reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję ZA wsparcie kochane....
Ja poszłam na spacer i niestety chlusnelo strasznie jakby mi coś pękło potem szybko wróciłam do domu i urodziłam mojego aniołka :(
Nikomu nie życzę takich przeżyć i takiego widoku.... jedyne co dobre że mąż był w pracy i tego nie widział wystarczy tych widoków dla jednej osoby on już i tak strasznie cierpi...
Życie jest paskudne....
przytulam mocno :*

reklama
@M2b Tak strasznie mi przykro. Trzymaj się kochana.
Nie rozumiem jak ludzie mogą być tak nietaktowni i bezmyślni. Aż się we mnie zagotwało . Nie bierz takich słów do siebie.

@cheebay @Bulbasek gratuluję [emoji173]

@caltha życzę, żeby beta ładnie przyrastała[emoji110]

@mfifi04 dobrze pamiętam, że dziś masz wizytę u giną? czy to w inny dzień? Trzymam kciuki :*

Przepraszam, że tak rzadko się odzywam. Jednak czytam Was na bieżąco. Proszę o niewykreślanie z tabelki :* Obiecuje poprawę :)

Wczoraj miałam laparoskopie. Jajowody drożne, zrostów po poprzednim zabiegu nie było. Najprawdopodobniej jutro lub pojutrze wychodzę.
Jak kochane myślicie, od kiedy mogę zacząć brać donga? Czy raczej ten miesiąc odpuścić?
Tak mam dziś o 21;) jak się czujesz?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja poszłam na spacer i niestety chlusnelo strasznie jakby mi coś pękło potem szybko wróciłam do domu i urodziłam mojego aniołka :(
Nikomu nie życzę takich przeżyć i takiego widoku.... jedyne co dobre że mąż był w pracy i tego nie widział wystarczy tych widoków dla jednej osoby on już i tak strasznie cierpi...
Życie jest paskudne....
To prawda, życie bywa paskudne... ale pamiętaj ze bywa równie piękne! Twój limit cierpienia się wyczerpał, będzie id tad tylko lepiej!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

queen_b ja pisałam :)
Dziękuję bardzo za informację. Poczytam o tym :)
Ja dziewczyny nie podałam danych do tabelki. Ja Was czytam na bieżąco, mam nadzieję, że jak będę potrzebowała jeszcze pomocy to chętnie udzielicie mi odpowiedzi ;) mi tak trochę niezręcznie pisać jak Wy już tyle się "znacie" Po za tym ten miesiąc jest wyjątkowo ciężki. Zawsze przed okresem i w trakcie było słabo.. teraz jest ciągle. Jakoś ogarnąć się nie mogę. Pozdrawiam
Dlaczego Ci niezrecznie? Każda z nas kiedyś zaczynała tu pisać :) jak pojawiłam się w październiku, to też ciężko było się wbić, bo dziewczyny się znały, a teraz np. jest wiele nowych dziewczyn, których wtedy nie było, zawsze znajdzie się ktoś, kto ma podobny problem :) czasem ktoś Ci nie odpisze, ale to nie znaczy, że coś olewamy :) rozgość się :)

@M2b Tak strasznie mi przykro. Trzymaj się kochana.
Nie rozumiem jak ludzie mogą być tak nietaktowni i bezmyślni. Aż się we mnie zagotwało . Nie bierz takich słów do siebie.

@cheebay @Bulbasek gratuluję [emoji173]

@caltha życzę, żeby beta ładnie przyrastała[emoji110]

@mfifi04 dobrze pamiętam, że dziś masz wizytę u giną? czy to w inny dzień? Trzymam kciuki :*

Przepraszam, że tak rzadko się odzywam. Jednak czytam Was na bieżąco. Proszę o niewykreślanie z tabelki :* Obiecuje poprawę :)

Wczoraj miałam laparoskopie. Jajowody drożne, zrostów po poprzednim zabiegu nie było. Najprawdopodobniej jutro lub pojutrze wychodzę.
Jak kochane myślicie, od kiedy mogę zacząć brać donga? Czy raczej ten miesiąc odpuścić?
Od 3-4 dc :)

Mój przyszedł dzisiaj. Tylko nie wiem czy mogę wziąść teraz (36 dzień cyklu bezowulacyjnego) czy muszę czekać do następnej @ . Jak uważacie ?
Poczekaj :)

Życie jest paskudne....
Tak mi przykro :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Życie jest paskudne....

Przykro mi Kochanie :-( tak bardzo Ci współczuje ...

M2b jest mi strasznie przykro[emoji22][emoji22][emoji22]
Wywolywalam Cie juz tu i sie zastanawiałam gdzie sie podziewasz... życie jest naprawdę w c*huj niesprawiedliwe [emoji35]

Caltha, kiedy masz wynik przyrostu? Dziwna sprawa z ta beta, niby za mała zeby zobaczyc pęcherzyk ale jednak 240 czyli ciąża gdzies jest!![emoji848] mam nadzieje i trzymam kciuki za dobry wynik.

Lanvin, w dupę z ta @ [emoji35][emoji35]taki ładny wykres musiała spierdzielic.

Paraplu, jak ty dzis nożami rzucasz to lepiej zeby na fb nie wchodzić bo jak ci sie nawiną takie elementy jak ostatnio do rozmowy to bedzie kruchooo[emoji23] ale jak coś służę wsparciem[emoji12]

Dziewczyny nie pamietam dobrze która sie mnie pytała o moje nadciśnienie, przepraszam. Teraz mnie olśniło podczas nadrabiania ze mialam komuś odpisac.

Co do nerwów, to mimo ze poronienia nie przeszłam, to i tak ta ciąża to jeden stres póki co... jak tak bardzo zależy to chyba nie ma jak tego inaczej przejść... od owu do terminu @, od kresek do potwierdzenia ciazy, od ostrzeżeń lekarzy ze w tym wieku mam 25% na miscarriage do bijącego serduszka, od testow genetycznych do ich wyników, od wyników do kolejnej wizyty po 4 tyg i podsłuchiwania serduszka, od pobrania krwi do czekania na rezultat czy rdzeń kręgowy sie zamknął, w końcu czekanie na pierwsze ruchy i anatomiczne usg połówkowe...ufff... No jak na razie chwili wytchnienia, moze potem sie troche uspokoi na chwile, bo zaś wielkimi krokami bedzie nadchodził TEN dzien.
Także na spokojnie sie chyba nie da.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam to ja pytalam Cie o cisnienie co bierzesz i w jakich ilosciach ☺ ja Was czytam codziennie po kilka razy ale rzadko pisze bo nie jestem staraczka jestem juz w ciazy w 31 tyg jestem po jednym poronieniu. Kiedy sie staralam nie wiedzialam o Waszym forum a szkoda.
Bardzo ciesza mnue kazdej z Was 2 kreseczki bo sama wiem co czulam. Rowniez wiem co znaczy strata temu to forum jest mi bardzo bliskie ☺ pozdrawiam ☺

Biedny Wy, przykro mi, że straciłyście swoje fasoleczki,tule mocno.
Ja byłam u gina, z jajnikami wszystko w porządku. Dał mi luteine mam brać od 14 dc przez 10 dni. Zobaczymy co to da. I tak mam w planach zapisać się do endokrynologa. Ziółka też już kompletuje i ruszam z nimi od przyszłego cyklu.

reklama
Do góry