Dariana
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czy ta faza druga nie powinna mieć 14 dni? nie masz za krótkiej?@Lanvin, dziewczyny, mój wykres też wyglądał obiecująco i też skończyło się @ buuu.
A wczoraj zajmowałam się moim cudownym 15 miesięcznym bratankiem. Jak odbierałam starszych ze świetlicy to pani mówi do mnie, że nie wiedziała, że mam trzeciego synka Fajnie
Zobacz załącznik 798902
Trzymam kciuki, żeby się udało ja staram się o pierwsze.Mam córkę, w czerwcu skończy 18 lat. A o drugie, z wieloma przerwami staram się od 10 lat...
No i znowu zaczynasz????
W jakim wieku? ? ?
To tylko czterdziestka!!!
Nowa pani gin bardzo miła. Powiedziała że mam poczekać lepiej te 2 cykle i tak zrobię. Mam bardzo ładny pęcherzyk czy to możliwe że mam dni płodne obrazu po @?mfifi04 czas minął wylaz z gabinetu i pisz nam
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wyniki
Trzymam kciuki żeby było ok.5t6d a na usg nadal nic, nigdzie nie ma pęcherzyka, nic, pusto. Endometrium ciążowe, hcg jest ale bardzo niskie. Nawet jakby liczyć, że ciąża tydzień młodsza, to już choć pęcherzyk powinien być. W jajowodach na szczęście nic nie widać, ale usg nie zajrzy wszędzie. Jakby brzuch mocno bolał, mam jechać od razu do szpitala. Także ..... znowu. Mam zrobić jeszcze bhcg i wizyta we wtorek, chyba że wszystko się skończy do wtorku.
Ja zaszlam w ciążę zaraz po @ więc całkiem możliwe super,że wizyta udana Rety ten pecherzyk by mnie skusilNowa pani gin bardzo miła. Powiedziała że mam poczekać lepiej te 2 cykle i tak zrobię. Mam bardzo ładny pęcherzyk czy to możliwe że mam dni płodne obrazu po @?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam do zrobienia kilka badań:/Ja zaszlam w ciążę zaraz po @ więc całkiem możliwe super,że wizyta udana Rety ten pecherzyk by mnie skusil
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom