reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Liczę, że 28 marca :) i może płeć poznam chociaż czuję, że dziewczynka :)

A co to za kaszlut się Ciebie ima , koklusz jakiś czy co tam ? Z tym związana operacja ?

@M2b Właśnie i ja doczytałam ...bardzo Ci współczuję :( Wiem co przeżywasz, wierzę, że Twój aniołek do Ciebie wróci.
A jakie to uczucie że na dziewczynkę? :-) Pytam bo mam dwóch chłopców

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc z rana :-)

Cała noc przewracałam sie z boku na bok i od 1-3 nie spałam... pózniej o 5 sie obudziłam... masakra ;-)
Mierzylam temperaturę dzisiaj 36,7 Hmm i zastanawiam sie czy to ok czy to przez to spanie...
Zmierzyłam pod pachą i mam np 36,4 Hehehe :-) wiec nie wiem czy dobry pomiar ....

Wklejam wykres
No raczej Twoje dni płodne dopiero się rozkręcają. Nie spanie podnosi temp. czyli jak byś grzecznie spała[emoji12] to teoretycznie temperatura dzisiaj byłaby jeszcze niższa. Więc nie ma spania trzeba jeszcze działać kochana[emoji4] moja też dzisiaj spadła, testy owu bialutkie więc jeżeli owu wogóle będzie w tym cyklu to nie za szybko...

@NeSSi pięknie rośniecie. Oby tak dalej[emoji110]

@Antonia2016 marzysz o dziewczynce teraz co?[emoji2]

No raczej Twoje dni płodne dopiero się rozkręcają. Nie spanie podnosi temp. czyli jak byś grzecznie spała[emoji12] to teoretycznie temperatura dzisiaj byłaby jeszcze niższa. Więc nie ma spania trzeba jeszcze działać kochana[emoji4] moja też dzisiaj spadła, testy owu bialutkie więc jeżeli owu wogóle będzie w tym cyklu to nie za szybko...

Mam dwóch chłopców w domu :-) ale jak będzie chlopczyk to cóż, pokocham jak swoje ;)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@M2b strasznie mi przykro, podwójnie za to, że doświadczyłaś tak potwornej straty i trafiłaś na tak niemądrych ludzi [emoji17]

U nas po usg prenatalnym, dzidziuś jest ruchliwy, zakładał raczki za główkę, popłakałam sie normalnie [emoji5]
Wszystkie parametry są Ok, nie było widać siuraczka więc może będzie dziewczynka, a takie mam przeczucie. Niestety mam łożysko umiejscowione bardzo nisko, skraj dotyka ujścia szyjki i prowokuje skurcze. Czekamy pare tygodni bo możliwe, że łożysko pójdzie w górę. Na razie jestem na luteinie i muszę leżeć [emoji5]
91932a3fc95aa0a5fd336f012a8c5aaa.jpg

f2w3rjjgpsehityp.png

Kalkulator wylicza na 19 kto wie hehe po prostu trza działać :-)

Dziękuję dziewczyny za gratulacje. :) @sylwkaq90 miałam Cię właśnie wywołać! Jak Ty się Kochana czujesz? Czytałam na Waszym wątku, ze męczą Cię mdłości. Ja też jeszcze czasami mam, więc doskonale Cię rozumiem :* będzie lepiej.

@caltha Trzymam Kciuki Żeby Beta Przyrastala i dzidziuś się odnajdzie

@M2b tak mi przykro... nawet mi słów braknie... Dziewczyny dobrze mówią. Wyrzuć z głowy te zle słowa, które uslyszalas. Przeżyj to w takim czasie jaki Ci potrzebny.

Moja koleżanka straciła dziecko w 16 tygodniu ciąży. Jak wróciła do pracy, ja w tym czasie zostałam zatrudniona to rozmawiałyśmy sobie. Mówię jej, po jakimś czasie jak już się poznalysmy, ze jest taka dzielna a ona mi mowi: wiesz co staram się znaleźć plusy w każdej sytuacji. Gdyby nie to co się stało nigdy nie poznalabym Ciebie. To już nie chodzi o to, ze miałam łzy w oczach i ze ja jestem jakas super czy cos ale to było dla mnie coś przejmujacego. Powiedziała to mama, która straciła dziecko i przeżyła coś oktopnego. Jest teraz w 20 tyg wspierałam ja jak Jeszcze nikt nie wiedział o tej ciąży i znowu będzie dziewczynka. Jej aniołek wrócił do niej. Naprawdę aż mi się płakać chce jak to piszę.
Wy też Kochane, wszystkie, które stracilyscie Wasz skarb on powróci i jako dzieciątko i pod innymi postaciami. Życzę Wam tego z całego serca.
Ach Bulbasku tak moje mdłości moga trwać nawet caly dzien. Choc najgorzej rano. Wczoraj musialam wstac o 5 bo do pracy na 6.45 i tragedia. W pracy zle sie czulam, chyba bede musiala isc na to zwolnienie, bo nie dam rady panować nad gromadka 20 dzieci przy takim samopoczuciu..
Dodatkowo bola piersi dość mocno rano, pozniej troszke mniej.
Dzisiaj rozpoczynam 6tc. :)

reklama
Madziunia a syropki na powstrzymanie kszluta ? Pamiętam o tej bliźnie niunia, pamiętam ...chyba tu wszystkie w szoku byłyśmy razem z Tobą.. Będę trzymała kciuki :*

Do góry