reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Emsi,
Drugi trymestr zdecydowanie lepszy, dziekuje[emoji8] a ty jak sie czujesz Słońce?

Dziewczyny ostatni tydzień żyje jak w zwolnionym filmie, dlatego jest mnie tu malo...zginął mój dobry kolega w zeszła sobote wspinając sie na jeden ze szczytów w colorado [emoji26] nawet nie mam siły napisać wiecej szczegółów... mijają dni i powoli sie z tym oswajam ale cholernie mi ciezko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi z powodu twojego kolegi [emoji20]

reklama
Hej Emsi,
Drugi trymestr zdecydowanie lepszy, dziekuje[emoji8] a ty jak sie czujesz Słońce?

Dziewczyny ostatni tydzień żyje jak w zwolnionym filmie, dlatego jest mnie tu malo...zginął mój dobry kolega w zeszła sobote wspinając sie na jeden ze szczytów w colorado [emoji26] nawet nie mam siły napisać wiecej szczegółów... mijają dni i powoli sie z tym oswajam ale cholernie mi ciezko

Przykro mi Kochana .... :-( nie wiadomo kiedy co sie stanie ... ech

A dzisiaj moj wykres tez Wam wstawię, ale normalnie to mi sie nie chce mierzyć tej temperatury... nie śpię dobrze, mam głupie sny i padam juz po 18.... i jest masakra...
Wczoraj po pierogach tak mnie przegoniło :-D bo uwielbiam cebule i dlatego :p hehrhrhege

Załączniki

• IMG_3565.PNG
    IMG_3565.PNG
    53 KB · Wyświetleń: 88
Przykro mi Kochana .... :-( nie wiadomo kiedy co sie stanie ... ech

A dzisiaj moj wykres tez Wam wstawię, ale normalnie to mi sie nie chce mierzyć tej temperatury... nie śpię dobrze, mam głupie sny i padam juz po 18.... i jest masakra...
Wczoraj po pierogach tak mnie przegoniło :-D bo uwielbiam cebule i dlatego :p hehrhrhege

To ten wykres - wczesniejszy jest wczorajszy...
Nie chce tez Wam smęcić, ani siebie w jakikolwiek sposób nakręcać.

Załączniki

• IMG_3566.PNG
    IMG_3566.PNG
    53,4 KB · Wyświetleń: 89
Wiecie jakie sny miałam :-D np. Wczoraj śniło mi sie, ze ma byc koniec świata i przyjeżdżali po nas ludzie czarnymi samochodami, żeby Nas wysłać w kosmos :-D

A dzisiaj śniło mi sie, ze moje przedszkolaki jeździły w wieku 3,5 lat jeepami i sami kupili kupę zabawek :p
A i ze przedszkolna sale zmieniliśmy na sale w domu kultury u mnie, gdzie dawniej mieszkałam :-D

Ale schizy :-)

Ojj tak przygotowany, bardzo pojemny
emoji23.png
to u ciebie juz po @?
emoji6.png
ja dziś mam 5dc wiec jeszcze z dzień/dwa i kolejny cykl czas zacząć
emoji3.png
Powiedz mi co z tym twoim tsh 2,14 ( dobrze pamietam?) zbijasz? Bo widzę tu rożne opinie a moja gin mówi ze jest ok do 2,3 a ja sama nie wiem co robić
emoji849.png

Byłam u mojej pani endokrynolog i mówiła, że obniżamy jeszcze. Ma być 1-1,5. U mnie dzisiaj 8 dc. @ trwała w sumie 4 dni, później jakieś lekkie plamienie. Pierwszy raz taka lekka. Wczoraj temp 36,69, dzisiaj 36,85. W niedzielę zrobię test owu, zobaczymy bo narazie biel. W tamtym cyklu owu była w 12dc.
Dziewczyny nie nie to nie tak że lubię biegać! JA NIE CIERPIĘ WRĘCZ hahaha ale wiem, że to pozwala mi na najszybsze zrzucenie tego i owego. Teraz tylko jeżdżę na rolkach ;)
Ale ja jestem durna.. czuję w kościach, że test wyjdzie negatywny, ale i tak go zrobię haha tak dla świętego spokoju chyba i żeby @ szybko przyszła bo po teście to raz raz i jest :-D dobrej nocy dziewczyny
Ja za to uwielbiam każdy rodzaj ruchu. Nie umiem usiedziec na d.....
Witam nowe staraczki! ja tez jestem tu od niedawna także miło, że ktoś jeszcze dołączył :) nie pisałam kilka dni bo staram się trochę to nieustanne myślenie o ciąży trochę odsunąć od siebie i zająć się czymś innym więc wymyśliłam sobie malowanie ścian :p trochę się wyżyłam i już mi lepiej :)

Dzisiaj przyszły do mnie testy owulacyjne i termometr więc jutro zaczynam mierzyć temperaturę :) póki co 7 dc i nie mogę się doczekać żeby zobaczyć jakie będą efekty tych starań :)

Mam do Was pytanie - biorę euthyrox 25, tsh mam ok 2,7-2,9 i jak myślicie po jakim czasie może mi spać do odpowiedniego poziomu?
U mnie po 4tyg z 3,06 spadło do 2,5 później zmieniła mi w sobotę i niedzielę na dawkę 50 i spadło po kolejnych chyba 3tyg do 2,14 i za miesiąc mam znowu sprawdzić czy idzie w dół.
Witajcie kochane ... nie pytajcie ile czasu nadrabiałam
emoji849.png
ale ... tak się za Wami stęskniłam i nie wyobrażam sobie, zeby coś mnie ominęło
emoji6.png

Trzymam za Was mocno kciuki i czekam na kreseczki na testach
emoji7.png

@Bulbasek słodki brzusio
emoji4.png

@Antonia2016 ciekawe co tam u nas będzie ... staranka w te same dni i tez się zastanawiałam z którego dnia zaskoczyło. A i beta podobna tylko ja robiłam chyba za późno, bo dopiero 19 i 21 dpo.

@cheebay jak tam się czujesz ? Lepiej w 2 trymestrze ?

@Emzilka cudne fotki ... ciekawe czy Wojtus będzie czy Marysia
emoji39.png

@NeSSi wiesz już kogo pod serduchem nosisz ?

@KOTEK te testy są dość czule wiec pewnie jutro będzie jeszcze mocniejsza kreseczka

@StorAnia będzie dobrze zobaczysz ... zdążysz przed menopauza na pewno
emoji6.png

Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie, 6t6d według OM a 6t4d według USG. Fasolinka ma 7,4 mm i pięknie widać serduszko ... cudowne uczucie wiedząc, ze bije we mnie jeszcze jedno serce
emoji173.png

Wysyłam fluidki ... i ściskam Was mocno!
Ps. Witam nowe staraczki
A gdzie zdjęcie mamuśka??
Hej Emsi,
Drugi trymestr zdecydowanie lepszy, dziekuje
emoji8.png
a ty jak sie czujesz Słońce?

Dziewczyny ostatni tydzień żyje jak w zwolnionym filmie, dlatego jest mnie tu malo...zginął mój dobry kolega w zeszła sobote wspinając sie na jeden ze szczytów w colorado
emoji26.png
nawet nie mam siły napisać wiecej szczegółów... mijają dni i powoli sie z tym oswajam ale cholernie mi ciezko
Bardzo mi przykro z powodu kolegi. A najgorsze, że zginął podczas robienia czegoś co pewnie kochał?

Ania chciała bym cie zobaczyć, jak w inaczej to wszystko i te papierki po słodyczami dookoła Ciebie Hehehe

Marc wszystko wyglada

reklama
Do góry