reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
marc kiedy testujesz? Ja już 5 dzień na dongu :D śluzu sporo :) jajnik czuję więc owu będzie z prawego na bank :) nie mierze temperatury bo chyba bym oszalala :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A te jajniki to są mylne. Mnie bolał prawy jajnik prawie cały cykl, a gin po usg powiedziała ze owu była z lewego, który nic a nic nie dawał znaku życia przez cały cykl! [emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 799350 Nie wytrzymałam i zrobiłam test z siuśków sprzed godziny :)

Gratulacje!!! Piękna kreseczka !! Na kiedy termin?

f2w3rjjgpsehityp.png

Dzieewczynki nie nadrobie teraz... wieczorkiem Was poczytam :) przeczytałam tyllko posty gdzie oznaczona, so...
@Paraplu 2 cykle z dongiem byłam ;D:*
@marc faktycznie mogło być 13dc, ale dziwne te poprzednie skoki :)
@Lanvin ja uzupełniam te dziewczyny co podają daty @, żebyś jak co się nie zdziwiła że znów samo się robi czy coś bo wiemy jakk z tabelka to wyglądało :p
A do tabelki dopisuj albo usuwaj jak uważasz :D :*
Wieczorem mam 30stron do nadrabiania, aż się boję co do tego czasu się stanie :p

Kochana zaszłas w ciaze w pierwszym cyklu po pierwszej miesiączce po poronieniu? Czy w jeszcze następnym? Czy bralas dhupaston od początku?

Po 2 tyg po poronieniu poszlam do gina, bo strasznie mnie cycki bolaly, mialam parcie na pecherz. Okazalo sie ze po poronieniu doszlo do owulacji, jednak przez hormony, ktore mi zabuzowaly pecherzyk nie pekl i zrobila sie torbiel, ktora hamowalaby moj okres. Dostalam Dupka na 10 dni na wywolanie okresu, po odstawieniu dostalam okres, bylam na monitoringu u gina, torbiel byla ale mniejsza, no i nowy pecherzyk sie pojawil, kazal sie seksic i pozniej znowu brac dupka, gdyby sie udalo. Po skonczonym opakowaniu dupka, test w reke a tam dwie krechy :) szybko telefon do gina, w tym samym dniu wizyta u niego i kontynuacja kuracji duphastonem az do dzis, z tym ze dzis juz schodze z niego, a jutro moja ostatnia tabletka ;)

Czyli w skrocie, po pierwszej miesiaczce po poronieniu samoistnym zaszlam w ciaze :) ;) :)

Po 2 tyg po poronieniu poszlam do gina, bo strasznie mnie cycki bolaly, mialam parcie na pecherz. Okazalo sie ze po poronieniu doszlo do owulacji, jednak przez hormony, ktore mi zabuzowaly pecherzyk nie pekl i zrobila sie torbiel, ktora hamowalaby moj okres. Dostalam Dupka na 10 dni na wywolanie okresu, po odstawieniu dostalam okres, bylam na monitoringu u gina, torbiel byla ale mniejsza, no i nowy pecherzyk sie pojawil, kazal sie seksic i pozniej znowu brac dupka, gdyby sie udalo. Po skonczonym opakowaniu dupka, test w reke a tam dwie krechy :) szybko telefon do gina, w tym samym dniu wizyta u niego i kontynuacja kuracji duphastonem az do dzis, z tym ze dzis juz schodze z niego, a jutro moja ostatnia tabletka ;)

Czyli w skrocie, po pierwszej miesiaczce po poronieniu samoistnym zaszlam w ciaze :) ;) :)
A po jakim czasie przestałaś krwawic? Ja krwawie już trochę mniej ale mam dalej skrzepy też się zdarzają i 'resztki' boli mnie brzuch. Ból skurczowy. Dziś kupiłam nospe mam nadzieję że pomoże. Chcę w następnym tyg iść prywatnie do polskiego ginekologa żeby obadal.

reklama
marc kiedy testujesz? Ja już 5 dzień na dongu :D śluzu sporo :) jajnik czuję więc owu będzie z prawego na bank :) nie mierze temperatury bo chyba bym oszalala :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci, ze tez tak myślałam jakieś 3 miesiące temu - teraz jakoś przestawiło mi sie myślenie :p mierze No mierze nie nastawiam sie :-D
W tym miesiącu testować nie będę :-) obym to wytrzymała ;-) bo ostatnio wychodziły cienie i nic z tego nie było przeszła @.
Dong to jest moc co :-)??

Do góry