reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@giveyourselftome taki sernik:
Link do: Sernik dekadencki II | Kwestia Smaku
już go kiedyś piekłam i wyszedł obłędny, polecam!
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Boże, człowiek próbuje nie jest słodyczy, a tu takie rzeczy... Kwestia smaku ma genialne przepisy, nie było jeszcze ciasta, które by mi nie wyszło z Kwestii :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Boże, człowiek próbuje nie jest słodyczy, a tu takie rzeczy... Kwestia smaku ma genialne przepisy, nie było jeszcze ciasta, które by mi nie wyszło z Kwestii :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kwestia smaku [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Właśnie, jak czytam o tych waszych słodyczach to stwierdzam ze mam fart ze nie lubię [emoji1] po 3 kostkach czekolady mnie mdli, cukru używam do peelengu skóry głowy [emoji1]

Ale cóż z tego jak lubię się nażreć innych rzeczy, oddalabym dzisiaj nerke za mega porcje zeberek z Jeffsa [emoji23]

Kwestia smaku [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Właśnie, jak czytam o tych waszych słodyczach to stwierdzam ze mam fart ze nie lubię [emoji1] po 3 kostkach czekolady mnie mdli, cukru używam do peelengu skóry głowy [emoji1]

Ale cóż z tego jak lubię się nażreć innych rzeczy, oddalabym dzisiaj nerke za mega porcje zeberek z Jeffsa [emoji23]
Ja nie slodzę bo mnie Mdli po słodkiej kawie, herbacie, napoju. Ale za to mogę do gorzkiej kawy lub herbaty zjeść kilogram słodyczy :-D

reklama
Kuźwa, ja to nie potrafię [emoji1] Ale tiramisu za mną chodzi od 2mcy, ale ja lewa w deserach jestem, nawet sernik na zimno by mi nie wyszedł [emoji1]

często w piekarniach mają super wypieki do kupienia tak jak i desery :) ja u siebie mam obok tak piekarnie co rodzina jakas prowadzi i mają tyle słodkosci wlasnej roboty mmmmm chyba na droge coś kupie :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Do góry