marc
Fanka BB :)
Hehehe :-) co 2 dni sie staramy ::-) po 9 dc tylko raz miałam w 3 dzień :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam cudo jak Ty się czujesz?Na fb bo tu wrzucić nie umiem :/
Teraz musi coś z tego wyjść [emoji110] [emoji110]Hehehe :-) co 2 dni sie staramy ::-) po 9 dc tylko raz miałam w 3 dzień :-)
Dziewczyny a co w przypadku późnych owulacji gdy biorę luteine od 16 DC ? śluz był, w sumie nadal jest.. ale testy owu nic nie wskazują aby była. Odstawiam lute po 10 dniach i co progesteron spada i nie ma szans na zagniezdzenie? Dziś mam 19 dc i 4 dzień z luteina. Wczoraj dopiero test owu pokazał drugą kreskę, ale jeszcze słaba. Czy na moim miejscu przeciagnelybyscie branie luteiny?
Ale chyba zakrecilam
Czy czytalyscie jakieś artykuły lub prace mówiące o wpływie laptopa, czy telefonu na plemniki? Bo ja mojemu mogę mówić i tylko słyszę, że to nie ma wpływu, bo on rzadko tak trzyma... Takie rzadko, że wychodzi kilka godzin dziennie jak np. nosi telefon w kieszeni, a potem pracuje z laptopem na kolanach. Już się nie mogę doczekać aż się przeprowadzimy do naszego mieszkania...teraz w wynajmowanym nie mamy stołu, tylko niski stolik kawowy, więc ani zjeść normalnie, ani pracować. Jak będziemy mieli stół, to przynajmniej M będzie przy nim siedział i chociaż nie będę trzymał tego laptopa na sobie... :/ kuźwa problemy XXI wieku.Myślę że gorące kąpiele mają wpływ na plemniki. Mój np laptopa trzyma na kolanach tyle razy uwagę mu zwracałam i nic. A jakieś badania robiliście?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana bierz, bo nie wiadomo, czy to owu, czy nie. Najlepiej zrobić do tego test owu, to będzie pewność bo trudno stwierdzić, czy owulacja była, skoro tylko dwa dni miałaś niższą, zanim skoczyło.Hehehe dobrze, ze działam
Tylko tego donga nie wiem czy brać dalej ? Hmmm
Aa a np jak teraz musiałaby wyglądać temperatura mniej więcej na poziomie takim ?
Bo swoją niska mam w tym cyklu :-)
Gdyby coś zaskoczyło hehrhrhr
W tym cyklu wogole sie niczym nie przejmuje :-) mierze ta tempke, ale bez spiny :-)
Dzisiaj będę działać tez :-)
Widziałam i znowu złapałam fazę [emoji7]Na fb bo tu wrzucić nie umiem :/
Może będziesz miała urodzinowe dziecię [emoji1]Hehehe :-) co 2 dni sie staramy ::-) po 9 dc tylko raz miałam w 3 dzień :-)
A luteiny nie bierze się po owu?Dziewczyny a co w przypadku późnych owulacji gdy biorę luteine od 16 DC ? śluz był, w sumie nadal jest.. ale testy owu nic nie wskazują aby była. Odstawiam lute po 10 dniach i co progesteron spada i nie ma szans na zagniezdzenie? Dziś mam 19 dc i 4 dzień z luteina. Wczoraj dopiero test owu pokazał drugą kreskę, ale jeszcze słaba. Czy na moim miejscu przeciagnelybyscie branie luteiny?
Ale chyba zakrecilam
A jak śluz? Dalej masz potop?Hehehe dobrze, ze działam
Tylko tego donga nie wiem czy brać dalej ? Hmmm
Aa a np jak teraz musiałaby wyglądać temperatura mniej więcej na poziomie takim ?
Bo swoją niska mam w tym cyklu :-)
Gdyby coś zaskoczyło hehrhrhr
W tym cyklu wogole sie niczym nie przejmuje :-) mierze ta tempke, ale bez spiny :-)
Dzisiaj będę działać tez :-)
Ja nie wiem jak to jest bo czytałam sprzeczne informacje, ale dużo osób twierdzi, że luteina może blokować owulację[emoji16] . Ale czytałam też, że nie więc nie wiem... może warto się wybrać do gina i sprawdzić na usg czy do owulacji dochodzi? Albo niech się wypowiedzą doświadczone dziewczyny...Dziewczyny a co w przypadku późnych owulacji gdy biorę luteine od 16 DC ? śluz był, w sumie nadal jest.. ale testy owu nic nie wskazują aby była. Odstawiam lute po 10 dniach i co progesteron spada i nie ma szans na zagniezdzenie? Dziś mam 19 dc i 4 dzień z luteina. Wczoraj dopiero test owu pokazał drugą kreskę, ale jeszcze słaba. Czy na moim miejscu przeciagnelybyscie branie luteiny?
Ale chyba zakrecilam