reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej Dziewczyny, Ja juz po wizycie. Takiego mialam stresa, ze wchodząc po schodach do przychodni dostałam jakiegoś ataku paniki[emoji15]dobrze, ze M był ze mna, nie mogłam złapać oddechu, zrobiło mi sie słabo i czarno przed oczami, juz mi padło na łeb chyba calkowicie[emoji849]
Polozyla mnie pod doplera, serduszko stuka jak szalone, zapytała mnie czy słyszę takie inne troche dźwięki, wsłuchałam sie i mowię ze tak, a ona ze to są kicks[emoji7][emoji7][emoji7] pytała czy je juz czuje[emoji1]
Jedno sie zmieniło, ciąża bedzie rozwiązana pomiędzy 38 a 39 tygodniem. Powoedziala ze jeśli dojadę do 39 i nic sie samo nie zacznie to bedzie wywołany, bo nie bedą ryzykować z moim ciśnieniem po raz kolejny stanu przedrzucawkowego. Także na ten moment najpóźniejsza data porodu dla mnie to 24 sierpien.
Mialam rownież robione testy z krwi dzis znowu na sprawdzenie czy dziecka spinal cord ( rdzeń kręgowy [emoji848]) sie zamknął, wyniki w połowie przyszłego tygodnia.
Anatomy scan pomiędzy 19 a 20 tygodniem, czyli prawdopodobnie drugi tydzien kwietnia, zadzwonią mi powiedzieć na kiedy dokładnie wizyta.
Także teraz czekam na te pierwsze ruchy których bede pewna i myśle ze następne 4 tyg bedą juz ciut spokojniejsze. Ale po wizycie kamień z serca[emoji846]
Sorka, ze tak na szybko, mam do nadrobienia u was ponad 100 postów ale muszę lecieć do pracy[emoji4]
Buziaki i fluidki dla kazdej z Ciotek[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i super. Bardzo się cieszę że wszystko ok. [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

@Bulbasek ,@cheebay super ze maluszki zdrowo sobie rosną i oby tak juz do końca życzę Wam jak najmniej stresów kochane ....
@marc zdrówka dla ciebie .... @kiki1916 u mnie tez dzis 7dc jak dlugie masz cykle ? Kiedy spodziewasz sie kolejnej @@@@(a raczej nie spodziewasz) :)
;)
Ostatnie dwa po 35 dni
Ale teraz nie wiem co myśleć. ..
Dziś mam jeszcze plamienia, owulacja wypada ok 21 dc ale przyszedł mi dong z testami ow i ciazowym i chciałam zobaczyć jak działają te owulacyjne i tam wyszla slaba ale widoczna druga kreska, może tyle wcześniej?
20170314_194939.jpg

Załączniki

• 20170314_194939.jpg
    20170314_194939.jpg
    693,2 KB · Wyświetleń: 94
U mnie powrot liczyl by sie z wiecznym placzem bo mam tylko stalych klientow a juz sie roznioslo ze ja w ciazy bo babka co jest na zastepstwie wszystkim rozpowiedziala a pare dni temu dowiedzialam sie ze przyjeli nowa osobe na moje stanowisko. Wiec bylyby tylko pytania a co sie stalo i wogole
Bardzo dobrze cię rozumiem. U mnie w pracy mieli powiedziane że o tym nie mają wspominać

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Norma tsh jest do chyba 5, ja mam 2,5 nie choruje na tarczyce i nikt mi obniżać nie kazał, zero peoblemow z ciążą w tym temavie. A do ilu lekarz ci kazał zejsc??
Norma jest chyba do 4,5 ale dla kobiet w młodym wieku, starających się o ciąże najlepiej żeby było 1,5 max 2,5. Endokrynolog powiedział mi to samo

Mój dzień można zaliczyć do udanych;) wolne wiec postanowiliśmy z moim Ł odwiedzić Ikea;) trochę pierdół kupione. Potem naleśniki w Manekinie. Właśnie wracam do domu. Jutro wizyta już mam stracha[emoji33] @cheeby @Bulbasek gratuluję udanych wizyt.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry