reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@basia89 tak sobie żartobliwie pomyślałam jak przeczytalam twojego posta o problemie z polykaniem tabletki ze moze w takim razie moze twoj "M"by ja zażywal a ty mogłabyś moze skorzystac z tej postaci bardziej plynnej :-D zawsze jakies wyjscie moze to byc prawda.... @marc mam nadzieje ze u ciebie problemu z polykaniem donga nie ma a jak co to proponuje jak wyżej:-D:-D:-D:biggrin2:

Hehehrhrhr :-D :-D dobre :p nie wiem czy bym to przeżyła :-D
Ja juz teraz do wprawy doszłam z połykaniem donga ;-) nawet ni sie nie odbija :-)
Ale mowię Ci np. Śluzu to wiadro normalnie mam :p i od 2hodzjn pobolewa mnie lewy jajnik :-) także coś działa :-)

Matkooo dziewczyny!!! Wlasnie wszystkie objawy ustapily. Wstalam teraz do toalety i nic.. Ani niedobrze ani cycki ;(
Postaram sie jakos zasnac ale marne szanse.. Boje sie, ze cos nietak

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry ;-) melduje sie z wykresem ;-) dzisiaj temp troszkę skoczyła do góry...

Co myślicie o dzisiejszym wykresie ;-)

Załączniki

• IMG_3533.PNG
    IMG_3533.PNG
    50,2 KB · Wyświetleń: 75
Do góry