Antonia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi gin mówił ze jest super, a może tez miałam za niskiKotek ja tez poronilam dlatego sie boje ze za maly mam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny progesteron,jesteś w ciążyWłaśnie dziewczyny jak to jest z tą szyjka? Jak powinna wyglądać po zapłodnieniu, a jak bez zapłodnienia na miesiączkę. Ja badałam przed dniami płodnymi i w trakcie owulacji. Doskonale ją wyczułam i zgadzało się z temperaturą. Dzisiaj mam 24 dzień cyklu i sama nie wiem. Słyszałam, że szyjka dopiero się opuszcza na sam okres.
Witam Was,
Mam taki problem, może któraś z Was miała coś takiego. Wykryto mi torbiele endometrialne, jestem pod kontrolą i mam powtórzyć ponownie usg transwaginalne. Z mężem starmy się o dziecko ale na razie nie wychodzi. Jestem załamana. Dodatkowo obydwoje mieliśmy silny stres co na pewno nie ułatwia w staraniu się o dziecko. Teraz jeszcze wyszła mi cytologia z wynikiem:
JAKOŚĆ ROZMAZU
Rozmaz nadaje się do oceny
OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA ROZMAZU
Obraz cytologiczny nieprawidłowy
Nieprawidłowe komórki nabłonkowe
Komórki nabłonka wielowarstwowego płaskiego
O nieokreślonym znaczeniu (ASC-US)
Interpretacja wyniku
Inne zmiany nienowotworowe
Zmiany odczynowe związane z:
zapaleniem i/lub typową regeneracją
ZALECENIA
Kontrola po leczeniu
Idę dzisiaj do ginekolog. Jestem załamana, bo znowu coś jest nie tak. Robiłam inne badania jak test Roma i wyszedł ok. Marker c125 też. Prolaktyna i progesteron też. Czy jeszcze jakieś inne badania powinnam zrobić. Strasznie bym chciała być w ciąży ale boje się, że przez moje wyniki nic z tego nie będzie
Może któraś z Was miała coś podobnego i mogła coś podpowiedzieć, byłabym wdzięczna.
Jak to? Skąd ten wniosek?Piękny progesteron,jesteś w ciąży
Ja owu miałam w 14 dc a zaczęłam w 8dc :-) skonczylam 16dcDziewczyny te którym sie udało .. kiedy przed owulacja zaczynaliście sie starać i jak czesto?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom