reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ankuś to mozesz miec zaburzone ze w innej godzinie:))i o Twojej by wzroslo!Trzymam kciuki!Jutro sie okaze czy wzroslo_Oby:**
Ja mam okres na 14 dzien po owulce.Od jutra testuje bo maz ma uro:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety dzisiaj pracuje do 3 w nocy. Opiekuje się dzieckiem. Co prawda pójdę spać wieczorem, ale w nocy będę wstawała żeby wrócić do domu, więc jutrzejsza temperatura też nie będzie wiarygodna echh. Zobaczymy w poniedziałek. Millo trzymam za Ciebie kciuki! :) to byłby super prezent :tak:

reklama
A ja za Ciebie:* ja bywalo ze mierzylam o roznych porach i prowadzilam 2 wykresy z wiekszymi temp i nizszymi i w sumie wykres wygladal tak samo tylko na innych wartosciach:)

A ja za Ciebie:* ja bywalo ze mierzylam o roznych porach i prowadzilam 2 wykresy z wiekszymi temp i nizszymi i w sumie wykres wygladal tak samo tylko na innych wartosciach:)

Dziękuję :) oj dwa wykresy to dla mnie za dużo ;) to nie takie proste. Czasem mierze temperaturę pod pachą, żeby zobaczyć jaka jest różnica. Decyzja z mierzeniem temperatury to jedna z moich najlepszych jeżeli chodzi o starania. Wyraźniej widać kiedy jest owulacja i nie trzeba bzykać się od 7 dnia cyklu do 22 dnia, tak jak ja to robiłam, na wszelki wypadek :sorry2: juz miałam dosyć psychicznie i fizycznie.

Czesc :) nie zalamuj sie na zapas.
Haha latwo mi mowic [emoji23] ostatni miesiac non stop dziewczyny musialy mnie sprowadzac na ziemie [emoji23] bo bylam ba skraju zalamania.
Co do wyniku to sie nie wypowiem na 100% bo az takej wiedzy nie mam zeby nie wprowadzic Cie niechcacy w blad. Mam nadzieje, ze lekarz Ci wszystko wyjasni. Ja tydzien temu dostalam wynik biopsji - CIN 1. Bez rewelacji ale nie jest zle. Do kontroli za 6 miesiecy.
U Ciebie to chyba jakis proces zapalny jest, przynajmniej tak rozumiem czesc wyniku. Moze wystarczy to wyleczyc i potem skontrolowac czy jest juz okej.
No ale to tylko moje przypuszczenia. Powodzenia na wizycie :)

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

Dziekuje za info,bylam wczoraj u lekarza,natrafilam na babke ginrkolog ktora poeiedziala ,ze jestm nie plodna i mam.isc do kliniki leczenia nieplodnosci,nastrassyla rakiem szyjki macicy,dobrze ze byl ze mnamaz,bo wyszlam zalamana.Doprowadzila mnie do takiego stanu,ze szkoda gadac.Maz poprosil o innego lekarza,ktory okazal sie mily i wyjasnil,ze mam stan zapalny i dostalam leki oraz skierowanie do szpitala na wyciecie tych torbieli.Te torbiele mnie kompletnie zalamaly.Jedni lekarze mowia aby starac sie zajsc w ciaze,inni,ze mam isc na operacje...Nie mam.pojecia co robic

Sylwia co ty mowisz?ja pierdziele co za babsko wstretne!!tak kogos nastraszyc i mu powiedziec ze jest nieplodnym!Co za wredota..brak mi slow!!Torbiele ma wiele kobiet takze sie nie zalamuj.Wiem ze sa jakies krople homeopatyczne na torbiele.Moja siostra brala.W necie jest apteka z homeopatycznymi lekami.Napisz tam i Ci doradza

Na torbiele dobre jest siemie lniane. Ja mialam po poronieniu sporego torbiela, dostalam leki i wpierdzielalam siemie lniane zmielone, poczytaj sobie na necie o tym :)

Hej. Zaczęłam przygodę z testami owulacyjnymi:) dzisiaj mam 11 dc i wyszedł taki wynik.

Załączniki

• 20170318_094310-1.jpg
    20170318_094310-1.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 77
Dziekuje za info,bylam wczoraj u lekarza,natrafilam na babke ginrkolog ktora poeiedziala ,ze jestm nie plodna i mam.isc do kliniki leczenia nieplodnosci,nastrassyla rakiem szyjki macicy,dobrze ze byl ze mnamaz,bo wyszlam zalamana.Doprowadzila mnie do takiego stanu,ze szkoda gadac.Maz poprosil o innego lekarza,ktory okazal sie mily i wyjasnil,ze mam stan zapalny i dostalam leki oraz skierowanie do szpitala na wyciecie tych torbieli.Te torbiele mnie kompletnie zalamaly.Jedni lekarze mowia aby starac sie zajsc w ciaze,inni,ze mam isc na operacje...Nie mam.pojecia co robic
Co za baba! Współczuję, że musiałaś na taką kretynkę trafić! Nie załamuje sie, wszystko się ułoży. Torbiel może utrudnić zajście w ciążę, ale nie powoduje że stałaś się bezpłodna. Co za baba bez wyczucia! Uszy do góry kochana.

reklama
Dla pocieszenia, ja mimo niecalkowitego usuniecia torbiela, tylko zmniejszenia go poprzez miesieczna kuracje, zaszlam w ciaze :) wiec torbiel to chyba nie taka straszna rzecz.. Progesteron wytwarzany w czasie ciazy blokujentorbiel i zmniejsza ja :)

Do góry