byłam ostatnio na mega fajnych rekolekcjach i powierzyłam swoje życie Bogu i duchowi świętemu i niech sie dzieje wola nieba
widocznie Bóg na razie ma inny plan dla mnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byłam ostatnio na mega fajnych rekolekcjach i powierzyłam swoje życie Bogu i duchowi świętemu i niech sie dzieje wola nieba
marc trzymam kciuki &&&byłam ostatnio na mega fajnych rekolekcjach i powierzyłam swoje życie Bogu i duchowi świętemu i niech sie dzieje wola nieba
To może trzeba zmienić ginekologa??witam dziewczyny,
próbuję nadrobić, ale ciężko mam w pracy teraz i nie mam jak czytać. Ale nie mogę nie wiedzieć co u was, więc obiecuję nadrobić.
U mnie z nowości to byłam u ginki. Wyszłam zła, bo dla niej te 10 m-cy to nic, bo powinnam poczekać jeszcze i poprawić żelazo i ferrytynę. Nic nie zleciła zbadać, dała za to cyclodynon na PMS ( podobnie jak castagnus) , nie zaleciła nawet jednego razu zbadania prolaktyny a mówi że to na obnizenie. Nawet nie mówiłam jej ani jednym słowem o tym, że mam jakiekolwiek objawy PMS, nic.
Nie zleciła badania nasienia, tylko suplementację L-karnityną, omega i preparatem typu androwit itp.
wyszłam z przeświadczeniem że walczę sama...
Dziś 9 dpo i czekam na rozwój wypadków...
Wszystko możliwebyłam ostatnio na mega fajnych rekolekcjach i powierzyłam swoje życie Bogu i duchowi świętemu i niech sie dzieje wola nieba
Chodzisz prywatnie? Może czas zmienić lekarza?witam dziewczyny,
próbuję nadrobić, ale ciężko mam w pracy teraz i nie mam jak czytać. Ale nie mogę nie wiedzieć co u was, więc obiecuję nadrobić.
U mnie z nowości to byłam u ginki. Wyszłam zła, bo dla niej te 10 m-cy to nic, bo powinnam poczekać jeszcze i poprawić żelazo i ferrytynę. Nic nie zleciła zbadać, dała za to cyclodynon na PMS ( podobnie jak castagnus) , nie zaleciła nawet jednego razu zbadania prolaktyny a mówi że to na obnizenie. Nawet nie mówiłam jej ani jednym słowem o tym, że mam jakiekolwiek objawy PMS, nic.
Nie zleciła badania nasienia, tylko suplementację L-karnityną, omega i preparatem typu androwit itp.
wyszłam z przeświadczeniem że walczę sama...
Dziś 9 dpo i czekam na rozwój wypadków...
U mnie teraz też wszystko było ok , cykl obstawiony i lipa, @ dzisiaj przyszła a wcale jej nie wolałam. Teraz zostaje właśnie ten progesteron do zbadanua w tym cyklu. No i zakupiłam testy i termometr owulacyjny, zobaczymy. Jak znowu nic to powtórze monitoring w maju.dziewczyny, mam abonament w pracy. Chodzę do niej raz na trzy miesiące, bo częściej nie chciała. Zleciła hormony w 20dc - wyszły ok, zleciła wit D, ferrytynę, żelazo, tsh i wg tego co wyszło dała zalecenia. Głównie suplementację bo nic specjalnego się nie działo. Cykle mam regularne, owulacje też. Podgląd jajeczek i endo miałam i też wyszło ok.
Wydawało mi się, że jak to tyle trwa to może coś jeszcze warto zrobić. Wkurzyło mnie to, że nie badając prolaktyny zaleciła leki.
Lekarza mam innego w planach, ale od 200 zł za wizytę bierze i chciałam go zostawić na prowadzenie ciąży. W tej sytuacji skuszę się wcześniej.
Pisałaś że badania nasienia nie mieliście? Może warto od tego zacząć? Do tego skierowania nie potrzeba.dziewczyny, mam abonament w pracy. Chodzę do niej raz na trzy miesiące, bo częściej nie chciała. Zleciła hormony w 20dc - wyszły ok, zleciła wit D, ferrytynę, żelazo, tsh i wg tego co wyszło dała zalecenia. Głównie suplementację bo nic specjalnego się nie działo. Cykle mam regularne, owulacje też. Podgląd jajeczek i endo miałam i też wyszło ok.
Wydawało mi się, że jak to tyle trwa to może coś jeszcze warto zrobić. Wkurzyło mnie to, że nie badając prolaktyny zaleciła leki.
Lekarza mam innego w planach, ale od 200 zł za wizytę bierze i chciałam go zostawić na prowadzenie ciąży. W tej sytuacji skuszę się wcześniej.
Ja cały czas jakbym nie była w ciąży