Dziękuję dziewczyny za gratulacje.
@sylwkaq90 miałam Cię właśnie wywołać! Jak Ty się Kochana czujesz? Czytałam na Waszym wątku, ze męczą Cię mdłości. Ja też jeszcze czasami mam, więc doskonale Cię rozumiem :* będzie lepiej.
@caltha Trzymam Kciuki Żeby Beta Przyrastala i dzidziuś się odnajdzie
@M2b tak mi przykro... nawet mi słów braknie... Dziewczyny dobrze mówią. Wyrzuć z głowy te zle słowa, które uslyszalas. Przeżyj to w takim czasie jaki Ci potrzebny.
Moja koleżanka straciła dziecko w 16 tygodniu ciąży. Jak wróciła do pracy, ja w tym czasie zostałam zatrudniona to rozmawiałyśmy sobie. Mówię jej, po jakimś czasie jak już się poznalysmy, ze jest taka dzielna a ona mi mowi: wiesz co staram się znaleźć plusy w każdej sytuacji. Gdyby nie to co się stało nigdy nie poznalabym Ciebie. To już nie chodzi o to, ze miałam łzy w oczach i ze ja jestem jakas super czy cos ale to było dla mnie coś przejmujacego. Powiedziała to mama, która straciła dziecko i przeżyła coś oktopnego. Jest teraz w 20 tyg wspierałam ja jak Jeszcze nikt nie wiedział o tej ciąży i znowu będzie dziewczynka. Jej aniołek wrócił do niej. Naprawdę aż mi się płakać chce jak to piszę.
Wy też Kochane, wszystkie, które stracilyscie Wasz skarb on powróci i jako dzieciątko i pod innymi postaciami. Życzę Wam tego z całego serca.