reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux owocnych bobosexow!U mnie dziś 1 dc wiec do owulki daleko.Na 2016 na pewno już się nie załapie. No nic może 2017.
Evitaj moj 4 latek z końca stycznia ma 114 cm i waży 21,5 kg.Ale to zawsze duży chłopak był.Urodził się 1,5 tyg.przed terminem bo chcial mi zrobic prezent urodzinowy i wazyl 4 kg, 60 cm.Potem miał niezły apetyt i pulpecik z niego był ale teraz jest wysoki i smukły.Nie widać ze tyle waży.

Wow super duży chłopak :)

reklama
Mój chłop na środowym spotkaniu z kumplami. Taka tradycja.

A ja sobie choruję. Mogę pochorować wieczorami, jak dziecko spać pójdzie ;).

U mnie z moich wyliczeń mglistych wynika, że miałam 1 dzień @ 13 marca. No ale to była pierwsza @ po zabiegu usunięcia polipa i taka jakas dziwna, zaczynała się długim plamieniem.

Mój chłop na środowym spotkaniu z kumplami. Taka tradycja.

A ja sobie choruję. Mogę pochorować wieczorami, jak dziecko spać pójdzie ;).

U mnie z moich wyliczeń mglistych wynika, że miałam 1 dzień @ 13 marca. No ale to była pierwsza @ po zabiegu usunięcia polipa i taka jakas dziwna, zaczynała się długim plamieniem.
Oj... U nas pogromu ciąg dalszy... Mąż już dogorywa, ja też na antybiotyku ale muszę skakać w około Księciunia...

Obu mam życzę zdrowia i szybkiego powrotu do zdrowia

Luxuorius przepraszam bardzo za ta ocene"nie lubię" po prostu takie są skutki pisania z telefonu wybacz raz jeszcze zapewnie ze wszystkie Was lubię hehe

Dzień dobry!
Ja to mam szczęście :realmad: wściekła jestem. Przy tych moich tabletkach mogą wystąpić plamienia. Ostatnie miałam 19 lutego, króciutkie. Dziś jadę z Miłoszem do ortodonty i na zakupy komunijne i akurat dziś musiały pojawić się plamienia :growl: jak na złość . Nienawidzę chodzić z wkładkami , podpaskami itp. :crazy: Niby nic takiego a czuję się już mniej komfortowo , szczególnie jak gdzieś mam iść !! Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :biggrin2: ?

Ostatnia edycja:
Czesc

Yesenia a jakie tabletki bierzesz?

Moja @ na ta chwilę nie przyszła i jakoś wątpię że przyjdzie :(
Luxuorius to teraz czekamy na dwie kreski :D i tego Ci życzę

Załączniki

• 1459402714640.jpg
    1459402714640.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Cześć dziewczyny. U mnie dziś 15dc, więc zakładam, że już po owu. Teraz czekam do 14.04.
Wszystkim życzę dużo zdrówka. Miłej pracy dla tych co w robocie i słodkiego lenistwa dla tych co w łóżku:)

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Do góry