reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Monitoring miałam robiony, wiem, że owu jest tylko później. Moja gin nie chce stymulować mi owulacji clo ze względu na wyniki mojego m.

reklama
Monitoring miałam robiony, wiem, że owu jest tylko później. Moja gin nie chce stymulować mi owulacji clo ze względu na wyniki mojego m.
Ale miałaś te monitoring robiony jak brałaś luteinę?
Bo jeśli tak to by znaczyło, że luteina nie blokuje owulacji. Byłaby to ważna wiadomość[emoji4] .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny :)
mało się odzywam bo nie chce się nakręcać ;P
w tym cyklu ide na żywioł bez mierzenie temp i jakiegoś wilekiego liczenia.
na razie staranka były tylko w 4 dc
dziś 9 dc ale na razie nie ma kiedy bo mamy cały tydz gości i dziś na weekend pr4zyjeżdzają drudzy wiec ew. staranka zaczną się dopiero w niedziele top będzie 11 dc, chciałabym wtedy codziennie tak do 20 dc no ale zobaczymy co wyjdzie w praktyce.
MB2, caltha bardzo mi przykro wiem z własnego doświadczenia co czujecie...

hej dziewczyny :)
mało się odzywam bo nie chce się nakręcać ;P
w tym cyklu ide na żywioł bez mierzenie temp i jakiegoś wilekiego liczenia.
na razie staranka były tylko w 4 dc
dziś 9 dc ale na razie nie ma kiedy bo mamy cały tydz gości i dziś na weekend pr4zyjeżdzają drudzy wiec ew. staranka zaczną się dopiero w niedziele top będzie 11 dc, chciałabym wtedy codziennie tak do 20 dc no ale zobaczymy co wyjdzie w praktyce.
MB2, caltha bardzo mi przykro wiem z własnego doświadczenia co czujecie...
[emoji110] [emoji110] [emoji110] niech owu poczeka na wolną chatę[emoji12] powodzenia

reklama
Nie robilismy tak dokladniej tarczyca CP u mnie ginekolog twierdzi ze jest ok swoja droga może nie celujemy w owulację itp mój m twierdzi ze jak mamy dziecko to nie powinno być problemu i badania nie potrzebne
Dodam ze przyszła @ punktualna prawie jak zawsze
Kochana ja jestem tego zdania że trzeba co 2 dni. Wtedy nie ma możliwości że ominie się owulacje;) ja czekam właśnie na swoje wyniki będą ok 15.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry