26 dc a 12 dpo. Planowo @ we wtorek, ale dziś rano lekko różowy śluz, więc myślałam, że się rozkręca, ale jednak się wstrzymuje.
Pozostaje więc czekać na @ i rozpocząć kolejny cykl...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
26 dc a 12 dpo. Planowo @ we wtorek, ale dziś rano lekko różowy śluz, więc myślałam, że się rozkręca, ale jednak się wstrzymuje.
super ! Trzymamy kciuki
Delli to czekamy na bete!!!! Może było po prostu za wcześnie na test!
Ooo ja Witamy maleństwo! Super
Super! Trzymamy kciuki!
Witaj kulkaMM wieczorkiem dopisze potrzebuję jeszcze twoje imię /który cykl oraz kiedy następna @ ma przyjść.
Asia a który dc?
U nasss piekna pogoda . Właśnie wróciliśmy z kościółka. Zabrałam moich chłopców na lody i zaraz ruszamy gdzieś na spacer.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Też jestem za!Jak widać po tabelce czekają nas ekscytujące 2 tygodnie.... oby żadna z przewidywanych @ nie przyszła!!!!!!!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Już się nie łudzę. @ zbliża się dużymi krokamiAsia a może jeszcze po prostu za wcześnie... ?