesoło hehe. Ja się zaraz zbieram do ortodonty, pewnie gdzieś za miesiąc dostanę aparat na zeby. Nie chce mi się, ale tyle to odwlekam, że już czas. Na stare lata uśmiech poprawić . Miłego dnia dla wszystkich. U nas chyba będzie pięknie

Dzień dobry[emoji2] ja na wyjeździe i nadrabiam Was z rana na szybko.
@magda 36 goździk do buzi i ssać/rzuć. Początek ciężki ale pięknie działają antybakteryjnie i znieczulająco. Możesz odczuwać nawet minmalne drętwienie warg. Kiedyś rzuto goździki u stomatologa jak jeszcze nie było znieczulaczy[emoji2].

@StorAnia za badanie[emoji110][emoji110][emoji110]

@oczekiwanie mi pękały pęcherzyki a progesteron i tak miałam niski, ale też brzuch mnie nie boli po owu. Musisz iść na monitoring i to sprawdzić.

@Paraplu jak kiedyś byliśmy w Amsterdamie to kolega kupił takie ciasteczko tylko z marysia. Zjedliśmy z m 1 na pół, stwierdziliśmy, że nie działa, a że już było późno to poszliśmy spać[emoji23] rano przeczytaliśmy, że na efekt czeka się pół godziny[emoji24][emoji24][emoji24]. Więc przespaliśmy.... następnego dnia już nie popełniliśmy tego błędu[emoji6].

@nataala każdy ma czasem gorsze chwile. Wysmęć się, będzie Ci lżej

@marc [emoji110] za wykres.

@Jayska kiedy test?

Witam nowe staraczki, i wszystkim życzę pięknego weekendu[emoji2]
Jak się nie pojawi @ to poczekam do środy ;) oby nic się nie pojawiło :)

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na kaszel? Za półtora tygodnia mam mieć operację a od 2 miesięcy nie mogę pozbyć się kaszlu. Pierwszy raz w życiu nic nie pomaga. A z kaszlem operacji mi nie zrobią. Byłam u lekarza, jestem po antybiotyku, sterydach wziewnych, inhalacjach z soli, po 4 różnych syropach na kaszel. Juz nie mam pomysłu co mam zrobić. Mój lekarz chyba tez nie.

1usavcqgt1dml95x.png
Mogłaś przejść koklusz, jeśli nic nie pomaga na kaszel który nadal się utrzymuje. Niestety w takim wypadku może trwać jeszcze wiele tygodni :(

M2b my w zeszłym roku kupowalismy mieszkanie mdm dostaliśmy dofinansowanie do mieszkania 20tysi. Warunek to był wiek i mieszkanie musialo być nowe z rynku pierwotnego. Nie musielismy mieć swojego wkladu wlasnego I do kredytu hipotecznego dobralismy na remont i mamy jedną ratę bo wiadomo, że kredyt hipo ma mniejsze % najlepiej znaleźć sobie doradcę który za nas wszystko zrobi bo papierologii jest mnóstwo

reklama
M2b my w zeszłym roku kupowalismy mieszkanie mdm dostaliśmy dofinansowanie do mieszkania 20tysi. Warunek to był wiek i mieszkanie musialo być nowe z rynku pierwotnego. Nie musielismy mieć swojego wkladu wlasnego I do kredytu hipotecznego dobralismy na remont i mamy jedną ratę bo wiadomo, że kredyt hipo ma mniejsze % najlepiej znaleźć sobie doradcę który za nas wszystko zrobi bo papierologii jest mnóstwo
M2b przepraszam my mieszkanie zalatwialismy 2015 a w 2016 weszła chyba ustawa że może być mieszkanie z rynku wtórnego :)
Dziękuję za info kochana :)

Do góry