reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochana chyba takie ze one są idealne, urodziły zdrowe dzieci a ja poronilam...
Niech się pukną w głowę i zasiegną trochę prawdziwych informacji no nie wiem, może z książek? Z artykułów? A nie z zabobonow...

Chciałabym otworzyć własną Klinikę taką z zabiegami ale z podejściem kompleksowym, tzn dietetyk, psycholog, spotkania dla młodych mam i nie tylko. Takie uzdrowienie ciała i ducha :)
Ooo super! To może się przeprowadze i mnie zatrudnisz? :D

Dziewczyny dostałam skierowanie na usg tarczycy od rodzinnego. Myślicie że to coś pokażę?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli coś jest nie tak...idź, zawsze warto sprawdzić :)

Człowiek siedzi przed treningiem, a Ty takie zdjęcia wrzucasz....

qdkkj44j6bi2vbec.png

Niech się pukną w głowę i zasiegną trochę prawdziwych informacji no nie wiem, może z książek? Z artykułów? A nie z zabobonow...

Ooo super! To może się przeprowadze i mnie zatrudnisz? :D

Jeśli coś jest nie tak...idź, zawsze warto sprawdzić :)

Człowiek siedzi przed treningiem, a Ty takie zdjęcia wrzucasz....

qdkkj44j6bi2vbec.png
To po treningu na wzmocnienie zdrowy burger :) polecam. To rób Kochana kurs i lecimy z tym :):) w sensie + ta dietetyka o której pisałaś :)

O, a co chcesz robić? :)

Mnie nie :)

Brawo! [emoji173] [emoji324] [emoji322]

Po owu powinien być skok o 0,2 :)

Gratuluję :)

Tak, jak mówi Ankuś. Po jednorazowym pomiarze niczego się nie dowiesz. Musisz mierzyć przynajmniej kilka dni, a owu na wykresie zobaczysz jak przez 3 dni będzie skok temperatury :)

Ciekawe jakie wg nich ma to znaczenie :|

Super :)

SWPS we Wrocławiu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Mnie bolą, pieką denerwują :-D na moja owu chyba podziałało tez niezłe z bólem :p
Ja pitole :-)

reklama
Do góry