Dziękuję. Zobaczysz, kwestia czasuGratuluje :-)
Ile bym dała, żeby zobaczyć 2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. Zobaczysz, kwestia czasuGratuluje :-)
Ile bym dała, żeby zobaczyć 2
Wszystkim testującym dziewczyna gratulacje dwoch kresek ... ja na dniach mam dni plodne wiec czekam cierpliwie
Dziękujemy. Powodzenia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje bardzo marzenia się spełniają, oby teraz było wszytko dobrze, bo nie przeżyłabym gdyby coś się stało. Trzymam kciuki za dziewczyny starające sięAnkuś, Millo moje gratulacje !! [emoji6] zazdroszczę i życzę wszystkiego dobrego !!! [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jest najlepiej i test dopiero w terminie @. A di tego czasu może wiosenne porządki?Dziewczyny! Super! Gratuluję i ściskam mocno. Teraz tylko spokój wiem wiem łatwo mówić.
Ja mam jeszcze dobry tydzień do @ ale postaram się nie doszukiwać objawów ciąży
Millo, a mówiłaś już swojemu partnerowi?Ankuś gratulacjeta czulam ze Twoj wykres ciazowy
Mi wyznacza 02.12.Czyzbym rozpoczynala Grudniówki?)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana zaszłas w ciaze w pierwszym cyklu po pierwszej miesiączce po poronieniu? Czy w jeszcze następnym? Czy bralas dhupaston od początku?Wszystko bedzie dobrze!
Ja zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu po poronieniu i mamy juz 17tc. Jak masz zaufanego gina skontaktuj sie z nim, byc moze da Ci od razu progesteron w razie W.
Trzymam kciuki za Ciebie i Fasolinde &&&