reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój dzień można zaliczyć do udanych;) wolne wiec postanowiliśmy z moim Ł odwiedzić Ikea;) trochę pierdół kupione. Potem naleśniki w Manekinie. Właśnie wracam do domu. Jutro wizyta już mam stracha[emoji33] @cheeby @Bulbasek gratuluję udanych wizyt.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Naleśniki w manekinie są naj naj na świecie. Zawsze jak przejeżdżamy przez Gdańsk to zajezdzamy :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój dzień można zaliczyć do udanych;) wolne wiec postanowiliśmy z moim Ł odwiedzić Ikea;) trochę pierdół kupione. Potem naleśniki w Manekinie. Właśnie wracam do domu. Jutro wizyta już mam stracha[emoji33] @cheeby @Bulbasek gratuluję udanych wizyt.

Mówię Ci kochana,że powie " do roboty" :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Na którą masz wizytę????

reklama
Hej dziewczyny u mnie @ zbliża się wielkimi krokami tak mnie brzuch boli do tego wyskoczyla mi opryszka no pieknie muszę spróbować tego donga ale teraz nie zdarze jak się nie uda no sproboje w maju

Do góry