reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wpadłam jednak jeszcze dziś :p

Po szczepieniu super :) Szczepiliśmy zwykłymi szczepionkami na nfz i były 3 ukłucia. Trochę pisnął i tyle :) Dużego mam chłopczyka :) z wagą jest w górnych centylach, a ze wzrostem poza siatką centylową :-p Patrząc na nasze wzrosty pani dr szacuje wzrost syna na ok 190 cm. Niech rośnie, na zdrowie :)

Dziewczyny życzę Wam z całego serca, abyście były lutowymi mamuśkami :) A ja będę Wam kibicować i się wzruszać, bo to też mój miesiąc... Tylko 2014 rok :)

reklama
Wpadłam jednak jeszcze dziś :p

Po szczepieniu super :) Szczepiliśmy zwykłymi szczepionkami na nfz i były 3 ukłucia. Trochę pisnął i tyle :) Dużego mam chłopczyka :) z wagą jest w górnych centylach, a ze wzrostem poza siatką centylową :-p Patrząc na nasze wzrosty pani dr szacuje wzrost syna na ok 190 cm. Niech rośnie, na zdrowie :)

Dziewczyny życzę Wam z całego serca, abyście były lutowymi mamuśkami :) A ja będę Wam kibicować i się wzruszać, bo to też mój miesiąc... Tylko 2014 rok :)
super, ze mlody taki dzielny byl :-) :)

Katia a ile macie wzrostu ? :p u dzielny :p a syn w jakim wieku? Ją miałam dwie serie na NFZ i córka miała problemy po nich i teraz do szpitala zakaźnego jeździmy i mamy te płatne i na pneumokoki też miałyśmy ale wsio za darmo

Ja szczepiłam zwykłymi na nfz + dodatkowo peumokoki (ale płatne dla nas były). Za jakieś czas chcę jeszcze na meningokoki i to wsio już.
A syn ma wzrostu 94cm, waży14,9cm. Wiek to dwa latka i dwa miesiące prawie. Ale on wygląda jak 3latek.
On tylko jak się urodził, to był "normalny" :) 3540g, 54cm. A potem rósł już w swoi (szybkim) tempie. Położna się śmiała,że w cyckach, to mam śmietanę, a nie mleko, bo pulpecik z niego był :) Ale jak zaczął siadać, to zgubił brzuszek. Teraz jest normalnym, proporcjonalnym chłopakiem, który wygląda na 3 latka :)

Dzięki! Też jestem z niego dumna :)

Dziś byłam w sklepie i tak mnie brzuch zaczął boleć, że musiałam oprzeć się o półki :( Dawno mnie tak nie bolało przy @. Ale wzięłam tabletkę i teraz jestem jak młody bóg :-D

Ja szczepiłam zwykłymi na nfz + dodatkowo peumokoki (ale płatne dla nas były). Za jakieś czas chcę jeszcze na meningokoki i to wsio już.
A syn ma wzrostu 94cm, waży14,9cm. Wiek to dwa latka i dwa miesiące prawie. Ale on wygląda jak 3latek.
On tylko jak się urodził, to był "normalny" :) 3540g, 54cm. A potem rósł już w swoi (szybkim) tempie. Położna się śmiała,że w cyckach, to mam śmietanę, a nie mleko, bo pulpecik z niego był :) Ale jak zaczął siadać, to zgubił brzuszek. Teraz jest normalnym, proporcjonalnym chłopakiem, który wygląda na 3 latka :)

Dzięki! Też jestem z niego dumna :)

Dziś byłam w sklepie i tak mnie brzuch zaczął boleć, że musiałam oprzeć się o półki :( Dawno mnie tak nie bolało przy @. Ale wzięłam tabletkę i teraz jestem jak młody bóg :-D
To spory chlopiec mój starszy syn na koniec sierpnia skończy 4 lata i ma 110 cm a młodszy właśnie w marcu skończył 2 i ma 99 cm. Tylko oni odpowiednio 58 i 62 cm urodzeni. Jeden 3890 drugi 4340. Ja 53 kg i 168 cm. Rodzeni siłami natury. Kolejne kwalifikuje się na cesarke. Już mi nie pozwolą rodzic naturalnie, bo niby statystycznie każde następne dziecko większe. Lekarz tak straszy- ale ja tam się nie nastawiam. [emoji6]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

O slang forumowy bzzzzzzzzzzzzzzz ;)

Ja się dopiero uczę tego forumowego jestestwa.

Mój prawie 4 latek ma 106cm i waży 14 kg. Chudzielec-niejadek.

reklama
Do góry