reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czy czytalyscie jakieś artykuły lub prace mówiące o wpływie laptopa, czy telefonu na plemniki? Bo ja mojemu mogę mówić i tylko słyszę, że to nie ma wpływu, bo on rzadko tak trzyma... Takie rzadko, że wychodzi kilka godzin dziennie jak np. nosi telefon w kieszeni, a potem pracuje z laptopem na kolanach. Już się nie mogę doczekać aż się przeprowadzimy do naszego mieszkania...teraz w wynajmowanym nie mamy stołu, tylko niski stolik kawowy, więc ani zjeść normalnie, ani pracować. Jak będziemy mieli stół, to przynajmniej M będzie przy nim siedział i chociaż nie będę trzymał tego laptopa na sobie... :/ kuźwa problemy XXI wieku.

Kochana bierz, bo nie wiadomo, czy to owu, czy nie. Najlepiej zrobić do tego test owu, to będzie pewność :) bo trudno stwierdzić, czy owulacja była, skoro tylko dwa dni miałaś niższą, zanim skoczyło.

Widziałam i znowu złapałam fazę [emoji7]

Może będziesz miała urodzinowe dziecię [emoji1]

A luteiny nie bierze się po owu?

qdkkj44j6bi2vbec.png
Gdzieś kiedyś czytałam. My mamy stół i nic się nie zmieniło nadal trzyma na sobie laptopa. Choć naprawdę robi to bardzo rzadko ale sam fakt

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak z innej beczki - dziewczyny już 3 tydzień na fitnessie za mną, jestem mega zadowolona! Mam wrażenie, że delikatnie brzuszek spadł,ale do tego ograniczyłam słodycze. Najchętniej chodziłabym na zajęcia 3-4 razy w tygodniu, a tak tylko dwa, bo czasu brak, a z małym też muszę posiedzieć... Jutro jedziemy do Wrocławia do Decathlonu, muszę sobie sprawić nowy strój na treningi i tak myślę, żeby połączyć 2 w 1, będziemy z małym wychodzić na hulajnogę, on będzie jeździł, a ja będę biegać :) ale czekam aż zrobi się troszkę cieplej :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Świetny pomysł. Będziesz biegać i w między czasie spędzisz czas z dzieckiem;)

Ja bym chyba codziennie nie dała rady ;/

ja po 6 dniu tez nie dawałam i odpuściliśmy ale owu była wtedy wcześnie wiec się udało ale na krótko
no ale co zrobić jak co dwa dni nie działa
u nas da reade codziennie ale o normalniej wieczornej porze a nie o 22 lub póxniej bo człowiek już nie ma siły

hej dziewczyny :)
mało się odzywam bo nie chce się nakręcać ;P
w tym cyklu ide na żywioł bez mierzenie temp i jakiegoś wilekiego liczenia.
na razie staranka były tylko w 4 dc
dziś 9 dc ale na razie nie ma kiedy bo mamy cały tydz gości i dziś na weekend pr4zyjeżdzają drudzy wiec ew. staranka zaczną się dopiero w niedziele top będzie 11 dc, chciałabym wtedy codziennie tak do 20 dc no ale zobaczymy co wyjdzie w praktyce.
MB2, caltha bardzo mi przykro wiem z własnego doświadczenia co czujecie...
Kotek fajnie, że się odzywasz ;).

Kochane proszę mi zmienić w tabelce, kolejna @ 11.04 także wskakuje w 2018. Wychodzi jakby się udało pierwszy tydzień w styczniu

reklama
ja po 6 dniu tez nie dawałam i odpuściliśmy ale owu była wtedy wcześnie wiec się udało ale na krótko
no ale co zrobić jak co dwa dni nie działa
u nas da reade codziennie ale o normalniej wieczornej porze a nie o 22 lub póxniej bo człowiek już nie ma siły
Więcej wiary i do działania;)

Do góry