reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane przepraszam że do was nie zaglądałam ale początki ciazy były dla mnie ciężkie wymioty, mdłości i niestety... w niedzielę dostałam krwawienia poszłam od razu do szpitala. Wczoraj usg potwierdziło najgorsze dzieciatku przestało bic serduszko w 9 tyg czyli 3 tyg temu... jest okropnie... siostra meza stwierdziła że się nie odzywiałam (miałam mdlosci od większości rzeczy mnie odrzucalo) potem jej mąż stwierdził że nie powinnam pracować... jestem załamana czekam teraz na jak okropnie to brzmi oczyszczanie.....
Strasznie Ci współczuję, smutna wiadomość. Przytulam wirtualnie, chociaż wiem, że to mało da. Nie przejmuj się taki, którzy gadają głupoty.
@M2b Tak strasznie mi przykro. Trzymaj się kochana.
Nie rozumiem jak ludzie mogą być tak nietaktowni i bezmyślni. Aż się we mnie zagotwało . Nie bierz takich słów do siebie.

@cheebay @Bulbasek gratuluję ❤

@caltha życzę, żeby beta ładnie przyrastała✊

@mfifi04 dobrze pamiętam, że dziś masz wizytę u giną? czy to w inny dzień? Trzymam kciuki :*

Przepraszam, że tak rzadko się odzywam. Jednak czytam Was na bieżąco. Proszę o niewykreślanie z tabelki :* Obiecuje poprawę :)

Wczoraj miałam laparoskopie. Jajowody drożne, zrostów po poprzednim zabiegu nie było. Najprawdopodobniej jutro lub pojutrze wychodzę.
Jak kochane myślicie, od kiedy mogę zacząć brać donga? Czy raczej ten miesiąc odpuścić?
Ja bym poczekala jeden cykl. Żeby się wszystko ładnie zagoil

reklama
Dziękuję ZA wsparcie kochane....
Ja poszłam na spacer i niestety chlusnelo strasznie jakby mi coś pękło potem szybko wróciłam do domu i urodziłam mojego aniołka :(
Nikomu nie życzę takich przeżyć i takiego widoku.... jedyne co dobre że mąż był w pracy i tego nie widział wystarczy tych widoków dla jednej osoby on już i tak strasznie cierpi...
Życie jest paskudne....
Niestety jest paskudne .... iniesprawiedliwe:/ Trzymaj się i musisz być silna. Tak strasznie mi przykro :(

Dobrze niunia :) Rośniemy :)
Zobacz załącznik 798957

A Ty jak tam ? Który masz dc ?
Piękny brzusio[emoji7] Ja dzisiaj @ powinnam dostać a jak na złość nie ma. 5 kwietnia mam mieć operację a wszystko pod górkę. Od miesiąca nie mogę kaszlu się pozbyć.

1usavcqgt1dml95x.png

Kiedy jakas fotka z usg?? :)
Liczę, że 28 marca :) i może płeć poznam chociaż czuję, że dziewczynka :)
Piękny brzusio[emoji7] Ja dzisiaj @ powinnam dostać a jak na złość nie ma. 5 kwietnia mam mieć operację a wszystko pod górkę. Od miesiąca nie mogę kaszlu się pozbyć.

1usavcqgt1dml95x.png
A co to za kaszlut się Ciebie ima , koklusz jakiś czy co tam ? Z tym związana operacja ?

@M2b Właśnie i ja doczytałam ...bardzo Ci współczuję :( Wiem co przeżywasz, wierzę, że Twój aniołek do Ciebie wróci.

Liczę, że 28 marca :) i może płeć poznam chociaż czuję, że dziewczynka :)

A co to za kaszlut się Ciebie ima , koklusz jakiś czy co tam ? Z tym związana operacja ?

@M2b Właśnie i ja doczytałam ...bardzo Ci współczuję :( Wiem co przeżywasz, wierzę, że Twój aniołek do Ciebie wróci.
Operacja blizny po cc. Rozeszła się i jest centymetrowa dziura. Muszę ją zszyc jeśli wgl chce próbować zajść. A kaszel jak na złość, niby pozostałość po przeziębieniu, ale ile można. A z kaszlem mnie na operację nie wezmą. I kolejne miesiące w plecy.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Czesc z rana :-)

Cała noc przewracałam sie z boku na bok i od 1-3 nie spałam... pózniej o 5 sie obudziłam... masakra ;-)
Mierzylam temperaturę dzisiaj 36,7 Hmm i zastanawiam sie czy to ok czy to przez to spanie...
Zmierzyłam pod pachą i mam np 36,4 Hehehe :-) wiec nie wiem czy dobry pomiar ....

Wklejam wykres

Załączniki

• IMG_3448.PNG
    IMG_3448.PNG
    54 KB · Wyświetleń: 70
Do góry