M2b
Fanka BB :)
A w jakich jednostkach? I jakie masz normy?Mam wyniki:
406 beta
49,90 progesteron. Co do progesteronu to nie wiem czy dobrze?
Beta super niech rośnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w jakich jednostkach? I jakie masz normy?Mam wyniki:
406 beta
No właśnie przez telefon mi podała, bo powiedziałam, że jestem chora i nie chce wychodzić z domu. Nie mam więcej informacji. Tylko te dane co Wam napisałam.A w jakich jednostkach? I jakie masz normy?
Beta super niech rośnie!
O kurde, ale byłaby akcja
O, a co chcesz robić?@Lanvin Kochana super pomysłważne, żeby mieć w życiu poczucie spełnienia i wyznaczać sobie nowe cele. Ja wiem, ze po urodzeniu dzidzi nie wrócę już do pracy na etat tylko otwieram własny biznes
![]()
Mnie nieCzy Was po tym dongu tez tak cycki bolały?
Brawo! [emoji173] [emoji324] [emoji322]Beta 108!!!Jestem w ciazy[emoji175][emoji178][emoji104][emoji174][emoji178][emoji175][emoji170][emoji177][emoji174]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Po owu powinien być skok o 0,2Dziewczyny jaka powinna byc temperatura przy owulacji ... ja dopiero zaczęłam mierzyć i dzis miałam 36.9 powinnam miec dzis owulacje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję
Tak, jak mówi Ankuś. Po jednorazowym pomiarze niczego się nie dowiesz. Musisz mierzyć przynajmniej kilka dni, a owu na wykresie zobaczysz jak przez 3 dni będzie skok temperaturyWiem ale chciałam sie pocieszyć ... bede to robic regularnie od teraz lol
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe jakie wg nich ma to znaczenie :|Kochana moja teściowa i jej córka nie miały w ogóle mdlosci i dlatego też starały mi się wmówić że to przez mdlosci wszystko...
SuperMam wyniki:
406 beta
SWPS we Wrocławiu
Kochana chyba takie ze one są idealne, urodziły zdrowe dzieci a ja poronilam...O, a co chcesz robić?
Mnie nie
Brawo! [emoji173] [emoji324] [emoji322]
Po owu powinien być skok o 0,2
Gratuluję
Tak, jak mówi Ankuś. Po jednorazowym pomiarze niczego się nie dowiesz. Musisz mierzyć przynajmniej kilka dni, a owu na wykresie zobaczysz jak przez 3 dni będzie skok temperatury
Ciekawe jakie wg nich ma to znaczenie :|
Super
SWPS we Wrocławiu
![]()
Chciałabym otworzyć własną Klinikę taką z zabiegami ale z podejściem kompleksowym, tzn dietetyk, psycholog, spotkania dla młodych mam i nie tylko. Takie uzdrowienie ciała i duchaO, a co chcesz robić?
Mnie nie
Brawo! [emoji173] [emoji324] [emoji322]
Po owu powinien być skok o 0,2
Gratuluję
Tak, jak mówi Ankuś. Po jednorazowym pomiarze niczego się nie dowiesz. Musisz mierzyć przynajmniej kilka dni, a owu na wykresie zobaczysz jak przez 3 dni będzie skok temperatury
Ciekawe jakie wg nich ma to znaczenie :|
Super
SWPS we Wrocławiu
![]()