Dziękuję bardzo chętnie zostanę z Wami i jak będę mogła to pomogęGratulacje dziewczynki dwóch kreseczek! Zdrówka dużo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo chętnie zostanę z Wami i jak będę mogła to pomogęGratulacje dziewczynki dwóch kreseczek! Zdrówka dużo!
A te jajniki to są mylne. Mnie bolał prawy jajnik prawie cały cykl, a gin po usg powiedziała ze owu była z lewego, który nic a nic nie dawał znaku życia przez cały cykl! [emoji23]marc kiedy testujesz? Ja już 5 dzień na dongu śluzu sporo jajnik czuję więc owu będzie z prawego na bank nie mierze temperatury bo chyba bym oszalala
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
GratulujęMillo dziękuję, ale mamy dzień. Tak mnie zainspirowałaś do zrobinia testu
Zobacz załącznik 799350 Nie wytrzymałam i zrobiłam test z siuśków sprzed godziny
Masz rację Tak może byćA te jajniki to są mylne. Mnie bolał prawy jajnik prawie cały cykl, a gin po usg powiedziała ze owu była z lewego, który nic a nic nie dawał znaku życia przez cały cykl! [emoji23]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Wychodzi 29 listopad.Gratulacje!!! Piękna kreseczka !! Na kiedy termin?
Kochana zaszłas w ciaze w pierwszym cyklu po pierwszej miesiączce po poronieniu? Czy w jeszcze następnym? Czy bralas dhupaston od początku?
A po jakim czasie przestałaś krwawic? Ja krwawie już trochę mniej ale mam dalej skrzepy też się zdarzają i 'resztki' boli mnie brzuch. Ból skurczowy. Dziś kupiłam nospe mam nadzieję że pomoże. Chcę w następnym tyg iść prywatnie do polskiego ginekologa żeby obadal.Po 2 tyg po poronieniu poszlam do gina, bo strasznie mnie cycki bolaly, mialam parcie na pecherz. Okazalo sie ze po poronieniu doszlo do owulacji, jednak przez hormony, ktore mi zabuzowaly pecherzyk nie pekl i zrobila sie torbiel, ktora hamowalaby moj okres. Dostalam Dupka na 10 dni na wywolanie okresu, po odstawieniu dostalam okres, bylam na monitoringu u gina, torbiel byla ale mniejsza, no i nowy pecherzyk sie pojawil, kazal sie seksic i pozniej znowu brac dupka, gdyby sie udalo. Po skonczonym opakowaniu dupka, test w reke a tam dwie krechy szybko telefon do gina, w tym samym dniu wizyta u niego i kontynuacja kuracji duphastonem az do dzis, z tym ze dzis juz schodze z niego, a jutro moja ostatnia tabletka
Czyli w skrocie, po pierwszej miesiaczce po poronieniu samoistnym zaszlam w ciaze
marc kiedy testujesz? Ja już 5 dzień na dongu śluzu sporo jajnik czuję więc owu będzie z prawego na bank nie mierze temperatury bo chyba bym oszalala
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom