reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@giveyourselftome ja bym poszla na bete sa przypadki ze testy nie zawsze wykrywaja hormon ciążowy tak jak bylo w przypadku mojej siostry ktorej gin nawet dala tabletki na wywolanie okresu a okazalo sie ze jest w ciazy testy wychodzily jej negatywne do 6 tyg ciazy...trzymam &&&& byc moze i tobie szykuje sie taki maly cud a tak w ogole to witam w naszym gronie .... :-) :wink::wink::wink:
@gabrika Super!Super! Ze z kropusiem wszystko dobrze i ze zobaczylas w koncu serduszko niech kruszynka rośnie zdrowo :-) :happy:
:happy2::happy2:
Witam całą reszte z ranka i życzę równie pięknej slonecznej pogody jaka jest u mnie za oknem ...
Dla mnie zaczela sie ta najbardziej ciągnąca sie faza cyklu czyli oczekiwanie i zachowaj mnie panie od "urojonych objawów ciąży":-) :):laugh2::laugh2: oczywiscie jeszcze nie raz mojego ukochanego wykorzystam no ale to juz tak tylko i wyłącznie dla przyjemnosci ;-) ;);-) ;);-) ;)
@marc kiedy masz termin @ bo ty juz chyba tez po owu z tego co zauwazylam &&&& trzymam za ten twoj wykres i za tego donga aby przyniósł ci same pozytywne skutki moze juz w tym cyklu a jesli nie w tym to w najblizszym .... ale poki co mam nadzieje ze bedziesz mogla juz w tym cyklu pochwalic sie nam dwiema kreseczkami kochana .... @Paraplu co u Ciebie bo albo nie doczytalam i cos pominęłam ale chyba nie odzywalas sie przez ostatnie dwa dni ...:rolleyes2:
;-) ;)
@StorAnia niechaj wszystko idzie ku dobremu i pokaż wszystkim kobieta ktore myślą ze sie nie da to że jednak sie da tylko wystarczy nie utracic wiary i nadzieji w to !!!niech ta drożność bedzie wstępem do tego czego tak bardzo pragniesz!:happy:
@Spark &&&& za prenatalne badania na pewno bedzie wszystko dobrze ,musi byc! Wiadomo ze stres jest no ale trzeba byc zawsze pozytywnie nastawionym tym bardziej w ciąży negatywne myslenie nie jest wskazane no i dobrze ze ten twoj chlop w koncu cosik sie poprawił(musisz go krótko trzymać) :-D:-D:-D

reklama
@giveyourselftome ja bym poszla na bete sa przypadki ze testy nie zawsze wykrywaja hormon ciążowy tak jak bylo w przypadku mojej siostry ktorej gin nawet dala tabletki na wywolanie okresu a okazalo sie ze jest w ciazy testy wychodzily jej negatywne do 6 tyg ciazy...trzymam &&&& byc moze i tobie szykuje sie taki maly cud a tak w ogole to witam w naszym gronie .... :-) :wink::wink::wink:
@gabrika Super!Super! Ze z kropusiem wszystko dobrze i ze zobaczylas w koncu serduszko niech kruszynka rośnie zdrowo :-) :happy:
Witam całą reszte z ranka i życzę równie pięknej slonecznej pogody jaka jest u mnie za oknem ...
Dla mnie zaczela sie ta najbardziej ciągnąca sie faza cyklu czyli oczekiwanie i zachowaj mnie panie od "urojonych objawów ciąży":-) :):laugh2::laugh2: oczywiscie jeszcze nie raz mojego ukochanego wykorzystam no ale to juz tak tylko i wyłącznie dla przyjemnosci ;-) ;);-) ;);-) ;)
@marc kiedy masz termin @ bo ty juz chyba tez po owu z tego co zauwazylam &&&& trzymam za ten twoj wykres i za tego donga aby przyniósł ci same pozytywne skutki moze juz w tym cyklu a jesli nie w tym to w najblizszym .... ale poki co mam nadzieje ze bedziesz mogla juz w tym cyklu pochwalic sie nam dwiema kreseczkami kochana .... @Paraplu co u Ciebie bo albo nie doczytalam i cos pominęłam ale chyba nie odzywalas sie przez ostatnie dwa dni ...:rolleyes2:
;-) ;)
@StorAnia niechaj wszystko idzie ku dobremu i pokaż wszystkim kobieta ktore myślą ze sie nie da to że jednak sie da tylko wystarczy nie utracic wiary i nadzieji w to !!!niech ta drożność bedzie wstępem do tego czego tak bardzo pragniesz!:happy:
@Spark &&&& za prenatalne badania na pewno bedzie wszystko dobrze ,musi byc! Wiadomo ze stres jest no ale trzeba byc zawsze pozytywnie nastawionym tym bardziej w ciąży negatywne myslenie nie jest wskazane no i dobrze ze ten twoj chlop w koncu cosik sie poprawił(musisz go krótko trzymać) :-D:-D:-D

