reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No właśnie też jestem w szoku! no ale zobaczymy jak będą testy wychodziły :) Może i u Ciebie coś się wykluje szybciej :) trzymam kciuki :)

Te testy z Rossmana te na F ( nie pamiętam dokładnej nazwy ) kupowałam wczoraj za 20,99 ale za to ciążowe były po 6 z groszem :p Te z Domowego Laboratorium były po 19,99. Złotówka różnicy, ale chciałam spróbować te na F , które polecałyście :p
Facelle :) tez wczoraj kupowałam po 20,99

Emsi super, tak się cieszę

Cheebay bardzo mi przykro, najgorzej gdy ktoś odchodzi niespodziewanie

witam wszystkie nowe staraczki, obyscie nie zagrzały tu długo miejsca ;)

kocham piątki- nie muszę do pracy, jeszcze grzeję z młodą łóżko :)

ale sen miałam, aż poduszka mokra. Byłam u gina (chyba sen o następnej wizycie), miał sprawdzić czy się oczyściłam a on odwraca ekran do mnie i pokazuje dziecko jak sobie bryka w środku. Ryczałam na całą przychodnię krzycząc to niemożliwe. I obudziłam się też z twarzą mokrą... ale schizy

Emsi super, tak się cieszę

Cheebay bardzo mi przykro, najgorzej gdy ktoś odchodzi niespodziewanie

witam wszystkie nowe staraczki, obyscie nie zagrzały tu długo miejsca ;)

kocham piątki- nie muszę do pracy, jeszcze grzeję z młodą łóżko :)

ale sen miałam, aż poduszka mokra. Byłam u gina (chyba sen o następnej wizycie), miał sprawdzić czy się oczyściłam a on odwraca ekran do mnie i pokazuje dziecko jak sobie bryka w środku. Ryczałam na całą przychodnię krzycząc to niemożliwe. I obudziłam się też z twarzą mokrą... ale schizy

Hehehe :-) widzę, ze nie tylko ja mam dziwne sny :-D

Witam i ja :) pięknie i słonecznie :) Ja dzisiaj zaczynam z luteina owu miałam z 2-3 dni temu, 20 dc cyklu u mnie wychodzi.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty dziewczyny :)
Cheebay przykro mi, trzymaj się jakoś.

reklama
Ja myślałam że test był pozytywny pomieszalo mi się. A prolaktyna przecież w 21dc razem z progesteronem się robi.
Ja miałam zalecenia w 2-5 dc, dziewczyny też mi tak mówiły zanim zrobiłam, ostatnio przyjaciółka dostała skierowanie na badania, to też robiła w 3dc hmm...

Zobacz załącznik 799983

dziś 16 dc,porobię jeszcze przez pare dni testy owu.
A nie miałas ostatnio koło 20dc?

No właśnie też jestem w szoku! no ale zobaczymy jak będą testy wychodziły :) Może i u Ciebie coś się wykluje szybciej :) trzymam kciuki :)

Te testy z Rossmana te na F ( nie pamiętam dokładnej nazwy ) kupowałam wczoraj za 20,99 ale za to ciążowe były po 6 z groszem [emoji14] Te z Domowego Laboratorium były po 19,99. Złotówka różnicy, ale chciałam spróbować te na F , które polecałyście :p
Facelle :) są super, właśnie muszę je kupić :)

Ktoś tu kiedyś napisał, że przynosisz co rano pozytywną energię i ja też tak uważam :) Jak już zafasolkujesz nie waż się opuszczać tego forum, bo będzie bez Ciebie bardzo smutno :p
To ja, to ja :D popieram! Moc słodyczy z rana od MartaBarbaraWeronika :D

Dziękuję bardzo,tak bym chciała jak wy tu wszystkie,ale coraz bardziej przestaje w to wierzyć,
[emoji110] [emoji110]

O kurczę, podziwiam, dawanie sobie samej zastrzyków to dla mnie mistrzostwo, panikara ze mnie, rozumiem, że jeśli są 18 mm, to zastrzyk i działacie? Dużo wzrasta prawdopodobieństwo ciąży?
Na mnie zastrzyki nie działają, ani takie rzeczy, ale sobie bym chyba nie zrobiła...nie wiem :) w wakacje jak mieliśmy wypadek i mały rozwalił sobie nogę na wysokości ścięgna Achillesa, miał sporo szwów i sama musiałam mu codziennie zmieniać opatrunek, to na początku się bałam, że mu coś zrobię, ale później było lepiej...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry