G
goszczaca
Gość
Czyli mam rozumieć że owulacja pojawi się od 24-36 godzin?Hej test pozytywny, kreska testowa ciemniejsza. Także działaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli mam rozumieć że owulacja pojawi się od 24-36 godzin?Hej test pozytywny, kreska testowa ciemniejsza. Także działaj
Jakbym słyszała swojego lekarza. A powiedz dużego masz tego torbiela?Dziekuje za info,bylam wczoraj u lekarza,natrafilam na babke ginrkolog ktora poeiedziala ,ze jestm nie plodna i mam.isc do kliniki leczenia nieplodnosci,nastrassyla rakiem szyjki macicy,dobrze ze byl ze mnamaz,bo wyszlam zalamana.Doprowadzila mnie do takiego stanu,ze szkoda gadac.Maz poprosil o innego lekarza,ktory okazal sie mily i wyjasnil,ze mam stan zapalny i dostalam leki oraz skierowanie do szpitala na wyciecie tych torbieli.Te torbiele mnie kompletnie zalamaly.Jedni lekarze mowia aby starac sie zajsc w ciaze,inni,ze mam isc na operacje...Nie mam.pojecia co robic
Tak, starania najlepiej rozpocząć po 12 godzinach od uzyskania pozytywnego wyniku. Wzrost hormonu który wykrywa test owulacyjny ma miejsce na 24-36 godzin przed jajeczkowaniem. PowodzeniaCzyli mam rozumieć że owulacja pojawi się od 24-36 godzin?
Co za wredny babsztyl!! Powiedzcie mi czemu baby ginekolozki są najczęściej takie okropne i niedelikatne?Dziekuje za info,bylam wczoraj u lekarza,natrafilam na babke ginrkolog ktora poeiedziala ,ze jestm nie plodna i mam.isc do kliniki leczenia nieplodnosci,nastrassyla rakiem szyjki macicy,dobrze ze byl ze mnamaz,bo wyszlam zalamana.Doprowadzila mnie do takiego stanu,ze szkoda gadac.Maz poprosil o innego lekarza,ktory okazal sie mily i wyjasnil,ze mam stan zapalny i dostalam leki oraz skierowanie do szpitala na wyciecie tych torbieli.Te torbiele mnie kompletnie zalamaly.Jedni lekarze mowia aby starac sie zajsc w ciaze,inni,ze mam isc na operacje...Nie mam.pojecia co robic
Eeee.. to odetchnelam z ulgą. Już miałam nerwy, bo mąż hen daleko ode mnie ale wieczorem bedzieTak, starania najlepiej rozpocząć po 12 godzinach od uzyskania pozytywnego wyniku. Wzrost hormonu który wykrywa test owulacyjny ma miejsce na 24-36 godzin przed jajeczkowaniem. Powodzenia
Popieram też mam forbuelki małe i mam się starać o dzidzie normalnie.Co za wredny babsztyl!! Powiedzcie mi czemu baby ginekolozki są najczęściej takie okropne i niedelikatne?
Kochana nie martw się tu dużo kobietek miało torbielo i było wszystko ok!
To wieczorem spokojnie działajcie, powodzeniaEeee.. to odetchnelam z ulgą. Już miałam nerwy, bo mąż hen daleko ode mnie ale wieczorem bedzie
Popieram też mam forbuelki małe i mam się starać o dzidzie normalnie.
A mierzysz temperaturę?Eeee.. to odetchnelam z ulgą. Już miałam nerwy, bo mąż hen daleko ode mnie ale wieczorem bedzie
Popieram też mam forbuelki małe i mam się starać o dzidzie normalnie.
Po@ raz zmierzyłam termometr nastepnego dnia mi sie zepsuł i tak di tej pory nie mam czasu kupić.A mierzysz temperaturę?
To dobrze. Ja dopiero jak mierzę temperaturę to wszystko zaczęło mi się zgadzać.Temperatura jest dla mnie taką podstawą. Obserwując ją, badam szyjke i śluz. Kiedyś używałam testów owulacyjnych takich z allegro i nie sprawdziły mi się.Po@ raz zmierzyłam termometr nastepnego dnia mi sie zepsuł i tak di tej pory nie mam czasu kupić.
Będę musiała zawitać do apteki i kupić w końcu ale też skupiam się na obserwacji śluzu.
Mi się testy owu sprawdziły. Tu kupowałam takie najtańsze qle ja nie mieszkam w Polsce.To dobrze. Ja dopiero jak zaczęłam mierzyć temperaturę to wszystko mi się zgadzało. Temperatura jest taką podstawą. Obserwując ją, badam szyjke i śluz. Kiedyś używałam testów owulacyjnych takich z allegro i nie sprawdziły mi się.