judytka777
Fanka BB :)
Hej dziewczyny witam wieczorową porą.ja po aerobiku i taki wycisk dała że jutro zakwasy będą ale fajnie bynajmniej czuję ze zyje
Jejku masakra takie omdlenia.A nie masz anemii?może warto się zbadać w tym kierunku.uważaj na siebie skarbie.
Albo faktycznie niskie ciśnienie bo to też niebezpieczne.musisz iść do lekarza koniecznie!!!
Wierzę że będzie wszystko dobrze.trzymam kciuki i pamiętaj nie trac nadziejii kochana.
A tak pozatym i nas w koncu cieplo i czuc wiosne.milej i owocnej nocy dziewuszki dobranoc
@StorAnia popieram Emzilke
Powodzenia!
@marc dalej walczyciie czy odpoczywacie po ciężkim boju?
U mnie beznadziejnie od dwóch dni, w sumie to od trzech, ale 3dni temu myślałam, że to jednorazowe. Mam omdlenia, chwilowe, ale dla mniee to masakra zważając na pracę przy dziecku... ostatnio w sklepie, nagle uderzeniee gorąca, trzęsienie rąk, bladość i miękkie nogi... Pani dała mi wody, usiadłam i lepiej... dzisiaj 2 razy to samo, najpierw w drodze do pracy a później w pracy. Na szczęście był starszy z dzieciaków, otworzył mi okno, przyniósł wodę i czekoladę i zajął się chwilę małą. Jak już mogłam wstać z podłogi musiałam włożyć głowę pod zimną wodę...
Miała tak któraś w ciąży?
Jejku masakra takie omdlenia.A nie masz anemii?może warto się zbadać w tym kierunku.uważaj na siebie skarbie.
Albo faktycznie niskie ciśnienie bo to też niebezpieczne.musisz iść do lekarza koniecznie!!!
Ja też mam nadzieję, ale nie chcę żyć nią! Chcę być pewna, że ma to sens, a nie mieć nadzieję :/ Jeśli nie ma szans, stracę nadzieję i skupię się na czymś innym...
Będzie ciężko, ale chyba dam radę...
Wzajemnie, miłego wieczoru :-*
Wierzę że będzie wszystko dobrze.trzymam kciuki i pamiętaj nie trac nadziejii kochana.
A tak pozatym i nas w koncu cieplo i czuc wiosne.milej i owocnej nocy dziewuszki dobranoc