reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzieki,poszukam info i sprobuje sie zapisac,moze do jego zony.Ja bylam.w luxmedzie,bo mam tam.abonament wykupiony i zamierzam zlozyc na nia skarge.Gdybym miala placic za ta wizyte nie dostala by zlamanego grosza.Nie rozumiem jak kobieta moze potraktowac kobiete w ten sposob.Dobrze ,ze maz byl ze mna bo chyba nawet nie dalabym wrocic do domu ,bo caly czas plakalam .Normalnie wyczerpala mnie psychicznie.
A no może sama nie ma dzieci i jest jak jest...:eek:

reklama
Hello dziewczynki jak tam na dzisiaj u mnie leje od rana i pogoda typowo barowa jak to sie nie raz mówi ....
@sylwkaq90 na pewno jest wszystko dobrze ja w swojej ciazy nie mialam zadnych objawów zdrową ciążę nie musza wyznaczac wymioty i bóle piersi szczęśliwa kazda ta (i ja) ktora to ominelo :-)
@marc nic tylko sie cieszyc z tego ze specyfik działa prawidlowo mam nadzieje ze bedziesz nie dlugo cieszyla sie jeszcze bardziej kiedy okaże się ze przyczynil sie do dlugo wyczekiwanego szczęścia&&&& ja tam na wykresach sie nie znam no ale na szczescie nasze forum ma wiele ekspertek w tej dziedzinie kazda z nas ma na swoj sposob "magistra" z jakiegos tematu ....kazda z Nas ma jakies zdolności no może nie kazda jest tego świadoma albo nie kazda sie chwali ale wiem ze tak wlasnie jest wystarczy spojrzec na naszego boba budowniczego @Paraplu takze tworzymy jeden zespol z wieloma mozliwosciami i talentami jestesmy po prostu "wyjątkowe" i nie wazne czy mamy 20,30,czy 40lat bo tak naprawde wszystkie jestesmy tu dla jednego wazne powodu jestesmy tu dla Siebie wiele z nas zapisujac sie na to forum wstapilo do armi wojowniczek ktore do konca beda.walczyc o swoje szczescie

Ostatnia edycja:
To niech nie pracuje w takim zawodzie jak nie umie oddzielić życia osobistego od pracy. Niestety ta praca wymaga delikatności!!!
No wymaga, to fakt...też kiedyś alr to bardzo dawno byłam u ginekolożki jakaś infekcja mi się wdała, to usłyszałam " bzykata się, a później infekcje mata..." zeszłam z fotela trzasnęłam drzwiami i wyszłam :growl:
Ja juz sama nie wiem,mi mowia starac sie,a.inni wyciac torbiele i dopiero wtedy sie starac...
Tak na prawdę nie wiesz co masz robić, usunięcie torbieli też ma swoje minusy, pewna nie jestem ale poczytałam trochę o tym. Spróbuj u Dębski i zobaczysz co Ci powiedzą.

No wymaga, to fakt...też kiedyś alr to bardzo dawno byłam u ginekolożki jakaś infekcja mi się wdała, to usłyszałam " bzykata się, a później infekcje mata..." zeszłam z fotela trzasnęłam drzwiami i wyszłam :growl:

Dramat,lekarza to nie powinno obchodzic...zalosne to i brak slow.

Tak na prawdę nie wiesz co masz robić, usunięcie torbieli też ma swoje minusy, pewna nie jestem ale poczytałam trochę o tym. Spróbuj u Dębski i zobaczysz co Ci powiedzą.

Ja uwazam,ze lepiej nie wycinac i sprobowac sie postarac o malenstwo...bede konsultowala czy mam racje

Dlatego ja do kobiety bym nigdy nie poszła. Szczególnie do jakiejś starej prukwy.

Ja uwazam,ze lepiej nie wycinac i sprobowac sie postarac o malenstwo...bede konsultowala czy mam racje
Musisz skonsultować. Niestety nie mogę pomóc bo nigdy nie miałam takiego problemu ale słyszałam że torbiele niestety nie pomagaja w utrzymaniu ciąży. Ale nie wiem

reklama
Musisz skonsultować. Niestety nie mogę pomóc bo nigdy nie miałam takiego problemu ale słyszałam że torbiele niestety nie pomagaja w utrzymaniu ciąży. Ale nie wiem

Ja wlasnie slyszalam rozne opinnie,dlatego lepiej skonsultowac to,ale bylam juz u tylu,ze jestem.troche zalamana,bo co lekarz to co innego...Mam.nadzieje,ze w koncu uda mi sie znalezc lekarza ktory mi pomoze

Do góry