M2b
Fanka BB :)
A w jakich jednostkach? I jakie masz normy?Mam wyniki:
406 beta
49,90 progesteron. Co do progesteronu to nie wiem czy dobrze?
Beta super niech rośnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w jakich jednostkach? I jakie masz normy?Mam wyniki:
406 beta
No właśnie przez telefon mi podała, bo powiedziałam, że jestem chora i nie chce wychodzić z domu. Nie mam więcej informacji. Tylko te dane co Wam napisałam.A w jakich jednostkach? I jakie masz normy?
Beta super niech rośnie!
O kurde, ale byłaby akcja haha
O, a co chcesz robić?@Lanvin Kochana super pomysł ważne, żeby mieć w życiu poczucie spełnienia i wyznaczać sobie nowe cele. Ja wiem, ze po urodzeniu dzidzi nie wrócę już do pracy na etat tylko otwieram własny biznes
Mnie nieCzy Was po tym dongu tez tak cycki bolały?
Brawo! [emoji173] [emoji324] [emoji322]Beta 108!!!Jestem w ciazy[emoji175][emoji178][emoji104][emoji174][emoji178][emoji175][emoji170][emoji177][emoji174]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Po owu powinien być skok o 0,2Dziewczyny jaka powinna byc temperatura przy owulacji ... ja dopiero zaczęłam mierzyć i dzis miałam 36.9 powinnam miec dzis owulacje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję
Tak, jak mówi Ankuś. Po jednorazowym pomiarze niczego się nie dowiesz. Musisz mierzyć przynajmniej kilka dni, a owu na wykresie zobaczysz jak przez 3 dni będzie skok temperaturyWiem ale chciałam sie pocieszyć ... bede to robic regularnie od teraz lol
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe jakie wg nich ma to znaczenie :|Kochana moja teściowa i jej córka nie miały w ogóle mdlosci i dlatego też starały mi się wmówić że to przez mdlosci wszystko...
SuperMam wyniki:
406 beta
SWPS we Wrocławiu
Kochana chyba takie ze one są idealne, urodziły zdrowe dzieci a ja poronilam...O, a co chcesz robić?
Mnie nie
Brawo! [emoji173] [emoji324] [emoji322]
Po owu powinien być skok o 0,2
Gratuluję
Tak, jak mówi Ankuś. Po jednorazowym pomiarze niczego się nie dowiesz. Musisz mierzyć przynajmniej kilka dni, a owu na wykresie zobaczysz jak przez 3 dni będzie skok temperatury
Ciekawe jakie wg nich ma to znaczenie :|
Super
SWPS we Wrocławiu
Chciałabym otworzyć własną Klinikę taką z zabiegami ale z podejściem kompleksowym, tzn dietetyk, psycholog, spotkania dla młodych mam i nie tylko. Takie uzdrowienie ciała i duchaO, a co chcesz robić?
Mnie nie
Brawo! [emoji173] [emoji324] [emoji322]
Po owu powinien być skok o 0,2
Gratuluję
Tak, jak mówi Ankuś. Po jednorazowym pomiarze niczego się nie dowiesz. Musisz mierzyć przynajmniej kilka dni, a owu na wykresie zobaczysz jak przez 3 dni będzie skok temperatury
Ciekawe jakie wg nich ma to znaczenie :|
Super
SWPS we Wrocławiu