Kochana, wszystko co wg Ciebie jest warte uwagi! A Ty skonczylas kurs? Jeśli tak, to jaki?
Podeślij mi te książki na priv, jeśli możesz [emoji8]
Haha, no to trzymam kciuki, by tak było
chyba, że przetrzymasz do stycznia jak Lux [emoji3] biedny Twój mały...daj znać po wizycie co powiedzieli!
Mówisz o Basniach? A ogladalas Niezwykle zwierzęta? Ja się skusiłam, bo myślałam, że będzie ciekawy film, a dla mnie była taka nuda, że szok...już wolę po raz 30 obejrzeć całą serię Harrego [emoji12]
Taka prawda, zdrowie jest najważniejsze, a w tym pędzie o tym zapominamy
nie wyobrażam sobie takiej sytuacji...to chore, to wygląda jakby uznali, że skoro tak szybko były przerzuty, to znaczy że nie ma sensu podejmować leczenia, bo i tak umrze...
Mój wczoraj wstał o 6, wziął zeszyt i zaczął pisać zdania, przyszedł do mnie do sypialni i upewniał się jak się głoskuje "samochód"... Fajnie, cieszę się, ale ta godzina....[emoji12]
Czyli po owu...Kochana mierz dalej, będziesz miała jasność
Kochana, ja też mam takie wrażenie, że nie mam teraz na nic czasu. Za to wydaje mi się, że w ciąży tego czasu będzie dużo i łatwiej będzie mi się skupić na sobie. W poprzedniej ciąży studiowałam i wszystko ładnie mi szło, myślę że teraz też by się udało i to jest ten czas kiedy mogłabym zrobić coś dla siebie, czegoś się nauczyć i mieć szansę na inną pracę
[emoji110]
Kochana, trzymam kciuki! Jak studiowałam psychologię, to mnóstwo osób było starszych ode mnie, było dużo osób w wieku 30-40
A jakie są szanse?