Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale miałaś te monitoring robiony jak brałaś luteinę?Monitoring miałam robiony, wiem, że owu jest tylko później. Moja gin nie chce stymulować mi owulacji clo ze względu na wyniki mojego m.
A co u ciebie kochana ?
Milo a co u ciebie ?!Dorcia takiDzis mi sie okres snil i wstalam wkur..
Lece na progesteronZobacz załącznik 799064
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No od dziś zaczynam starania donga sobie teraz bioręA co u ciebie kochana ?
Milo a co u ciebie ?!
Jak ja się za wami stęskniłam.
Nessi Cheebay Leeleeth jak maluchy ?
[emoji110] [emoji110] [emoji110] niech owu poczeka na wolną chatę[emoji12] powodzeniahej dziewczyny
mało się odzywam bo nie chce się nakręcać ;P
w tym cyklu ide na żywioł bez mierzenie temp i jakiegoś wilekiego liczenia.
na razie staranka były tylko w 4 dc
dziś 9 dc ale na razie nie ma kiedy bo mamy cały tydz gości i dziś na weekend pr4zyjeżdzają drudzy wiec ew. staranka zaczną się dopiero w niedziele top będzie 11 dc, chciałabym wtedy codziennie tak do 20 dc no ale zobaczymy co wyjdzie w praktyce.
MB2, caltha bardzo mi przykro wiem z własnego doświadczenia co czujecie...
No to kurcze to masz odpowiedź na pytanie[emoji4] super to nie ma się czym przejmować[emoji12] . To działaj jak test pozytywny i czekamy na efekty.
Kochana ja jestem tego zdania że trzeba co 2 dni. Wtedy nie ma możliwości że ominie się owulacje ja czekam właśnie na swoje wyniki będą ok 15.Nie robilismy tak dokladniej tarczyca CP u mnie ginekolog twierdzi ze jest ok swoja droga może nie celujemy w owulację itp mój m twierdzi ze jak mamy dziecko to nie powinno być problemu i badania nie potrzebne
Dodam ze przyszła @ punktualna prawie jak zawsze