Przepraszam ale wczoraj mialam atak migreny [emoji30]

[emoji22] 67,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

@MartaBarbaraWeronika a więc jutro wędruje na bete !!! A Twoja siostra tylko sugerowała się wynikami z testów domowych ? czy beta też jej ujemna wyszła ?

Trzymam za nas wszystkie kciuki , jesteśmy silne i zdeterminowane !!! :blink::blink:

Kochana wlasnie jestem po rozmowie z siostrą bo do końca nie zapamiętałam jak to u niej bylo i mówiła mi ze testy wychodziły jej ujemne dlatego pani doktor polecila jej "wywolanie okresu" a w 6tyg jak wyszla jej blada kreska bo oczywiscie moja siostra miala wciaz jakies przeczucie to jak poszla do gin i pokazala jej test ta zrobila jej bete ktora wyszla juz dodatnia poprostu miala za malo hormonu w moczu taka kej uroda bo przy drugim synu bylo tak samo tyle ze tym razem poczekala jeszcze 3 tyg po terminie @ zanim poszla do gin ...
Zobaczysz jak bedzie u ciebie uwazam ze zrobienie.sobie bety nie zaszkodzi

Oby...
Docia a Ty robiłaś amh i drożność?
Nie robiłam,amh 5lat temu było ok,a droznosc wcale,ja zaszłam w ciążę w lipcu od stycznia na hormonach,na krótko,teraz widzisz kochana od listopada nic,hormony ,owitrelle i nic,myślę że mam ten progestesteron niski bo 7,jeszcze kilka mc i się uda,dupka biorę to trochę to zajmie:)mam 42 lata w sierpniu więc kochana jeszcze stare nie jesteśmy

;-) ;)

@ za 10 dni

@MartaBarbaraWeronika właśnie zawsze było wszystko tak jak być powinno . Zdarzały sie przesunięcia do tygodnia ale to też dlatego, że chorowałam albo jakieś stresy czy zbyt aktywny tryb życia. A tak to raptem różnica wynosiła 2-3 dni. Pierwszy raz mi sie zdarza, że nie ma tak długo. 2 dni temu też dopadło mnie przeziębienie to na wszelki wypadek mimo testów ujemnych leczyłam się herbatkami z miodem i cytryna i niezawodnym czosnkiem. Przy przeziębieniu miałam straszne zawroty głowy najprawdopodobniej od kataru - już ustały. Do tego te uczucie mokrości, które utrzymuje sie od dnia przewidywanej miesiączki. Do obrzmiałych piersi dziś doszedł ból sutków .

reklama
@MartaBarbaraWeronika właśnie zawsze było wszystko tak jak być powinno . Zdarzały sie przesunięcia do tygodnia ale to też dlatego, że chorowałam albo jakieś stresy czy zbyt aktywny tryb życia. A tak to raptem różnica wynosiła 2-3 dni. Pierwszy raz mi sie zdarza, że nie ma tak długo. 2 dni temu też dopadło mnie przeziębienie to na wszelki wypadek mimo testów ujemnych leczyłam się herbatkami z miodem i cytryna i niezawodnym czosnkiem. Przy przeziębieniu miałam straszne zawroty głowy najprawdopodobniej od kataru - już ustały. Do tego te uczucie mokrości, które utrzymuje sie od dnia przewidywanej miesiączki. Do obrzmiałych piersi dziś doszedł ból sutków .
Rób bete

Do góry