oczekiwanie
Fanka BB :)
Strasznie Ci współczuję, smutna wiadomość. Przytulam wirtualnie, chociaż wiem, że to mało da. Nie przejmuj się taki, którzy gadają głupoty.Kochane przepraszam że do was nie zaglądałam ale początki ciazy były dla mnie ciężkie wymioty, mdłości i niestety... w niedzielę dostałam krwawienia poszłam od razu do szpitala. Wczoraj usg potwierdziło najgorsze dzieciatku przestało bic serduszko w 9 tyg czyli 3 tyg temu... jest okropnie... siostra meza stwierdziła że się nie odzywiałam (miałam mdlosci od większości rzeczy mnie odrzucalo) potem jej mąż stwierdził że nie powinnam pracować... jestem załamana czekam teraz na jak okropnie to brzmi oczyszczanie.....
Ja bym poczekala jeden cykl. Żeby się wszystko ładnie zagoil@M2b Tak strasznie mi przykro. Trzymaj się kochana.
Nie rozumiem jak ludzie mogą być tak nietaktowni i bezmyślni. Aż się we mnie zagotwało . Nie bierz takich słów do siebie.
@cheebay @Bulbasek gratuluję ❤
@caltha życzę, żeby beta ładnie przyrastała
@mfifi04 dobrze pamiętam, że dziś masz wizytę u giną? czy to w inny dzień? Trzymam kciuki :*
Przepraszam, że tak rzadko się odzywam. Jednak czytam Was na bieżąco. Proszę o niewykreślanie z tabelki :* Obiecuje poprawę
Wczoraj miałam laparoskopie. Jajowody drożne, zrostów po poprzednim zabiegu nie było. Najprawdopodobniej jutro lub pojutrze wychodzę.
Jak kochane myślicie, od kiedy mogę zacząć brać donga? Czy raczej ten miesiąc odpuścić?