reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ciezko was nadrobić dziewczyny , wstaje rano a tu 5 stron do nadrobienia[emoji6] narazie nie moge załapać waszych pomiarów temperatury . Ja sie sprawdzam za testach owulacyjnych , pokazują ze jestem przed [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
bertha dziękuję kochana za odp. W takiej sytuacji tracę nadzieję w moją ginke.. w pon. Będziemy u androloga jest też ginekologiem to zapytam jak to jest.:)
życzę wszystkiego dobrego ;)

Mam wynik.Dobry czy za niski na ciaze?Wartosc nmolZobacz załącznik 799125

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
dokładnie 64,91

u mnie były takie normy :
PROGESTERON - interpretacja wyniku badania:
faza folikularna 0.32 - 0.95 nmol/l
faza lutealna 3.85 - 50.56 nmol/l
kobiety po menopauzie0.32 - 0.64 nmol/l
I trymestr ciazy 8.90 - 468.40 nmol/l
II trymestr ciazy 71.55 - 303.05 nmol/l
III trymestr ciazy 88.72 - 771.15 nmol/l
mezczyzni 0.32 - 0.64 nmol/l

Millo sama nie wiem. Kusi mnie, żeby jak najszybciej, ale boję się rozczarowania. Cykle mam 28 dniowe, chyba poczekam do tego dnia. Zobaczymy jak temperatura będzie się zachowywała.

reklama
Witam Was,
Mam taki problem, może któraś z Was miała coś takiego. Wykryto mi torbiele endometrialne, jestem pod kontrolą i mam powtórzyć ponownie usg transwaginalne. Z mężem starmy się o dziecko ale na razie nie wychodzi. Jestem załamana. Dodatkowo obydwoje mieliśmy silny stres co na pewno nie ułatwia w staraniu się o dziecko. Teraz jeszcze wyszła mi cytologia z wynikiem:
JAKOŚĆ ROZMAZU

Rozmaz nadaje się do oceny

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA ROZMAZU

Obraz cytologiczny nieprawidłowy

Nieprawidłowe komórki nabłonkowe

Komórki nabłonka wielowarstwowego płaskiego

O nieokreślonym znaczeniu (ASC-US)

Interpretacja wyniku

Inne zmiany nienowotworowe

Zmiany odczynowe związane z:

zapaleniem i/lub typową regeneracją

ZALECENIA

Kontrola po leczeniu

Idę dzisiaj do ginekolog. Jestem załamana, bo znowu coś jest nie tak. Robiłam inne badania jak test Roma i wyszedł ok. Marker c125 też. Prolaktyna i progesteron też. Czy jeszcze jakieś inne badania powinnam zrobić. Strasznie bym chciała być w ciąży ale boje się, że przez moje wyniki nic z tego nie będzie:(
Może któraś z Was miała coś podobnego i mogła coś podpowiedzieć, byłabym wdzięczna.

Do góry