reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@basia89 tak sobie żartobliwie pomyślałam jak przeczytalam twojego posta o problemie z polykaniem tabletki ze moze w takim razie moze twoj "M"by ja zażywal a ty mogłabyś moze skorzystac z tej postaci bardziej plynnej :-D zawsze jakies wyjscie moze to byc prawda.... @marc mam nadzieje ze u ciebie problemu z polykaniem donga nie ma a jak co to proponuje jak wyżej:-D:-D:-D:biggrin2:

Hehehrhrhr :-D :-D dobre :p nie wiem czy bym to przeżyła :-D
Ja juz teraz do wprawy doszłam z połykaniem donga ;-) nawet ni sie nie odbija :-)
Ale mowię Ci np. Śluzu to wiadro normalnie mam :p i od 2hodzjn pobolewa mnie lewy jajnik :-) także coś działa :-)

Matkooo dziewczyny!!! Wlasnie wszystkie objawy ustapily. Wstalam teraz do toalety i nic.. Ani niedobrze ani cycki ;(
Postaram sie jakos zasnac ale marne szanse.. Boje sie, ze cos nietak

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry ;-) melduje sie z wykresem ;-) dzisiaj temp troszkę skoczyła do góry...

Co myślicie o dzisiejszym wykresie ;-)

Załączniki

• IMG_3533.PNG
    IMG_3533.PNG
    50,2 KB · Wyświetleń: 73
Do góry