reklama
Facelle tez wczoraj kupowałam po 20,99No właśnie też jestem w szoku! no ale zobaczymy jak będą testy wychodziły Może i u Ciebie coś się wykluje szybciej trzymam kciuki
Te testy z Rossmana te na F ( nie pamiętam dokładnej nazwy ) kupowałam wczoraj za 20,99 ale za to ciążowe były po 6 z groszem Te z Domowego Laboratorium były po 19,99. Złotówka różnicy, ale chciałam spróbować te na F , które polecałyście
Tak jak są 18mm biorę owitrelle na pęknięcie sama robię,zobaczymy zastrzyk już czekaTrzymam kciuki, daj znać jak po wizycie, dostaniesz coś na pęknięcie, czy tylko obserwujesz?
Dziękuję bardzo,tak bym chciała jak wy tu wszystkie,ale coraz bardziej przestaje w to wierzyć,Za Ciebie tez &&&&&&& ❤
caltha
Fanka BB :)
Emsi super, tak się cieszę
Cheebay bardzo mi przykro, najgorzej gdy ktoś odchodzi niespodziewanie
witam wszystkie nowe staraczki, obyscie nie zagrzały tu długo miejsca
kocham piątki- nie muszę do pracy, jeszcze grzeję z młodą łóżko
ale sen miałam, aż poduszka mokra. Byłam u gina (chyba sen o następnej wizycie), miał sprawdzić czy się oczyściłam a on odwraca ekran do mnie i pokazuje dziecko jak sobie bryka w środku. Ryczałam na całą przychodnię krzycząc to niemożliwe. I obudziłam się też z twarzą mokrą... ale schizy
ale sen miałam, aż poduszka mokra. Byłam u gina (chyba sen o następnej wizycie), miał sprawdzić czy się oczyściłam a on odwraca ekran do mnie i pokazuje dziecko jak sobie bryka w środku. Ryczałam na całą przychodnię krzycząc to niemożliwe. I obudziłam się też z twarzą mokrą... ale schizy
marc
Emsi super, tak się cieszę
Hehehe :-) widzę, ze nie tylko ja mam dziwne sny
MartaBarbaraWeronika
Dziękuję bardzo,tak bym chciała jak wy tu wszystkie,ale coraz bardziej przestaje w to wierzyć,
Eeeej no nie przestajemy wierzyć tylko zaczynamy wierzyć że bedzie tak jak tego chcemy !!!! Nie ma innej opcji!❤
reklama
Lanvin
Ja miałam zalecenia w 2-5 dc, dziewczyny też mi tak mówiły zanim zrobiłam, ostatnio przyjaciółka dostała skierowanie na badania, to też robiła w 3dc hmm...Ja myślałam że test był pozytywny pomieszalo mi się. A prolaktyna przecież w 21dc razem z progesteronem się robi.
A nie miałas ostatnio koło 20dc?
Facelle są super, właśnie muszę je kupićNo właśnie też jestem w szoku! no ale zobaczymy jak będą testy wychodziły Może i u Ciebie coś się wykluje szybciej trzymam kciuki
Te testy z Rossmana te na F ( nie pamiętam dokładnej nazwy ) kupowałam wczoraj za 20,99 ale za to ciążowe były po 6 z groszem [emoji14] Te z Domowego Laboratorium były po 19,99. Złotówka różnicy, ale chciałam spróbować te na F , które polecałyście
To ja, to ja popieram! Moc słodyczy z rana od MartaBarbaraWeronikaKtoś tu kiedyś napisał, że przynosisz co rano pozytywną energię i ja też tak uważam Jak już zafasolkujesz nie waż się opuszczać tego forum, bo będzie bez Ciebie bardzo smutno
[emoji110] [emoji110]Dziękuję bardzo,tak bym chciała jak wy tu wszystkie,ale coraz bardziej przestaje w to wierzyć,
Na mnie zastrzyki nie działają, ani takie rzeczy, ale sobie bym chyba nie zrobiła...nie wiem w wakacje jak mieliśmy wypadek i mały rozwalił sobie nogę na wysokości ścięgna Achillesa, miał sporo szwów i sama musiałam mu codziennie zmieniać opatrunek, to na początku się bałam, że mu coś zrobię, ale później było lepiej...O kurczę, podziwiam, dawanie sobie samej zastrzyków to dla mnie mistrzostwo, panikara ze mnie, rozumiem, że jeśli są 18 mm, to zastrzyk i działacie? Dużo wzrasta prawdopodobieństwo ciąży?