Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owulacje w marcu chyba przegapimy , wyjazdy i inne w pracy. także widzimy się w 2018 w styczniu , no chyba że jakimś trafem coś się przesunie.A nie koniec 2017? Mi owu powinna przypaść ok 16.04, a termin wychodzi wtedy ok. 9.01
Jeżeli wszystko sprawdzone i jest ok u was to tylko drożność x zostaje.Dziewczyny, obiecałam sobie, że nie będę sprawdzać szyjki, żeby się nie nakręcać itd, ale oczywiście musiałam, no k*urwa jak zawsze musiałam...
Jest tak nisko, że odeszła mi już jakakolwiek nadzieja na to, że się udało w tym cyklu.
Nie wiem co teraz, jestem taka wściekła, że już mam naprawdę dosyć. Co jeszcze można zrobić? Skoro do cholery jasnej jest piękny pęcherzyk i pęka to chyba już więcej nie mogę??
Masakryczny dzień mi się szykuje, z jednej strony czułam, że dupa gowno wyjdzie z tego cyklu, ale ta szyjka to mnie już do końca dobiła.
Wybaczcie za smuty, ale mam już tego dosyć, co miesiąc tak jest, połowa cyklu w euforii, że super, że się uda itd, a druga połowa depresyjno-maniakalna...
ja przy ciąży miałam 64 i było superMam wynik.Dobry czy za niski na ciaze?Wartosc nmolZobacz załącznik 799125
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
O to super, że wybadali, że polipy były, może teraz naturalnie zaskoczy? Czy już macie się nie starać??Hejka!
Chwile mnie nie było, także nie nadrobię. Mignęły mi tylko smutne wiadomosci współczuje dziewczyny...
Zacznę od luteiny - ja bym sie bała brac luteinę przed owu. Znam dziewczynę z innego forum ktora tak wlasnie dostawała luteinę na wyregulowanie nie sprawdzając czy owu juz była i gin przez to jej tak rozchrzanil gospodarkę hormonalna ze przez te 6 lat leczenia straciła w ogóle swoje owulacje i so tej pory ma owu tylko po stymulacji..
Takze ja nie polecam.. nigdy nie bierzcie progesteronu od konkretnego dnia cyklu, bo każde ma innej długości cykl. Tylko zawsze PO owu, najlepiej 2-3dpo dla pewności. I przez 10 dni wtedy.
Progesteron z definicji blokuje owu, bo nawet te tabletki "po" bazują ponoc na bardzo dużej dawce progesteronu zeby wlasnie zablokować owulke. Poza tym dlatego w ciąży nie owuluujemy bo progesteron jest wysoki.
Tak jest, wczoraj byłam na histeroskopii! Dzięki za pamięć
Miło sie spało najgorszy moment jak mi kazali sie obudzić i juz nie spać a wtedy wlasnie najprzyjemniej sie śpi
Generalnie w środku prawie ok. Endometrium troche polipowato przerośnięte, czyli prawdopodobnie akurat za duzo estrogenu wyprodukowałam i mi za bardzo urosło. Mam nadzieje ze to jednorazowa akcja . Lewy róg macicy wydłużony i nie można było sprawdzić ujścia jajowodu czy jest prawidłowe, ale nieistotne bo lewy jajnik ledwo dyszy po usuwaniu torbieli i na razie nie owuuluje wiec pal licho z tym lewym ujściem. Generalnie do in vitro jest ok.
Jutro wizyta w klinice i mam nadzieje ze ostatnia przed stymulacja!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Basiu lapie się, ale liczyłam niedawno i nie będziemy się z M widzieli w owulke, a u mnie przeważnie wszystko, jak w zegarku. Także podzialamy dla przyjemności w tym cyklu, czysto rekreacyjnieSzkoda, że nie wyszło ale ja za chwile do Ciebie dołączę [emoji6] i tez mam w planach zbadać progesteron i kupić testy owulacyjne [emoji3] a to na grudzień już się nie łapiesz??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom