Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu fajnie ze termin już jest zobaczysz może to będzie Twoją nowa nadzieja??Ja też mam nadzieję, ale nie chcę żyć nią! Chcę być pewna, że ma to sens, a nie mieć nadzieję :/ Jeśli nie ma szans, stracę nadzieję i skupię się na czymś innym...
Będzie ciężko, ale chyba dam radę...
Wzajemnie, miłego wieczoru :-*
obyś zyskała pewność, że jest jeszcze sens walczyć i mam ogromną nadzieję, że Ci się udaJa też mam nadzieję, ale nie chcę żyć nią! Chcę być pewna, że ma to sens, a nie mieć nadzieję :/ Jeśli nie ma szans, stracę nadzieję i skupię się na czymś innym...
Ja też mam nadzieję, ale nie chcę żyć nią! Chcę być pewna, że ma to sens, a nie mieć nadzieję :/ Jeśli nie ma szans, stracę nadzieję i skupię się na czymś innym...
obyś zyskała pewność, że jest jeszcze sens walczyć i mam ogromną nadzieję, że Ci się uda
moja głowa chce dziś eksplodować już dawno aż tak nie bolało
Kochana ja trzymam kciuki za jednak dobre wiadomości !Kochane moje dziękuję za Waszą wiarę. Kibicuję Wam wszystkim mocno, trzymam kciuki za dwie kreseczki, za fasolinki posiane w brzuszkach...
Chciałbym usłyszeć, że to nie koniec, ale niestety wiem że może być inaczej...
Będzie dobrze Czy tak czy tak, macie siebie a to jest najważniejsze!!Cuda się zdarzają ale chyba ja nie wierzę w cuda... Dziękuję Kochana!