Niestety dzisiaj pracuje do 3 w nocy. Opiekuje się dzieckiem. Co prawda pójdę spać wieczorem, ale w nocy będę wstawała żeby wrócić do domu, więc jutrzejsza temperatura też nie będzie wiarygodna echh. Zobaczymy w poniedziałek. Millo trzymam za Ciebie kciuki! to byłby super prezentAnkuś to mozesz miec zaburzone ze w innej godzinie)i o Twojej by wzroslo!Trzymam kciuki!Jutro sie okaze czy wzroslby:**
Ja mam okres na 14 dzien po owulce.Od jutra testuje bo maz ma uro
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Millo
Fanka BB :)
A ja za Ciebie:* ja bywalo ze mierzylam o roznych porach i prowadzilam 2 wykresy z wiekszymi temp i nizszymi i w sumie wykres wygladal tak samo tylko na innych wartosciach
Dziękuję oj dwa wykresy to dla mnie za dużo to nie takie proste. Czasem mierze temperaturę pod pachą, żeby zobaczyć jaka jest różnica. Decyzja z mierzeniem temperatury to jedna z moich najlepszych jeżeli chodzi o starania. Wyraźniej widać kiedy jest owulacja i nie trzeba bzykać się od 7 dnia cyklu do 22 dnia, tak jak ja to robiłam, na wszelki wypadek juz miałam dosyć psychicznie i fizycznie.A ja za Ciebie:* ja bywalo ze mierzylam o roznych porach i prowadzilam 2 wykresy z wiekszymi temp i nizszymi i w sumie wykres wygladal tak samo tylko na innych wartosciach
Czesc nie zalamuj sie na zapas.
Haha latwo mi mowic [emoji23] ostatni miesiac non stop dziewczyny musialy mnie sprowadzac na ziemie [emoji23] bo bylam ba skraju zalamania.
Co do wyniku to sie nie wypowiem na 100% bo az takej wiedzy nie mam zeby nie wprowadzic Cie niechcacy w blad. Mam nadzieje, ze lekarz Ci wszystko wyjasni. Ja tydzien temu dostalam wynik biopsji - CIN 1. Bez rewelacji ale nie jest zle. Do kontroli za 6 miesiecy.
U Ciebie to chyba jakis proces zapalny jest, przynajmniej tak rozumiem czesc wyniku. Moze wystarczy to wyleczyc i potem skontrolowac czy jest juz okej.
No ale to tylko moje przypuszczenia. Powodzenia na wizycie
[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]
Dziekuje za info,bylam wczoraj u lekarza,natrafilam na babke ginrkolog ktora poeiedziala ,ze jestm nie plodna i mam.isc do kliniki leczenia nieplodnosci,nastrassyla rakiem szyjki macicy,dobrze ze byl ze mnamaz,bo wyszlam zalamana.Doprowadzila mnie do takiego stanu,ze szkoda gadac.Maz poprosil o innego lekarza,ktory okazal sie mily i wyjasnil,ze mam stan zapalny i dostalam leki oraz skierowanie do szpitala na wyciecie tych torbieli.Te torbiele mnie kompletnie zalamaly.Jedni lekarze mowia aby starac sie zajsc w ciaze,inni,ze mam isc na operacje...Nie mam.pojecia co robic
Millo
Sylwia co ty mowisz?ja pierdziele co za babsko wstretne!!tak kogos nastraszyc i mu powiedziec ze jest nieplodnym!Co za wredota..brak mi slow!!Torbiele ma wiele kobiet takze sie nie zalamuj.Wiem ze sa jakies krople homeopatyczne na torbiele.Moja siostra brala.W necie jest apteka z homeopatycznymi lekami.Napisz tam i Ci doradza
G
goszczaca
Gość
Co za baba! Współczuję, że musiałaś na taką kretynkę trafić! Nie załamuje sie, wszystko się ułoży. Torbiel może utrudnić zajście w ciążę, ale nie powoduje że stałaś się bezpłodna. Co za baba bez wyczucia! Uszy do góry kochana.Dziekuje za info,bylam wczoraj u lekarza,natrafilam na babke ginrkolog ktora poeiedziala ,ze jestm nie plodna i mam.isc do kliniki leczenia nieplodnosci,nastrassyla rakiem szyjki macicy,dobrze ze byl ze mnamaz,bo wyszlam zalamana.Doprowadzila mnie do takiego stanu,ze szkoda gadac.Maz poprosil o innego lekarza,ktory okazal sie mily i wyjasnil,ze mam stan zapalny i dostalam leki oraz skierowanie do szpitala na wyciecie tych torbieli.Te torbiele mnie kompletnie zalamaly.Jedni lekarze mowia aby starac sie zajsc w ciaze,inni,ze mam isc na operacje...Nie mam.pojecia co robic
Hej test pozytywny, kreska testowa ciemniejsza. Także działajHej. Zaczęłam przygodę z testami owulacyjnymi dzisiaj mam 11 dc i wyszedł taki wynik.
reklama
Emzilka
Dla pocieszenia, ja mimo niecalkowitego usuniecia torbiela, tylko zmniejszenia go poprzez miesieczna kuracje, zaszlam w ciaze wiec torbiel to chyba nie taka straszna rzecz.. Progesteron wytwarzany w czasie ciazy blokujentorbiel i zmniejsza ja