reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzieki,poszukam info i sprobuje sie zapisac,moze do jego zony.Ja bylam.w luxmedzie,bo mam tam.abonament wykupiony i zamierzam zlozyc na nia skarge.Gdybym miala placic za ta wizyte nie dostala by zlamanego grosza.Nie rozumiem jak kobieta moze potraktowac kobiete w ten sposob.Dobrze ,ze maz byl ze mna bo chyba nawet nie dalabym wrocic do domu ,bo caly czas plakalam .Normalnie wyczerpala mnie psychicznie.
A no może sama nie ma dzieci i jest jak jest...:eek:

reklama
Hello dziewczynki jak tam na dzisiaj u mnie leje od rana i pogoda typowo barowa jak to sie nie raz mówi ....
@sylwkaq90 na pewno jest wszystko dobrze ja w swojej ciazy nie mialam zadnych objawów zdrową ciążę nie musza wyznaczac wymioty i bóle piersi szczęśliwa kazda ta (i ja) ktora to ominelo :-)
@marc nic tylko sie cieszyc z tego ze specyfik działa prawidlowo mam nadzieje ze bedziesz nie dlugo cieszyla sie jeszcze bardziej kiedy okaże się ze przyczynil sie do dlugo wyczekiwanego szczęścia&&&& ja tam na wykresach sie nie znam no ale na szczescie nasze forum ma wiele ekspertek w tej dziedzinie kazda z nas ma na swoj sposob "magistra" z jakiegos tematu ....kazda z Nas ma jakies zdolności no może nie kazda jest tego świadoma albo nie kazda sie chwali ale wiem ze tak wlasnie jest wystarczy spojrzec na naszego boba budowniczego @Paraplu takze tworzymy jeden zespol z wieloma mozliwosciami i talentami jestesmy po prostu "wyjątkowe" i nie wazne czy mamy 20,30,czy 40lat bo tak naprawde wszystkie jestesmy tu dla jednego wazne powodu jestesmy tu dla Siebie wiele z nas zapisujac sie na to forum wstapilo do armi wojowniczek ktore do konca beda.walczyc o swoje szczescie

Ostatnia edycja:
To niech nie pracuje w takim zawodzie jak nie umie oddzielić życia osobistego od pracy. Niestety ta praca wymaga delikatności!!!
No wymaga, to fakt...też kiedyś alr to bardzo dawno byłam u ginekolożki jakaś infekcja mi się wdała, to usłyszałam " bzykata się, a później infekcje mata..." zeszłam z fotela trzasnęłam drzwiami i wyszłam :growl:
Ja juz sama nie wiem,mi mowia starac sie,a.inni wyciac torbiele i dopiero wtedy sie starac...
Tak na prawdę nie wiesz co masz robić, usunięcie torbieli też ma swoje minusy, pewna nie jestem ale poczytałam trochę o tym. Spróbuj u Dębski i zobaczysz co Ci powiedzą.

No wymaga, to fakt...też kiedyś alr to bardzo dawno byłam u ginekolożki jakaś infekcja mi się wdała, to usłyszałam " bzykata się, a później infekcje mata..." zeszłam z fotela trzasnęłam drzwiami i wyszłam :growl:

Dramat,lekarza to nie powinno obchodzic...zalosne to i brak slow.

Tak na prawdę nie wiesz co masz robić, usunięcie torbieli też ma swoje minusy, pewna nie jestem ale poczytałam trochę o tym. Spróbuj u Dębski i zobaczysz co Ci powiedzą.

Ja uwazam,ze lepiej nie wycinac i sprobowac sie postarac o malenstwo...bede konsultowala czy mam racje

Dlatego ja do kobiety bym nigdy nie poszła. Szczególnie do jakiejś starej prukwy.

Ja uwazam,ze lepiej nie wycinac i sprobowac sie postarac o malenstwo...bede konsultowala czy mam racje
Musisz skonsultować. Niestety nie mogę pomóc bo nigdy nie miałam takiego problemu ale słyszałam że torbiele niestety nie pomagaja w utrzymaniu ciąży. Ale nie wiem

reklama
Musisz skonsultować. Niestety nie mogę pomóc bo nigdy nie miałam takiego problemu ale słyszałam że torbiele niestety nie pomagaja w utrzymaniu ciąży. Ale nie wiem

Ja wlasnie slyszalam rozne opinnie,dlatego lepiej skonsultowac to,ale bylam juz u tylu,ze jestem.troche zalamana,bo co lekarz to co innego...Mam.nadzieje,ze w koncu uda mi sie znalezc lekarza ktory mi pomoze

Do góry