Od 3-4 dc do 1-2 dni po owu, dwa razy dziennie, rano i wieczorem
Dzięki
Ja widzę, toż to nawet nie jest cień cienia, tylko cień!
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 3-4 dc do 1-2 dni po owu, dwa razy dziennie, rano i wieczorem
Dzięki
Ja widzę, toż to nawet nie jest cień cienia, tylko cień!
![]()
Ja po 4 latach ciąża, niestety właśnie jestem po łyżeczkowaniu. Jak tylko dojdę do siebie psychicznie i fizycznie to podczepię się do Was.
Kochanie ten post był z marca zeszłego roku. Przez ten czas straciłam znowu maleństwo, ale drugie się utrzymało.Bardzo mi przykro..nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywasz..ściskam
Bardzo mi przykro...nawet nie jestem sobie wyobrazić co przeżywasz...ściskam..Ja po 4 latach ciąża, niestety właśnie jestem po łyżeczkowaniu. Jak tylko dojdę do siebie psychicznie i fizycznie to podczepię się do Was.
Musi być. Teraz wielkie nadzieje pokladam w tej operacji. Wierzę że przez te dziurę nie wychodziło i teraz jak ja pozszywaja to się uda. Gorzej jak nadal nie będzie chciało zaskoczyć, wtedy się całkowicie zalamie. Ale na razie nie ma co gdybać. Trzymam kciuki. Za Ciebie, siebie i nas wszystkie[emoji110]Madziu tak jak każda z nas walczymy o dzieciątko,nie poddam się,będzie dobrze zobaczysz
Ja opiekuje się roczną dziewczynką, gin kazał jej nie nosić za dużo, ale wiadomo, czasami się nie da w tym wieku... z dzidziusiem póki co wszystko ok, a to 12tc, więc pracuje nadalMam jeszcze jeden problem. Pracuje opiekując się 2,5 letnia dziewczynką. Nie podnosze jej z jednym wyjątkiem. Zasypia mi na siedząco na kolanach, a później muszę ją włożyć do łóżeczka. Nie wiem czy to nie ryzyko dla mojej ciąży? Boję się.
Kochana dziękujęNa moim watku jest dziewczyna co ma identyczna historie, dlugie cykle i ona miesiaczki wywołuje.....sluchaj a probowalas z clo ??? I potem moze z progesteronem ??
Ja majac pco tylko tak zaskoczylam.....jesli ci wpisala ze jajniki o nieco policystycznej strukturze to moze faktycznie to. Zreszta pco widac gołym okiem, ja taki matol a sama zauwazylam na usg......popytaj moze o jakis specyfik na.zajscie w ciaze....w razie co mam recepte na clo takze jak cos to sluze pomoca
Edit ziola.tez mam jak cos i wiesiolek jakby ktoras chciala
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Bądźmy dobrej myśli! Uda sięMusi być. Teraz wielkie nadzieje pokladam w tej operacji. Wierzę że przez te dziurę nie wychodziło i teraz jak ja pozszywaja to się uda. Gorzej jak nadal nie będzie chciało zaskoczyć, wtedy się całkowicie zalamie. Ale na razie nie ma co gdybać. Trzymam kciuki. Za Ciebie, siebie i nas wszystkie[emoji110]
![]()
A szefowa jak? Szuka już kogoś na zastępstwo??Ja opiekuje się roczną dziewczynką, gin kazał jej nie nosić za dużo, ale wiadomo, czasami się nie da w tym wieku... z dzidziusiem póki co wszystko ok, a to 12tc, więc pracuje nadalgin już coś o l4 wspominał, ale jeszcze chcę poczekać!
![]()