reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej, dziękuję że pytasz. Wczoraj i dzisiaj całkiem spoko się czuję. Senność jakby ustąpiła. Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że serduszko się pojawi i założą mi kartę ciąży. Jeżeli tak będzie, to powiem w pracy na przełomie marca i kwietnia. Miałam czekać do końca 1wzego trymestru, ale przeanalizowałam różne scenariusze i stwierdziłam, że jednak najlepiej będzie teraz. Chcę być fair.

A badasz zawsze w tej samej pozycji i o tej samej porze? Badasz delikatnie?

Który dc u Ciebie teraz?

Tak, zawsze o tej samej porze, w tej samej pozycji, zaraz po prysznicu i delikatnie. Badam trzeci cykl i pierwszy raz takie coś wyłapałam ale nie wiem czy to badanie ma w sumie jakiś sens bo podobno każda ma inaczej :)

Dc teraz 24

reklama
@MartaBarbaraWeronika właśnie zawsze było wszystko tak jak być powinno . Zdarzały sie przesunięcia do tygodnia ale to też dlatego, że chorowałam albo jakieś stresy czy zbyt aktywny tryb życia. A tak to raptem różnica wynosiła 2-3 dni. Pierwszy raz mi sie zdarza, że nie ma tak długo. 2 dni temu też dopadło mnie przeziębienie to na wszelki wypadek mimo testów ujemnych leczyłam się herbatkami z miodem i cytryna i niezawodnym czosnkiem. Przy przeziębieniu miałam straszne zawroty głowy najprawdopodobniej od kataru - już ustały. Do tego te uczucie mokrości, które utrzymuje sie od dnia przewidywanej miesiączki. Do obrzmiałych piersi dziś doszedł ból sutków .

Mysle ze byc moze cos sie u Ciebie w takim razie kroi :-) nie chcialabym ci zrobic jakis zludnych nadzieji tym przykladem z siostra ale życzę ci by spotkalo cie to co ją oby ten twoj trwajacy tak dlugo cykl przyniósł ci dobre wieści ....

@StorAnia ja jednak czuję, że to będzie chłopak :) ale moje preferencje się już teraz dla mnie nie liczą :p
@MartaBarbaraWeronika jak usłyszał o moich wynikach to już lekka poprawa, ale jeszcze... jak mówiłam o "omdleniach" to brał to na dwa razy :p jak zobaczył co się ze mną dzieje w takiej sytuacji, jak wyglądam itd... przerazil się! :D teraz dużo więcej się interesuje :)

Popieram, nie ma co się nakręcać, ale obiecujące te objawy :p Życzę żeby się udało :D
U mnie @ też nie ma, w sobotę był termin ale że ostatnie dwa cykle takie ładne co 28-30 dni, to ten pewnie znowu 50 dni, albo coś koło tego... Objawów na @ nie ma, może bardziej na owulkę, więc pewnie znów się przesunęła :o

Mam nadzieje, że to był ZŁOTY STRZAŁ :-) :):-) :) Kochana trzymam kciuki jak i za was wszystkie, jak nie wyjdzie teraz to jest następny miesiąc i następny :p

Popieram, nie ma co się nakręcać, ale obiecujące te objawy :p Życzę żeby się udało :D
U mnie @ też nie ma, w sobotę był termin ale że ostatnie dwa cykle takie ładne co 28-30 dni, to ten pewnie znowu 50 dni, albo coś koło tego... Objawów na @ nie ma, może bardziej na owulkę, więc pewnie znów się przesunęła :o

A robilas test czy z gory zakladasz ze cykl sie przesunal i bedzie trwal nieco dluzej :-) matko dziewczyny ja bym chyba zwariowalam jakbym mialam miec cykle okolo 45dniowe :huh:
@giveyourselftome każda z Nas tak naprawdę liczy na taki ZŁOTY STRZAŁ

reklama
Do góry