To już w ogóle nic nie rozumiemTo mi kiedyś Lanvin wysłała chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już w ogóle nic nie rozumiemTo mi kiedyś Lanvin wysłała chyba
Ale są dwie miary jednostek albo ng/ml albo bodaj mlU/L. Chyba ta druga zawsze ma większe wartości ale to musisz sobie sprawdzić w necie.To już w ogóle nic nie rozumiem
No właśnie grzebie w internecie i doczytać się nie mogę.Ale są dwie miary jednostek albo ng/ml albo bodaj mlU/L. Chyba ta druga zawsze ma większe wartości ale to musisz sobie sprawdzić w necie.
Zaraz zadzwonię do tej pielęgniarki niech mi poda.No właśnie grzebie w internecie i doczekać się nie mogę.
Zrób Millo koniecznie. Hmm ciekawe czy jeszcze jakieś badania warto zrobić tak na początku?Ankus druga wartos to nmol
Ja zrobie progrsteron w srode
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Już wiem, mam 49,90 ng/ml.Ale są dwie miary jednostek albo ng/ml albo bodaj mlU/L. Chyba ta druga zawsze ma większe wartości ale to musisz sobie sprawdzić w necie.
Progesteron raczej najważniejszy, po kilku tyg i tak dostaniesz skieerowanie od lekarza na toxo, glukoze, mocz i wiele innychZrób Millo koniecznie. Hmm ciekawe czy jeszcze jakieś badania warto zrobić tak na początku?
A który to tydzień by był kochana? Trochę wysoko patrząc na tabelkę ale to chyba lepiej jak za mało. Skonsultuj z lekarzem i będzie wiadomoJuż wiem, mam 49,90 ng/ml.
4 tydzień. Dokładnie 3 tydzień 5 dzień. Nie mam aktualnie ginekologa. Nie chce wracać do tego sprzed poronienia.A który to tydzień by był kochana? Trochę wysoko patrząc na tabelkę ale to chyba lepiej jak za mało. Skonsultuj z lekarzem i będzie wiadomo