reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć :) w niezłym tempie produkujecie posty i po całym dniu pracy ciężko Was nadrobić :p ja też obawiam się, że @ się zbliża, dziś 25dc, piersi tkliwe i ćmi czasem w podbrzuszu :/ już tyle razy miałam objawy ciążowe, że teraz staram się sobie nic nie wkręcać. Najgorsze jest to, że raz jestem pogodzona z faktem a za 5 min łapię mega doła :(

reklama
Cześć :) w niezłym tempie produkujecie posty i po całym dniu pracy ciężko Was nadrobić [emoji14] ja też obawiam się, że @ się zbliża, dziś 25dc, piersi tkliwe i ćmi czasem w podbrzuszu :/ już tyle razy miałam objawy ciążowe, że teraz staram się sobie nic nie wkręcać. Najgorsze jest to, że raz jestem pogodzona z faktem a za 5 min łapię mega doła :(
Witaj nie miałam okazji się przywitać;) wiem że to ciężkie ale taka kolej rzeczy. Uda nam się zobaczysz trochę wiary w siebie;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulbasek, Cheebay, gratki!!! :)
Antonia, piękna beta :)

.
Mialam rownież robione testy z krwi dzis znowu na sprawdzenie czy dziecka spinal cord ( rdzeń kręgowy [emoji848]) sie zamknął, wyniki w połowie przyszłego tygodnia.
O, a co to za badanie, jak sie nazywa? Tego w Polsce chyba nie ma?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

MamaElusi ja mam 26 dc tez tak mam ze raz się godze raz łapie dola. Robilam test i biel aż w oczy pali miałam nadzieje ze choć blada krecha będzie sobie juz wmawialam nudności i senność choć za wcześnie by było na jakiekolwiek objawy to glowa swiruje szczególnie jak bardzo zależy na dziecku

reklama
Do góry