Narobilyscie mi ochoty na ciasto... Teraz Piotr i Paweł wypuścił taką gazetkę z przepisami na własnych produktach, zdrowe jedzenie od Ani Dziedzic i były różne smoothie pyszne, ale też brownie z czerwonej fasoli i tak się zastanawiam, czy jutro nie zrobić [emoji14]
A jeśli o M chodzi, to on właśnie sernik jeszcze zje, albo sernik na zimno. Brownie też lubi, ale poza tym raczej nic. W sobotę byliśmy u mojej przyjaciółki we Wrocławiu i zrobiła tiramisu [emoji7] zjadł jeden kawałek, żeby jej przykro nie było, bo on mas nie tyka, a ja wstyd... Dwa zjadłam, takie wyrzuty sumienia miałam
Żeberka...[emoji7] dawno nie jadłam...
O niee...to ja bez cukru póki co nie wypije. Teraz sypie niecałą łyżeczkę, mam w planach zmniejszać, żeby się oduczyć całkiem
za to herbaty z cukrem już nie lubię
nie mogę patrzeć jak moja babcia do małej filiżanki kawy lub herbaty sypie dwie czubate łyżeczki cukru...białego! Fe!
Omnomnom [emoji7]
Ja codziennie rano jak odwożę małego przedszkola, to jadę do mojej ulubionej piekarni, kupuje chleb razowy albo na zakwasie żytni, czasem jakieś ciastka, ale zazwyczaj te fit [emoji14] ale tak mnie kuszą eklerki, torty....
Tak to jest w ciąży
mnie ciągnęło przez jakiś czas do chleba z pasztetem i ketchupem... Chociaż podobno nie powinno się jeść pasztetow?