reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mfifi04 Jak po wizycie??
Ja czuje się nie najgorzej, trochę mnie brzuch boli ale jest o niebo lepiej niż było wczoraj :) Mam nadzieję, że jutro mnie wypisza. I że "przewietrzenie" jajowodów pomoże :)

@StorAnia właśnie! tylko 40 :) takie podejście mi się podoba :)

reklama
@Lanvin, dziewczyny, mój wykres też wyglądał obiecująco i też skończyło się @ buuu.
A wczoraj zajmowałam się moim cudownym 15 miesięcznym bratankiem. Jak odbierałam starszych ze świetlicy to pani mówi do mnie, że nie wiedziała, że mam trzeciego synka ;) Fajnie :)
Zobacz załącznik 798902
a czy ta faza druga nie powinna mieć 14 dni? nie masz za krótkiej?

mfifi04 czas minął :) wylaz z gabinetu i pisz nam :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nowa pani gin bardzo miła. Powiedziała że mam poczekać lepiej te 2 cykle i tak zrobię. Mam bardzo ładny pęcherzyk czy to możliwe że mam dni płodne obrazu po @?
@mfifi04 Jak po wizycie??
Ja czuje się nie najgorzej, trochę mnie brzuch boli ale jest o niebo lepiej niż było wczoraj :) Mam nadzieję, że jutro mnie wypisza. I że "przewietrzenie" jajowodów pomoże :)

@StorAnia właśnie! tylko 40 :) takie podejście mi się podoba :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobitki ja dzisiaj tylko chwile poczytałam co tam u was, w pracy non stop jest co robić a w domu byłam dopiero o 20 i jestem padnięty. Zmykam zaraz spać. Robiłam rano wyniki i chyba nic dobrego nie wyszło. Ciąży z tego nue będzie, a jakby miała być to się nie utrxyma. Co o tym myślicie?? Dzwonić do gina z wynikiem??? Robione ok 10 dpo.

LH 5,53 mIU/ml
faza folikularna: 2,4 -12,6
faza owulacyjna:14-95,6
faza lutealna:1-11,4
po menopauzie:7,7-58

Progesteron 6,24 ng/ml
faza folikularna: 0,2-1,5
faza owulacyjna: 0,8 -3,0
faza lutealna: 1,7 - 27
po menopauzie: 0,1- 0,8
Kobiety ciężarne:
I trymestr: 16,4-49
II trymestr:19,7-52
III trymestr: 25,3-93
Beta z dziś 1294 :-) przyrost 167,4%

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wyniki
5t6d a na usg nadal nic, nigdzie nie ma pęcherzyka, nic, pusto. Endometrium ciążowe, hcg jest ale bardzo niskie. Nawet jakby liczyć, że ciąża tydzień młodsza, to już choć pęcherzyk powinien być. W jajowodach na szczęście nic nie widać, ale usg nie zajrzy wszędzie. Jakby brzuch mocno bolał, mam jechać od razu do szpitala. Także ..... znowu. Mam zrobić jeszcze bhcg i wizyta we wtorek, chyba że wszystko się skończy do wtorku.
Trzymam kciuki żeby było ok.

Nowa pani gin bardzo miła. Powiedziała że mam poczekać lepiej te 2 cykle i tak zrobię. Mam bardzo ładny pęcherzyk czy to możliwe że mam dni płodne obrazu po @?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zaszlam w ciążę zaraz po @ więc całkiem możliwe :) super,że wizyta udana :) Rety ten pecherzyk by mnie skusil :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@NeSSi co u ciebie? Jak się czujecie?

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry