marc
Fanka BB :)
Kurde no donga jeszcze nie mam dziś już nie przyjdzie...nic się nie stanie jak wezmę w 5dc ?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic ja brałam od tego 7dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde no donga jeszcze nie mam dziś już nie przyjdzie...nic się nie stanie jak wezmę w 5dc ?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś mam 7dc i dopiero dziś przyszedł wiec jak wrócę z pracy wezmę pierwszą tabletkę
marc popija mlekiem bo tak jej pasuje ja mleka też nie dam rady wypić zapije wodaJa dziś mam 7dc i dopiero dziś przyszedł wiec jak wrócę z pracy wezmę pierwszą tabletkę
A go trzeba popijać mlekiem? Bo ja chyba mleka nie dam rady wypić
Amniopunkcje robi się ewentualnie, jeśli prenatalne wyjdą nie tak. Teraz każdy robi prenatalneA dlaczego prenatalne? jakieś wskazania? a amniopunkcji też robisz?
Ja pomijam wodaJa dziś mam 7dc i dopiero dziś przyszedł wiec jak wrócę z pracy wezmę pierwszą tabletkę
A go trzeba popijać mlekiem? Bo ja chyba mleka nie dam rady wypić
Świecę na czerwono więc podaję dane
Do psychiatry nie pojde tylko do psychologaPyzunia w Twojej sytuacji to chyba psychiatra może wystawić zwolnienie nawet do pół roku.
U mnie powrot liczyl by sie z wiecznym placzem bo mam tylko stalych klientow a juz sie roznioslo ze ja w ciazy bo babka co jest na zastepstwie wszystkim rozpowiedziala a pare dni temu dowiedzialam sie ze przyjeli nowa osobe na moje stanowisko. Wiec bylyby tylko pytania a co sie stalo i wogoleJa do pracy wróciłam po 10 dniach. Może to i lepiej bo tyle nie myślę byłam pewna ze ty tez wróciłaś do pracy.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ryba moim zdaniem dobrze robisz i tu nie chodzi o ucieczkę od pracy a raczej dojście do siebie a taka wizyta u psychologa to bardzo dobra decyzjaU mnie powrot liczyl by sie z wiecznym placzem bo mam tylko stalych klientow a juz sie roznioslo ze ja w ciazy bo babka co jest na zastepstwie wszystkim rozpowiedziala a pare dni temu dowiedzialam sie ze przyjeli nowa osobe na moje stanowisko. Wiec bylyby tylko pytania a co sie stalo i wogole
Do psychiatry nie pojde tylko do psychologa