reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@bertha, ja dwa tygodnie temu w poniedziałek byłam pierwszy raz ma fitnessie po dłuższej przerwie. Nie mogłam złapać równowagi i było mi ciężko, po dwóch tygodniach - cwiczylam 6 razy, wczoraj 7 i już jest duuuuży postęp. U Ciebie też tak będzie, musisz pamiętać, że jesteś w stanie wytrzymać dłużej, niż Ci się wydaje :) zacznij od prostszych ćwiczeń i stopniowo dodawaj kolejne i zwiększaj trudność :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Cześć dziewczyny :)
Z mojej strony cisza, bo ten cykl odpuszczony, M jutro znowy wyjeżdża :(
Mnie na dodatek dopadła choroba, wczoraj gorączka i robię wszystko, żeby nie skończyło się antybiotykiem. U mojej mamy niestety skończyło się zapaleniem oskrzeli.

Norma tsh jest do chyba 5, ja mam 2,5 nie choruje na tarczyce i nikt mi obniżać nie kazał, zero peoblemow z ciążą w tym temavie. A do ilu lekarz ci kazał zejsc??

Lanvin mnie właśnie te normy interesują bo nigdy mi gin nie mówił ze mam sobie obniżać ani euthyroksu nie proponował a w laboratorium taką normę mi podali do wyniku i nikt zastrzeżeń nie miał. Ani w odnoszenie ciąży nie miałam problemu z tym moim 2,5 ani problemow z zajsciem bo zaskoczylo od pierwszego cyklu dlatego jestem zaskoczona.

@1985natalia2 dobrze Ci dziewczyny piszą. Normy laboratoryjne są bardzo szerokie, odrzuca się około 2% skrajnych wyników, a cała reszta stanowi normę. Trzeba się sugerować normami funkcjonalnymi, które dla TSH wynoszą 1-2, a dla starających się nie więcej niż 1,5. Wynik 4,5 chociaż mieści się w normie, nie jest uznawany za prawidłowy.

Hej Kochane! Trzymajcie za mnie kciuki za dzisiejszą wizytę. Źle spałam. Chyba to wszystko przeżywam. Nie wiedziałam, że aż tak. Staram się zachować spokój dla mojej fasolki. Miałam mieć o 18 a mam 15:40 wizytę, więc się mega cieszę. Oficjalnie juz 11 tc. :)
[emoji110] [emoji110] [emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

Cześć kochane!
U mnie wyszedł okresowy pryszcz i jestem mega nerwowa także @ za rogiem [emoji27]
Ja już sama nie wiem co o tym tsh myślec.. ja mam 2,02.. ginekolog powiedziała mi, że jeżeli bedzie powyżej 2,3 to wtedy przepisze lek.. także moja lekarka uznaje normę do 2,3 i nawet jakbym chciała obniżyć to mi leków nie przepisze [emoji53] przy synku faktycznie miałam 1,2.. oby to nie było powodem moich niepowodzeń..
M chce żebyśmy poczekali do wakacji i jak się nie uda to on się przebada.. trochę długo jak dla mnie.. Ja chyba dam mu czas do roku czyli jeszcze 4 cykle..
Bulbasek, mocno trzymam kciuki za wizytę !! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry