Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULUJĘ[emoji7] czy ten wysyp to nadal listopadowki??? :-)Zobacz załącznik 799350 Nie wytrzymałam i zrobiłam test z siuśków sprzed godziny
Witam w listopadzie :-)Ja sobie właśnie wyliczyłam i wyszło mi 29.11.2017
Ból jajników i jak dzisiaj szłam, to strasznie mnie brzuch ciągnął. Mam również napady gorąca. Więcej nic. Jestem dość mocno przeziębiona, mam nadzieję że nie zaszkodzi ciąży. Boże teraz będę wariować przez to, że już raz poroniłam. Nie wiem co teraz robić? Chyba zacznę od bety.
Zobacz załącznik 799350 Nie wytrzymałam i zrobiłam test z siuśków sprzed godziny
Dziękuję mi wychodzi listopad.GRATULUJĘ[emoji7] czy ten wysyp to nadal listopadowki??? :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo dziękuję, ale mamy dzień. Tak mnie zainspirowałaś do zrobinia testuAnkuś gratulacjeta czulam ze Twoj wykres ciazowy
Mi wyznacza 02.12.Czyzbym rozpoczynala Grudniówki?)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję. Mam ginekologa, ale zawiódł mnie jak poroniłam, więc nie chce go widzieć. Jutro pójdę zrobię betę i progesteron. A później zacznę zastanawiać się nad ginekologiem. Jestem z Warszawy, może ktoś ma sprawdzonego?Wszystko bedzie dobrze!
Ja zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu po poronieniu i mamy juz 17tc. Jak masz zaufanego gina skontaktuj sie z nim, byc moze da Ci od razu progesteron w razie W.
Trzymam kciuki za Ciebie i Fasolinde &&&