Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech się pukną w głowę i zasiegną trochę prawdziwych informacji no nie wiem, może z książek? Z artykułów? A nie z zabobonow...Kochana chyba takie ze one są idealne, urodziły zdrowe dzieci a ja poronilam...
Ooo super! To może się przeprowadze i mnie zatrudnisz?Chciałabym otworzyć własną Klinikę taką z zabiegami ale z podejściem kompleksowym, tzn dietetyk, psycholog, spotkania dla młodych mam i nie tylko. Takie uzdrowienie ciała i ducha
Jeśli coś jest nie tak...idź, zawsze warto sprawdzićDziewczyny dostałam skierowanie na usg tarczycy od rodzinnego. Myślicie że to coś pokażę?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Człowiek siedzi przed treningiem, a Ty takie zdjęcia wrzucasz....Smacznego!
To po treningu na wzmocnienie zdrowy burger polecam. To rób Kochana kurs i lecimy z tym w sensie + ta dietetyka o której pisałaśNiech się pukną w głowę i zasiegną trochę prawdziwych informacji no nie wiem, może z książek? Z artykułów? A nie z zabobonow...
Ooo super! To może się przeprowadze i mnie zatrudnisz?
Jeśli coś jest nie tak...idź, zawsze warto sprawdzić
Człowiek siedzi przed treningiem, a Ty takie zdjęcia wrzucasz....
O, a co chcesz robić?
Mnie nie
Brawo! [emoji173] [emoji324] [emoji322]
Po owu powinien być skok o 0,2
Gratuluję
Tak, jak mówi Ankuś. Po jednorazowym pomiarze niczego się nie dowiesz. Musisz mierzyć przynajmniej kilka dni, a owu na wykresie zobaczysz jak przez 3 dni będzie skok temperatury
Ciekawe jakie wg nich ma to znaczenie :|
Super
SWPS we Wrocławiu
Matko, ale sie wystraszyłam......
Bzdura... to nie jest reguła... ja dwa razy w tej ciąży krwawiłam i to nie mało.... Nie miałam żadnych objawów a ciąża była żywa i dziś 17 tydzień....
Ciekawe od czego te bety zależą ze np Ty miałaś już 2tyś w 26dc a my mniej więcej podobnie a ok 100,400 ???? Ktoś wie :-)ja miałam 64 i był bardzo dobry, beta 2150 26 dc
Też mnie to zastanawia?Ciekawe od czego te bety zależą ze np Ty miałaś już 2tyś w 26dc a my mniej więcej podobnie a ok 100,400 ???? Ktoś wie :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja właśnie też nie. Przez poronienie mam ochotę jak najszybciej, ale z drugiej strony czy jest sens.
Wkrecaj sobie ja myślę,że przyczyną jest ciąża wspomnisz moje słowaMnie bolą, pieką denerwują na moja owu chyba podziałało tez niezłe z bólem
Ja pitole :-)